Statistik autoresponder

For at tilgå statistikken for dine autoresponders vælger du ’Automatisering’ i topmenuen. 

Herefter vælger du ’Statistik’ under ’Kontrolpanelet’ ud for den autoresponder, du ønsker at se statistik for.

Obs: Her tager vi udgangspunkt i en autoresponder af typen ’E-mail’. Statistikken for sms- og sms+kampagner er noget mere ”skrabet”.

Overblik

Allerøverst kan du vælge mellem fanerne ’Overblik’ og ’Demografi’. Vi starter her med at gennemgå ’Overblik’.

Her kan du først se diverse oplysninger om din autoresponder: Type, liste, segment, navn, afsendernavn og emnelinje. 

Derudover kan du klikke på knapperne ’Hard bounces’, ’Soft bounces’ og ’Spamklager’.
Så åbnes et nyt vindue, hvor Heyloyalty automatisk har segmenteret din modtagerliste efter, hvor mange og hvem der er hard bouncet, soft bouncet, eller har klaget over spam. 

 

Under ’Generelle informationer’ kan du få et overblik over, hvor mange af den pågældende autoresponder der er sendt, hvor mange der har åbnet den, åbningsraten og ’happy hour’ for, hvornår flest har åbnet den.

​Øverst kan du vælge, hvilken tidsperiode du vil se data fra. Klik på datofeltet og vælg en ’fra’- og ’til’-dato og klik herefter på ’Hent Data’.

Under ’Klik’ kan du se antal klik, unikke klik og CTR (click trough rate).

Under ’Bounce information’ kan du se, hvor mange på din liste der er soft bouncet, hard bouncet og spam klager.

 

 

Under ’Åbnede og klik’ kan du få et visuelt overblik over, hvor mange autoresponders der er sendt, og hvor mange modtagere der har åbnet og klikket i dem.
Grafen er fordelt over en tidslinje, som du kan ændre enten ved at trække i de hvide ’scrollere’ nederst, eller du kan vælge en tidsperiode øverst, hvor du kan vælge mellem ’uge’, ’måned’, ’år’ og ’alle’. 

Det datofelt, du angiver under ’Generelle informationer’, er desuden gældende visningen her. Så der kan du også ændre den viste tidsperiode.

Er der faktorer, du ikke ønsker at få vist i din graf, kan du klikke på betegnelsen, der er over grafen, og på den måde kan du fravælge, at den bliver vist. 

Nederst på statistikken over din autoresponder under ’Overblik’ kan du se et diagram over, hvor mange der har åbnet autoresponderen, hvor mange der ikke har åbnet, og hvor mange der er soft bouncet. 

Under ’Tidspunkt for dagen’ kan du se, hvornår på dagen modtagerne åbnede og klikkede i din autoresponder. Denne graf er dog mest relevant, hvis du udsender autoresponders på et fast tidspunkt i modsætning til, hvis du eksempelvis har sat udsendelse til ’straks’ efter, triggeren er udløst, for så vil modtagerne ikke nødvendigvis få din autoresponder på samme tidspunkt, og så vil lige netop denne statistik ikke være så relevant.

Demografi

Når du har valgt at se statistik for en autoresponder, kan du øverst også vælge fanen ’Demografi’

Under ’Lande’ kan du se en statistik over, hvor åbningerne af din autoresponder geografisk finder sted.

Under ’Mobil’ og ’PC’ kan du se et diagram over de e-mail-klienter, som dine modtagerne bruger til at åbne din autoresponder på henholdsvis mobil og PC.

Next entry: Kampagner e-mail

Previous entry: Tabt kurv