Permission reminder

Med ’Permission reminder’ har du mulighed for at indsætte en påmindelse i dine udsendelser om, at dine medlemmer har givet dig deres tilladelse til at kommunikere med dem.

  1. Vælg ’Lister’ i topmenuen
     
  2. Tryk på blyanten (’Rediger liste’) ud for den liste, du gerne vil opsætte en permission reminder for.
     
  3. Vælg fanen ’Permission reminder’.
    Her kan du skrive din tekst. Du kan formatere teksten og indsætte links og flettefelter. 
     

Medlemmer kan hentes mange steder fra, fx facebook, en messe eller en hjemmeside. Derfor er permission reminderen tilknyttet den specifikke medlemsliste, så du har mulighed for at skrive, hvorfra du har fået deres tilladelse - Fx: ”Du modtager denne e-mail, fordi du har tilmeldt dig nyhedsbrevet via vores hjemmeside”.
Det er god stil, fordi medlemmerne tydeligt kan se, at de har givet deres samtykke, og hvorfra de har gjort det.

Til højre kan du se et preview af, hvordan din permission reminder ser ud.
Vælger du at indsætte en permission reminder, placeres den altid nederst i kampagnen (sammen med afmeldingslinket). Hvis du sidenhen vil skræddersy din permission reminder til den enkelte kampagne, kan du altid ændre den manuelt i selve kampagneopsætningen.

UNDGÅ SPAMFILTRET

Har din kampagne en permission reminder, er der langt større sandsynlighed for, at den ikke bliver fanget i spam-filtret.

Next entry: Link-sporing

Previous entry: Segmenter