Heyloyalty løsninger

Heyloyalty er skræddersyet til e-commerce. Du får adgang til et hav af funktioner, triggers og muligheder, og kan både bruge e-mail og sms i din kommunikation. Automatisér salg og kundeservice med fx produktfeed, tabt kurv-funktion, winback buyers osv. Heyloyalty er integreret med en række webshops som lader dig udnytte dine kunders købsdata til at skabe salg.

Uanset hvilken løsning, ønske eller behov du måtte have, er det nemt og hurtigt at komme i gang med Heyloyalty.Du er altid velkommen til at kontakte Heyloyalty, eller en af de mange Heyloyalty partnere, som sidder klar til at hjælpe dig på alle niveauer.

Kontakt Heyloyalty

 

Kundeklub
Har du en eksisterende kundeklub, eller vil du starte en ny kundeklub, så er Heyloyalty den perfekte kundeklubløsning.
Administerer kundeklubmedlemmer, udsend e-mails og sms'er til kundernes, se kampagne statistikker og evaluere dine kampagner, mulighederne er mange!

Tabt kurv (efterladt kurv) til webshops
Har du en webshop, så ved du også hvor mange varer dine kunder ligger i indkøbskurven, uden at købe (tabt kurv/ordre). 
Med intelligent og automatisk e-mail kommunikation, kan Heyloyalty nemt opsættes med din webshop, således du kan tilbagevinde mange af de mistede og tabte kurve og ordre. 

Restauranter
Har du en restaurant, kan du udsende målrettede tilbud og evalueringsskemaer til dine kunder via e-mail og sms. Med Heyloyalty kan du både give god kundeservice og få flere bordbestillinger i restauranten.

Webshoppen
Har du en webshop, kan du med systemet nemt udsende nyhedsbreve og sms kampagner til dine kunder.
Vil du kende dine kunders adfærd, og udsende intelligent kommunikation baseret på kundernes adfærd, kliks, interesser osv. kan der tilkobles Business Intelligence til din Heyloyalty løsning.

Butikken
Har du en detailbutik - handler det i bund og grund om at tiltrække nye kunder og få eksisterende kunder ind i butikken - igen og igen. 
Med Heyloyalty, og smule sund fornuft, får du ganske enkelt kunder i butikken.

Pizzeriaer og Take Away restauranter
Har du et pizzeria eller en anden form for Take Away restaurant, kan du udsende automatisk kampagner om timetilbud, weekend tilbud, til dine kunder. Alle kampagner kan naturligvis segmenters til hver af dine kundegrupper.
M
ed Heyloyalty undgår du de stille dag og aftner i pizzariaet.

PR-bureauet
Med Drag and Drop editoren opsætter og udsender du nemt pressemeddelelser og nyhedebreve til medier, journalister og bloggere. Få overblik over hville personer der læser din kommunikation, og følg op på dem som ikke gør.personer 
Afholder dit PR-bureau også events, kan du også udsende påmindelses e-mails og sms'er til de journalister som har tilmeldt sig eventet. 

Frisøren
Er der stille i dage salonen? eller er der huller i kalenderen du mangler udfyldt? Så kan du hurtigt logge ind til din Heyloyalty løsning, og udsende en kampagne til dine kunder. F.eks. Book tid hos frisøren på onsdag og få 10% rabat på klipningen. 


Håndværksmesteren

Autoværksteder

Caféen

Bilforhandleren

Rejsebureauet