Webshop integration: Prestashop

Populært webshop system og populært e-mail marketing system i synergi!

Vi booster din e-mail marketing!

Kom i gang med Heyloyalty i din Prestashop-webshop i dag.


AWESOME! Det vil jeg gerne

Hvordan gør Prestashop en forskel for dig?

10% af verdens webshops bruger Prestashop. De skal selvfølgelig også have mulighed for at bruge et af markedets bedste e-mail marketingsystemer. Derfor har vi lavet en dyb integration mellem Prestashop og Heyloyalty.

Integrationen åbner dørene for at du kan bruge dine kunders køb og adfærd direkte i dine nyhedsbreve og lade triggers understøtte dit salg og din forretning med målrettede budskaber. Du kan bl.a. bruge en flg. data i din kommunikation:

  • Antal køb
  • Total købt (kr.)
  • Total antal ordrer og produkter
  • Gennemsnitligt af antal produkter pr. ordre og pr. køb (kr.)
  • Første og sidste købsdato

Matematikken simpel = dit salg vil vokse – det er da ikke til at modstå, vel?

6 stærke fordele

Dansk kundeservice

Vi hjælper dig på dansk. Ikke alene i vores kundeservice når du ringer, skriver og chatter, men også i interfacet når du er logget ind og i vores supportguides og videoer. Systemet er naturligvis danskudviklet.


Brugervenligt og intuitivt

Vi har alle travlt og sjældent tid til at sætte os grundigt ind i alt. Derfor skal og er Heyloyalty gjort nemt for dig, selvom intelligensen og algoritmerne bag er avancerede.


Produktfeed

Opretter du manuelt produkter i dit nyhedsbrev? Så kan du glæde dig til at spare oceaner af tid med automatisk produktfeed – fx baseret på Google Shopping, Pricerunner etc.


Tabt kurv-trigger

Mind dine kunder om at købe de varer, de glemte at betale for inden de forlod din webshops indkøbskurv. Typisk giver det +10% ekstra indtægt.


Genaktivering

Du har adgang til købsdata – bl.a. sidste køb. Send fx triggers til de kunder, der ikke har købt noget i din webshop i fx 60 dage. Mulighederne er mange og samtidig er det pærelet at skabe winback via integrationen.


Produktanbefalinger

Udnyt dine data til at inkludere relevante produkter i nyhedsbrevene på baggrund af den enkelte brugernes adfærd på din webshop.


Sådan kommer du i gang med din demo-konto

Vi er endnu ikke helt på plads med vores integration, endnu. Men hvorfor ikke prøve Heyloyalty af allerede nu? Klik nedenfor og få en gratis demo af systemet i 30 dage.

Få din demo-konto