Dashboard

Når du logger på Heyloyalty, bliver du altid mødt af dit ’Dashboard’. 

Øverst har du topmenuen, hvor du finder en oversigt med forskellige ikoner, der refererer til programmets funktioner. Oversigten vil altid være synlig, uanset hvor du befinder dig i programmet. 

Oven over menuen til højre finder du support-knappen, som guider dig over på vores supportsite. Ved siden af finder du en knap med det navn, som din konto er oprettet til.

Her er to hurtige genveje til at se henholdsvis dit forbrug og dine kontooplysninger. Endelig er det også her, du har mulighed for at logge ud.

På dashboardet finder du i venstre side en oversigt over ’Kommende kampagner’, dvs. dem du har godkendt og indstillet til at blive udsendt på et senere tidspunkt. Nedenunder kan du se de fem seneste ’Udsendte kampagner’.

Til højre på dashboardet får du et overblik over dit ’Forbrug i denne periode’. Hvis du ønsker at få vist dit forbrug for en anden periode, vælger du blot en anden måned. 
Vil du have et detaljeret overblik over dit forbrug, klikker du på ’Se historik’ i højre hjørne. Så ledes du videre til dit forbrug under ’Indstillinger’

Nederst til højre finder du desuden de seneste ’Nyheder’ omhandlende Heyloyalty. Det kan være information om nye funktioner, nedetid eller lignende. 

Hvis du har oprettet kampagner, vil din kampagneoversigt se således ud. 

Via symbolerne til højre for de enkelte kampagner kan du rette kampagnen, få vist kampagnestatistikken, se eventuel A/B splittest detaljer, kopiere eller slette kampagnen. 

Som du kan se, er nogle af ikonerne grå, mens andre er sorte. Kun når ikonerne er sorte, kan du trykke på dem. 

 

Hvis du er klar til at lave en ny kampagne, klikker du på ’Opret kampagne’. Vær dog opmærksom på, at det kræver, at du har oprettet en afsenderprofil samt en medlemsliste

Next entry: Afsenderprofiler

Previous entry: Kampagner sms+