Lav bedre e-mail marketing med integrationen mellem Heyloyalty og Shopify

15. January 2018

Er du en af de mange webshopejere, der bruger Shopify? Så er der godt nyt til dig. Netop nu kan du nemlig sætte strøm til integrationen mellem Heyloyalty og din webshop – så du i fremtiden kan lave den bedste og automatiske e-mail marketing. 

Vil du lave automatisk og genial e-mail marketing? Så er du heldig.

For i disse dage tager integrationen mellem Heyloyalty og Shopify sine første spæde og sikre skridt ud i den e-commerce verden.

Det betyder, at du i fremtiden kan udnytte vores dybe integration til din Shopify-webshop. Integrationen giver dig de bedste arbejdsbetingelser til at lave e-mail marketing, der ikke kun bygger på en mavefornemmelse, men som altid er baseret på data og fakta

Integrationen giver dig;

Integrationen mellem din webshop og Heyloyalty giver dig et helt utroligt stort datagrundlag for din e-mail marketing. Vi suger så meget data fra din webshop som overhovedet muligt.

Du får nemlig en lang række data om hvert enkelt medlem skudt over fra din webshop til Heyloyalty. Udover de sædvanlige stamdata som navn og e-mail, får du også de livsvigtige købsdata med.

For alle e-købmænd er netop denne data selve livsnerven i en solid e-mail marketing strategi.

Helt præcist får du følgende købsdata med fra din webshop;

Totalt forbrug: Du kan bruge denne data til lave bonusmails ellers sms’er til de af dine kunder, der har brugt for x antal kroner. Du kunne fx sende de gode kunder en rabatkode, som de kan bruge i din webshop.

Totalt antal ordrer: Også denne data kan du bruge til bonusbeskeder. Men derudover kan du selvfølgelig bruge denne data til at lave effektfuld segmentering. Og god segmentering er et af dine vigtigste værktøjer, når du skal lave god e-mail marketing.

Sidste købsdato: Du kan bruge dine kunders sidste købsdato til at lave automatiske winbacks. Med denne i baghånden kan du vinde de kunder tilbage, der ikke har handlet i din webshop i fx 60 dage – en winback er nemlig en automatiseret besked, der udløses, når et medlem ikke har købt noget hos dig i x dage.

Med Heyloyalty får du;

Bliver du en del af Heyloyalty-familien, får du adgang til en e-mail marketing platform, der er skræddersyet til e-commerce. Det betyder reelt, at du ikke bare får en platform til at sende mails og sms’er fra – nej du får adgang til et system, der er skræddersyet til e-købmanden.

Heyloyalty giver dig adgange til en lang række funktioner, der vil lette livet for dig. Bare for at nævne et par stykker, Raptor (der giver dig tabt kurv og produktanbefalinger), produktfeed-funktionen (lav de lækreste produktnyhedsbreve på minutter i stedet for timer), autorespondere (automatisér din e-mail marketing med Heyloyalty) – og mange, mange flere.

Send 1.000 mails om måneden – GRATIS

Hvorfor spilde din tid med e-mail marketingsystemer, der ikke er skræddersyet til netop dine behov?

Kom med ind i familien hurtigst muligt. Vi giver dig en gratis Freemium-konto, hvor du hver måned kan sende 1.000 mails uden beregning.

Alt du skal gøre, er at følge vores guide til integrationen.

Hvis du ikke er overbevist om, at vi er det perfekte match – så tag fat i os og få en gratis gennemgang af systemet.

Du kan fange os på 87 300 399 eller på mailen – customersuccess@heyloyalty.com

Skrevet af

Nicolaj er vores sprognørd. Han er i gang med kandidaten, som lyder cand. mag. retorik. Han er kommunikationspraktikant hos Heyloyalty og stortrives, når han skal skrue og justere på teksten.