Omnichannel Integration: DdD

Let og enkelt omnichannel center til retail forretninger.

Vil du have succes på tværs af dine kanaler?

Sæt dit DdD center op mod Heyloyalty og tal direkte til dine kunder.


JA! Det vil jeg gerne

Hvordan gør DdD en forskel for dig?

Få et komplet butikssystem, som let kan skalere din forretning

Hos DdD er vi eksperter i håndtering af masterdata. Vi leverer et komplet butikssystem med brugervenligt kasseapparat og back office til styring af varedatabase. Vi leverer en cloud baseret løsning, der giver fordele som: 

  • Nem skalering af produktet - både nationalt og international
  • Sikker hosting af data på virtuelle servere
  • Download af software på eksisterende hardware uanset styresystem

Dertil kommer indbygget åben API, der sikrer en let og hurtig to-vejs integration til 3. parts produkter som fx Heyloyalty.
Med DdDs løsning får du en komplet, professionel butiksløsning til overvågning af din butiksdrift. Træk statistikker på fx lagerdata på varegruppeniveau helt ned på variantniveau og integrer din løsning til dit nuværende set-up, så du kan møde dine kunders stigende krav om både online og fysisk tilstedeværelse.

Besøg DDD Retail

Hvad betyder integrationen med Heyloyalty?

Tal med dine kunder direkte og giv dem mere for pengene

Udover kassesystem og back office, leverer vi fra DdD vores egen kundeklub app. Med DdD kundeklub, kan du direkte på DdD POS indtaste og søge på relevante kundeoplysninger. Du kan køre rabatsystemer og med en integration til Heyloyalty, kan du kommunikere med kunderne på et professionelt og personligt plan.

Integrationen sikrer, at du gennem Heyloyalty kan filtrere på relevante kundedata og dermed sende personlige tilbud på kundens fødselsdag eller tilbud på kundens foretrukne mærke, kategori eller farve baseret på kundens tidligere køb. Det er kun fantasien, der sætter grænser for nyhedsmailens indhold. Stamdata om kunden har du tilgængelig via integrationen.




Professionel kommunikation for alle

"Vi har flere kunder med DdD butiksløsning og DdD kundeklub, der har valgt en integration til Heyloyalty for at få et professionelt kommunikationsværktøj. Vi bruger selv Heyloyalty til e-mail udsendelser til vores kunder og oplever værktøjet som meget brugervenligt og fleksibelt."

Brian Rasmussen, Market Manager - dddretail.dk