Webshop integration: Magento

Øg dit salg med Heyloyalty integratoinen i din Magento-weshop!

Status: Magento-integrationen forventes tilgængelig i løbet af december 2017

Sæt ekstra turbo på din e-mail marketing!

Kom i gang med Heyloyalty i din Magento-webshop i dag.


SÅDAN! Det vil jeg gerne

Hvordan gør Magento en forskel for dig?

De 250.000 webshops, der i dag bruger Magento, skal ikke snydes for en dyb integration med et af markedets bedste e-mail marketingsystemer. Vi lancerer derfor i år endnu en integration – denne gang mellem netop Magento og Heyloyalty, der vil booste salget i de mange webshops.

Giv dig i kast med at bruge dine kunders adfærd og historik til at gøre kunderne loyale og glade. Med integrationen målretter du din kommunikation – ikke på baggrund af en mavefornemmelse, men med rødder i dine medlemmers adfærd og købshistorik (for intet dræber en diskussion som fakta).

Du kan bl.a. bruge en flg. data i din kommunikation:

  • Antal køb
  • Total købt (kr.)
  • Total antal ordrer og produkter
  • Gennemsnitligt af antal produkter pr. ordre og pr. køb (kr.)
  • Første og sidste købsdato

Som e-købmand kan du sikkert allerede nu se dit salg vokse for dig med de muligheder.

6 stærke fordele

Dansk kundeservice

Vi hjælper dig på dansk. Ikke alene i vores kundeservice når du ringer, skriver og chatter, men også i interfacet når du er logget ind og i vores supportguides og videoer. Systemet er naturligvis danskudviklet.


Brugervenligt og intuitivt

Vi har alle travlt og sjældent tid til at sætte os grundigt ind i alt. Derfor skal og er Heyloyalty gjort nemt for dig, selvom intelligensen og algoritmerne bag er avancerede.


Produktfeed

Opretter du manuelt produkter i dit nyhedsbrev? Så kan du glæde dig til at spare oceaner af tid med automatisk produktfeed – fx baseret på Google Shopping, Pricerunner etc.


Tabt kurv-trigger

Mind dine kunder om at købe de varer, de glemte at betale for inden de forlod din webshops indkøbskurv. Typisk giver det +10% ekstra indtægt.


Genaktivering

Du har adgang til købsdata – bl.a. sidste køb. Send fx triggers til de kunder, der ikke har købt noget i din webshop i fx 60 dage. Mulighederne er mange og samtidig er det pærelet at skabe winback via integrationen.


Produktanbefalinger

Udnyt dine data til at inkludere relevante produkter i nyhedsbrevene på baggrund af den enkelte brugernes adfærd på din webshop.


Sådan kommer du i gang med din gratis demo-konto

Vi er endnu ikke helt på plads med vores integration, endnu. Men hvorfor ikke prøve Heyloyalty af allerede nu? Klik nedenfor og få en gratis demo af systemet i 30 dage.

Få din demo-konto