Webshop integration: Wannafind

Skab mere salg i din Wannafind Webshop med personlige e-mails og SMS'er

Vil du skabe mere salg gennem optimeret e-mail og SMS kampagner?

Hør om, hvordan du med Heyloyalty øger dit salg via nyhedsbreve og SMS'er.


JA! Det vil jeg gerne

Hvordan gør Wannafind en forskel for dig?

Behandel dine kunder, som du gerne selv vil behandles.

I Wannafind er deres mission at give dig markedets bedste udvalg af hostingløsninger, så du altid har de værktøjer, du skal bruge for at vækste din onlineforretning.

På hylderne finder du alt fra domæner og webhoteller til webshopløsninger og online backup.

Du får markedets bedste support, som er både kompetent, empatisk og personlig. For os er det nemlig vigtigt at vide, hvad vi snakker om, og hvem vi snakker med.

Wannafinds webshop-løsning er en smart 3-trins løsning, som alle kan bruge - uanset deres tekniske kunnen. De tilbyder en række funktioner, som gør det endnu lettere for dig at starte webshop og drive webshop.

Kombinationen med Heyloyalty giver dig mulighed for at sender nyhedskampagner til dine kunder, som konverterer og skaber mere salg.

Hvad betyder integrationen med Heyloyalty?

Få det avancerede gjort simpelt og sælg flere produkter

Heyloyalty er et simpelt, men avanceret værktøj, som vi anbefaler til alle, der vil lave forretning direkte fra indbakken eller mobiltelefonen. Uanset om du er e-mail marketing-ekspert eller nyhedsbrevsnovice, er der rigtig god værdi at hente i Heyloyalty.

Først og fremmest er det nemt og intuitivt at arbejde i – bl.a. pga. den indbyggede Drag & Drop-funktionalitet. Vores kunder kan også nemt indsamle data om deres abonnenters historik og vaner, som de kan bruge til at teste indhold og målrette tilbud. Heyloyalty er et stærkt værktøj til alle, der ønsker at arbejde målrettet med e-mail og SMS-marketing – uanset begynder- og ambitionsniveau.
Dejlig intuitivt og med fokus på resultater!

"Heyloyalty hjælper vores kunder med at skabe mere salg gennem personlige e-mails og SMS’er. Og så er det virkelig nemt at bruge."

Peter Due, Teknisk supporter og webshopekspert - Wannafind.dk