Webshop integration: ScanNet

Få den - måske - bedste hosting og få samtidig adgang til en stabil webshop løsning

Er det tid til at skabe en stabil indkomst med nyhedsbreve?

Kom i gang med Heyloyalty i din ScanNet webshop i dag og sæt turbo på dit salg.


JA! Det er tid

Hvordan gør ScanNet en forskel for dig?

Få din e-mail marketing integreret i din ScanNet løsning

ScanNet er Danmarks første og måske bedste hostingudbyder. Siden 1995 har vi hjulpet vores kunder med webhosting, domæneregistrering, webshops, betalingsløsninger og online marketing. Altid med en support i særklasse og adgang til branchens bedste åbningstider.

Med en ScanNet webshop kan du realiserer dine idéer, med en nem webshop løsning. Uden teknisk forståelse, vil du med ScanNet kunne oprette en webshop og begynde at sælge uden problemer.

For at kunne sælge endnu flere produkter fra din webshop, kan du nu sætte dine nyhedsbrevskampanger op med Heyloyalty og sætte turbo på dit salg - i dag!

Hvad betyder integrationen med Heyloyalty?

Få det avanceret gjort simpelt og sælg flere produkter

Heyloyalty er en naturlig forlængelse af vores kunders webshop og giver dem e-mail og SMS-marketing i én samlet pakke.

Med Heyloyalty kan vores kunder kommunikere præcist og relevant med deres nyhedsbrevsmodtagere, bl.a. ved kun at vise dem de produkter, som de tidligere har vist interesse for. Uanset om du er til simple nyhedsbreve eller avancerede kampagner, giver Heyloyalty dig det, du skal bruge for at tage din e-mail marketing-indsats til næste niveau.
Brugervenlighed i verdensklasse!

"Heyloyalty er virkelig brugervenligt og hurtigt at komme i gang med. Den mere avancerede funktionalitet som produkt feed og dynamiske mails fungerer også supergodt."

Morten Valentin, E-handelsspecialist og salgsrådgiver - ScanNet.dk