Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Godt nyt til alle Shoporama-webshops: Heyloyalty er nu dybt integreret med dit webshopsystem

11. okt, 2017 | Archive

Læsetid 2 minutter
Shoporama webshop integration

Shoporama webshop inegration hos Heyloyalty, sparer dig oceaner af tid på manuelt arbejde med produktnyhedsbreve.

Drømmer du om at udnytte dine kunders køb og adfærd i dine nyhedsbreve til at booste omsætningen? 

Så kan du roligt begynde at glæde dig.

Vi har i den seneste tid knoklet for at blive klar med en dyb integration til alle Shoporama-webshop-ejere. Med integrationen får de mange glade brugere af Shoporama adgang til et af markedets bedste e-mail marketing-systemer og har med ét en unik mulighed for at skabe winback.

Dyb Shoporama webshop integration skaber muligheder for mersalg og automatisering af dine mails

Du kan booste din omsætning, fordi dine kunder for indhold der vedrører dem.

  • Marketing automation og triggers: Opret velkomstflow til nye kunder, genaktivér inaktive kunder, der fx ikke har handlet hos dig i x dage/måneder osv.
  • Tabt kurv-mail: Hent ellers mistet omsætning ’tilbage’ (når kunder har forladt en kurv med produkter uden at betale). Vi ser ofte, at mere end 10% køber på baggrund af denne mail. Det er muligt via vores integration med Raptor.
  • Produktfeed: Lav dine produktnyhedsbreve på 2 min.
  • Adgang til købsdata: fx antal køb, totalt købt (kr.), total antal ordrer og produkter, gennemsnitligt af antal produkter pr. ordre og pr. køb (kr.) + første og sidste købsdato.

Hvad betyder integrationen for dig som Shoporama-kunde?

Du får en masse værktøjer for at skabe hardcore winback baseret på den enkelte kundes købshistorik. Samtidig kommer produktfeedet til at revolutionere hvordan de fleste arbejder med produktnyhedsbreve. Det eneste du skal gøre, er at bruge en halv time (højt sat og hvis du har mistet ni fingre på savværket) på at indsætte dit produktfeed i Heyloyalty.

Sådan kommer du i gang?

Processen er helt smertefri. Du får til at starte med en Freemium-konto, hvor du hver måned kan sende op til 1.000 mails GRATIS. Den kan du blive ved med at bruge resten af dit liv, og så længe du holder dig til højst 1.000 mails, koster det ikke en øre.

Klik her og følg guiden. Det er pærelet. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om noget – skriv til customersuccess@heyloyalty.com, du kan også ringe til os på 87 300 399.

Skrevet af

Skrevet af

Nicolaj Jacobsen, marketing assistent og contentnørd. Nicolaj brænder for godt content, formidling, marketing og e-mail marketing. Han er uddannet retoriker fra Aarhus Universitet og har været en del af Heyloyalty siden 2017.

Heyloyalty blog

Få indblik i vores marketing automations og bliv inspireret gennem vores mange blogindlæg omkring både cases, og guides, samt tips og tricks lige her!

Segmentering blog

BLOG

Sådan laver du bedre segmentering, der øger engagement og salg
Læs blogindlæg

Klub Vollmer case

CASE

Sådan løfter Højmark Rejser serviceniveauet og øger salget med databaserede afrejseflows
Læs casen

Heyloyalty får ISAE 3000-erklæring

NYHED

Heyloyalty får ISAE 3000-erklæring som led i arbejdet med datasikkerhed
Læs nyhedsindlæg