Retargeting – Kombinér dine e-mails med Facebook-annoncering

3. oktober 2019 | Black Friday

Læsetid: 3 minutter

I vores serie af Black Friday tips, er vi nået til nummer 9, som omhandler Facebook retargeting.

Dette afsnit er en del af vores Black Friday-tema. Her gennemgår vi vores bud, hvordan du bør lave en Black Friday-strategi indenfor marketing automation. Du kan se alle vores artikler i dette tema, hvis du klikker her.

Derfor retargeting

Hvis du ikke allerede er i gang med at bruge dine modtageres nyhedsbrevs- og automation-adfærd i din Facebook-annoncering, bør du komme i gang – især med Black Friday lige om hjørnet.

For når du bruger adfærden i dine nyhedsbreve og kampagner til at skabe opmærksomhed på Facebook, løfter du købskonverteringen markant.

Ifølge Facebook er du 22% mere tilbøjelig til at købe et produkt, hvis du både bliver mødt af et produkt i en e-mail og i en annonce på Facebook eller Instagram med samme budskab.

Helt konkret målretter du dine Facebook-annoncer på baggrund af dine modtageres adfærd i de nyhedsbreve og automations, du sender dem. Via et customer audience rammer du præcist de brugere på Facebook som har den adfærd du har valgt.

Denne simple kombination af de to platforme kan løfte dit salg – særligt til Black Friday, hvor dine modtagere med garanti er endnu mere købsmodne end normalt.

Kombinationen af Facebook-annoncering og dine e-mails er ikke noget, som du blot bør gøre i forbindelse med Black Friday.

Det bør være en integreret del af dit marketing setup – og her får du frem grunde til hvorfor:

  1. Du kan genaktivere de modtagere, der ikke længere læser dine nyhedsbreve.
  2. Du kan understøtte din e-mail marketing: Har en kunde fx klikket på et produkt i dit nyhedsbrev, kan han/hun blive eksponeret for samme produkt på Facebook og Instagram.
  3. Du øger dit brands og budskabs synlighed.
  4. Du forbliver top of mind hos dine modtagere, fordi du både udnytter adfærden og kanalerne på tværs
  5. Du øger sandsynlighed for, at dine modtagere gør, som du ønsker

Hvordan kommer du så i gang?

Først og fremmest kræver det en integration fra dit e-mail marketing og marketing automation-system til Facebook. Med en integration kan du sætte det op til at køre automatisk og smertefrit.

Har du styr på integrationen, skal du blot bruge Facebooks Custom Audiences, hvor du uploader segmenter fra din mailplatform.

Næste step: Forlæng festen til Cyber Monday

I det næste indlæg af vores Black Friday-tema kan du læse, hvordan og hvorfor du bør forlænge din Black Friday-kampagne, så du også rammer Cybermonday.

Brug knappen nedenfor – eller brug linket her.

 

Vil du holdes opdateret,
når vi udgiver nye artikler?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Heyloyalty blog

Få indblik i vores marketing automations og bliv inspireret gennem vores mange blogindlæg omkring både cases, og guides, samt tips og tricks lige her!

Læs blogindlæg om Black Friday

BLOG

5 automations der øger bundlinjen
Læs blogindlæg

iOS 15 update 2021

BLOG

GUIDE: Undgå fælderne ved iOS 15 opdateringen!
Læs blogindlæg

5 automations der øger din bundlinjen

BLOG

5 automations der øger bundlinjen
Læs blogindlæg