Dette afsnit er en del af vores Black Friday-tema. Her gennemgår vi vores bud, hvordan du bør lave en Black Friday-strategi indenfor marketing automation. 

Slukker du allerede for tilbuddene efter fredagen?

Eller udnytter du shoppinghumøret, og forlænger perioden for din e-mail marketing og marketing automation?

Det er som sådan ikke svært at skalere en Black Friday-marketingindsats til en Black Week og Cyber Monday, når først din marketingmuskel er trænet og spændt. Det handler mest om budget og ressourcer. For din organisation skal selvfølgelig være gearet til at udvidelsen – ellers er det at skyde sig selv i foden.

Hold marketingmusklen spændt!

Hvis du følger vores anbefalinger, så står du med et toptunet marketing automation-setup til Black Friday.

Hvorfor skulle du slappe af og slukke for din motor?

Vi anbefaler, at du holder musklen spændt – da du højst sandsynligt vil opleve en stor købelyst hos dine modtagere. De har lige fået udbetalt deres velfortjente løn – og julen er vitterligt lige rundt om hjørnet.

Alt andet end lige taler de sammenfaldende datoer for, at der kommer masser af leads og trafik på din webshop, som du med den rigtige leadgenerering, de rigtige automations og manuelle kampagner nemt kan konvertere til mange salg.

Derfor bør du alt andet end lige udnytte dette og forlænge din indsats, så du rummer det hele – i den grad du og din forretning magter.

Og når vi skriver, at du skal forlænge din indsats, så mener vi helt konkret:

Fortsæt det arbejde, du allerede har gjort op til Black Friday, med kampagner og automations.

Du kan fx overveje at bruge en produktorienteret taktik, hvor du minder dine modtagere, leads og kunder om, at hvis de missede nogle produkter til selve Black Friday – kan de nå det i forbindelse med Cyber Monday eller julesalget.

Pointen med at forlænge festen er, at dine kunder og leads er i købsmode og i en periode, hvor din marketingmuskel er spændt til det yderste. Det kan du udnytte for at opnå flere salg.

Næste step: Automations EFTER Black Friday – hvad skal du gøre?

I næste indlæg om Black Friday kan du læse, hvilke automations du bør sende efter forbrugsfesten. Klik her – eller på knappen til højre – hvis du vil direkte videre til næste step.