Dynamiske E-mails

Ifølge 74% af verdens e-mail marketing folk har personificering afgørende effekt, når vi taler om e-mail marketing. Med dynamiske e-mails sender du nyhedsbreve, der tager udgangspunkt i dine kunders adfærd og historik!

Vil du vide om, hvordan du med dynamiske e-mails styrker din e-commerce forretning?

Vi deler gerne cases, giver indsigt i teknik og udbytte.


Ja tak, jeg vil gerne høre mere

Hvad er dynamiske e-mails?

Tal til dine kunder i øjenhøjde

Opskriften er simpel: Tilpas din kommunikation i forhold til dine kunders adfærd og historik og fasthold dine kunder. Det virker, for når du sender individuelt indhold til dine kunder baseret på hvad de har gjort og præferencer for, taler du direkte til hver enkelt kundes behov. Det belønner de ved at forblive medlemmer, forblive kunder - og måske sprede det glade budskab.

"Personificering" er et relativt vidt begreb, men dækker reelt over skræddersyning af alt fra basis som at flette modtagerens navn i en emnelinjen fx. Mere avancerede features, hvor tilpasset indholdet i en e-mail baseret på din kundes køn, alder, hvad de har kigget på før eller noget helt fjerde, er forbeholdt dig, som vil mere med e-mail marketing.

At lave personificeret indhold er en bevist måde at få en højere åbningsrate og click through rate (CTR). Det virker ganske simpelt, fordi du sender indhold, der er relevant for dine kunder. I stedet for at modtage en e-mail, som er skrevet til alle på din e-mailliste, får dine kunder en e-mail, der har rødder i den enkeltes adfærd og historik i DIN webshop og i DIT nyhedsbrev - og evt. også i en fysisk butik.

Hvorfor dynamiske e-mails?

Genvej til bedre åbningsrate og flere kliks

Her er et par facts, som fortæller dig, hvorfor dynamiske e-mails er essentielle for din e-mail marketing:

  • Personificerede e-mails øger i gennemsnit din click through rate (CTR) med 14%
  • Personificerede e-mails øger i gennemsnit din konverteringsprocent med 10%
  • Kun ca. 39% af webshops sender produkt-rekommanderet indhold via. deres e-mail marketing
  • E-mails med en personlig emnelinje har en 26% større chance for at blive åbnet

Dynamiske e-mails sætter fart under din e-mail marketing med personificeret e-mails baseret på kundens adfærd og historik!


Personaliserede e-mails med en lille indsats

"De forskellige tags som navn, ordrenummer osv. gør det muligt at lave én mail, men som bliver tilpasset til hver enkel modtager."

Filip Evaldsen, E-commerce Manager - Helsebixen.dk

Muligheder med dynamiske e-mails

Send personificeret indhold til dine kunder

Der er rigtig mange muligheder med dynamiske e-mails, og vi vil forsøge at give dig et overblik her:

Afsendernavn

Dit afsendernavn er et af de mest viste elementer af dine kampagner, når den ender i dine kunders indbakke.

På rigtig mange enheder bliver dette element vist med en større tekst og en tykkere skrifttype, så den bliver opfanget af så mange mennesker som muligt.

Du kan bruge afsendernavnet til at give forskellige kunder forskellige afsendernavne. F.eks. kan det være en fordel at sætte dét afsendernavn på dine e-mails, der omhandler kundeservice, som også sidder ved telefonen og tager sig af kundeservicen. På den måde får du synergi i din organisation og ud til kunden.Emnelinje

Lige efter afsendernavnet er emnelinjen det mest prominente element i en indbakke. I de fleste e-mail softwares bliver emnelinjen formateret med en mørkere og tykkere tekst for at skille sig ud i indbakken.

Her kan de dynamiske elementer også være en fordel. Undersøgelser viser at du kan opnå en 14.68% bedre åbningsrate, ved at benytte modtagerens fornavn i din emnelinje. I Heyloyalty kan du gøre dette med vores automatiske flettefelter, som selv smider navnet ind, såfremt du har den information på dine brugere.

I Heyloyalty har vi gjort det nemt for dig at oprette dine egne flettefelter og bruge dem aktivt i dine kampagner. Alt efter hvad du kalder dine flettefelter, kunne det f.eks. se sådan her ud: "{member.firstname}, her er din gratis rabatkode på 10%"Personlige informationer

De to overstående elementer er de "lette" dynamiske elementer, men der er også de mere avancerede elementer, som vil tage dine e-mail kampanger op på et helt nyt niveau og øge din CTR betydeligt!

Det meste brugte eksempel er helt klart at bruge (for)navn i dine kampagner. Det er dog langt fra alt, hvad du kan bruge dynamisk indhold til.

I Heyloyalty er der - næsten - ingen grænser for, hvilke information du kan indhente på dine kunder. Køn, størrelser i tøj, fødselsdag osv. Alt sammen informationer, som du kan bruge til at lave dynamiske og personficeret indhold og e-mail kampagner.

Jo flere informationer dine kunder udfylder omkring dem, jo flere muligheder har du for at lave dynamisk og personligt indhold, som med garanti vil skabe bedre resultater for dig og din virksomhed.