Webshop Integration: SmartWeb

Brugervenligt og danskudviklet webshopssytem med alt du skal bruge til at starte webshop

Vil du starte webshop uden besvær?

Hør om, hvordan du med SmartWeb + Heyloyalty styrker dit salg og din online forretning.


JA! Det vil jeg gerne

Sådan får du mest ud af din SmartWeb konto med Heyloyalty

Sæt din webshop op til succes med SmartWeb og Heyloyalty integrationen

SmartWeb er et brugervenligt og danskudviklet webshopsystem, som indeholder alt, hvad du skal bruge til at starte en webshop. SmartWeb klarer alt de tekniske for dig, så du kan koncentrere dig om at sælge dine varer! Faktisk er deres webshopplatform så brugervenlig og nem, at du kan være oppe at køre med din webshop i løbet af bare 1 dag!

SmartWeb skiller sig ud ved at have fri, dansk support, der hjælper dig helt i mål med at få oprettet din webshop. De tager dig i hånden og tilbyder support i alle de forskellige trin, du skal igennem for at komme i luften med din webshop.

De hjælper dig med, hvordan du får sat din e-mail op, hvad du skal gøre med dit domæne, hvordan du kan modtage online betaling på din webshop. SmartWeb har endda et sæt handelsbetingelser, som du bare kan tage i brug. Det er med til at understrege, at de er en alt-i-en-webshopløsning!

Integrationen med Heyloyalty blev lavet, for at gøre det endnu lettere for dig at komme godt i gang med din webshop. Med blot få klik, vil du have adgang til den stærkeste e-mail marketing platform til webshops, direkte gennem din SmartWeb webshop.

SmartWeb siger: Her er udbyttet af integrationen

E-mail marketing i din værktøjskasse fra start!

Samarbejdet mellem SmartWeb og Heyloyalty handler i høj grad om at hjælpe vores kunder med at gøre markedsføring så nemt som muligt. Integrationen med Heyloyalty betyder, at når vores kunder starter en webshop, så har de en hel e-mail marketing-platform med i værktøjskassen fra start.

Heyloyalty er integreret ind i webshopssystemet fra SmartWeb hvilket betyder at, du kan komme i gang med første klasse e-mail marketing, når du åbner din webshop - kun ved hjælp af få klik!

Få e-mail marketing med start!

”Marketing – herunder e-mail-marketing er en af SmartWebs store indsatsområder, fordi det er så vigtigt for vores kunder. Derfor er det super fedt at kunne give dem Heyloyalty med i værktøjskassen fra start!"

Bobby G. Thygesen, Partner - SmartWeb.dk