Webshop integration: ScanNet

Få den - måske - bedste hosting og få samtidig adgang til en stabil webshop-løsning

Er det tid til at skabe en stabil indkomst med nyhedsbreve?

Kom i gang med Heyloyalty i din ScanNet-webshop i dag og sæt turbo på dit salg.


JA! Det er tid

Hvordan gør ScanNet en forskel for dig?

Få din e-mail marketing integreret i din ScanNet-løsning

ScanNet er Danmarks første og måske bedste hostingudbyder. Siden 1995 har vi hjulpet vores kunder med webhosting, domæneregistrering, webshops, betalingsløsninger og online marketing. Altid med en support i særklasse og adgang til branchens bedste åbningstider.

Med en ScanNet-webshop kan du realisere dine idéer med en nem webshop-løsning. Uden teknisk forståelse, vil du med ScanNet kunne oprette en webshop og begynde at sælge uden problemer.

Du kan allerede i dag sætte turbo på dit salg. Lav dine nyhedsbrevskampagner i Heyloyalty og oplev et øget salg af produkter fra din webshop.

Hvad betyder integrationen med Heyloyalty?

Få det avancerede gjort simpelt og sælg flere produkter

Heyloyalty er en naturlig forlængelse af ScanNet-kunders webshop, der giver dem e-mail og sms-marketing i én samlet pakke.

Med Heyloyalty kan du kommunikere præcist og relevant med dine nyhedsbrevsmodtagere. Det kan du bl.a. gøre ved kun at vise de produkter, som dine modtagere tidligere har vist interesse for. Uanset om du har brug for simple nyhedsbreve eller avancerede kampagner, giver Heyloyalty dig mulighed for at forbedre din e-mail marketingindsats og dermed sælge flere produkter.
Brugervenlighed i verdensklasse!

"Heyloyalty er virkelig brugervenligt og hurtigt at komme i gang med. Den mere avancerede funktionalitet, som produkt feed og dynamiske mails fungerer også supergodt."

Morten Valentin, E-handelsspecialist og salgsrådgiver - ScanNet.dk