Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Hvorfor skal du bruge webpush og browser-beskeder?

16. jan, 2019 | Blog

Læsetid 5 minutter

Du får her 11 gode grunde til hvorfor du skal bruge webpush og browser-beskeder – Start i dag.

Webpush notifikationer, webmeddelelser, browser-beskeder, notifikationer, Chrome-push meddelelser… Uanset hvad du kalder typen af beskeder, der sendes via en webbrowser, er der tale om en forholdsvis ny kommunikationskanal med massiv effekt.

Du kender det sikkert fra push-underretninger/beskeder fra en app, hvor du bliver tippet i realtid om en nyhed ofte med rødder i din egen adfærd. Forskellen er her, at fordi det hele foregår via browser, så behøver du ikke at været logget ind – fx i en app.

Er du ikke helt sikker på, hvad Webpush er, så læs med her.

11 årsager til hvorfor Webpush og browser-beskeder skaber høj ROI og CTR

Herunder giver vi dig 11 overbevisende grunde hvorfor du skal bruge Webpush i din marketing. Fra i dag. Det er lynhurtigt at sætte op, og kræver ikke teknisk snilde. Samtidig er det let at komme i gang. Webpush er samtidig et medie som DU bestemmer over i modsætning til fx Google’s og Facebook’s algoritmer.

Du har endnu en chance for at være firstmover på Webpush, da mange af dine konkurrenter ikke kender til udbyttet (vi ser bl.a. konvertering på 20,4% på tabt kurv-notifikationer mht. klik til webshop – og 7,5% salgskonvertering…!).

Læs med her, og bliv overbevist:

1) Ram dine besøgende med Webpush – også når de ikke klikker rundt på dit website

En af de største fordele ved Webpush er, at i modsætning til andre kommunikationskanaler, så kan du sende eller vise Webpush-beskeder på dine besøgende skærm, selvom de ikke aktivt er på din webshop. En effektiv måde at få dem genaktiveret på eller tilbage i shoppen.

Det kræver kun, at den besøgende har sagt ja til at modtage dine Webpush-notifikationer fra dig. Og det er der over 10% af dine besøgende, der vil gøre.

2) Det er mere uforpligtende at sige ja tak til browser-beskeder – top funnel

Mange af de besøgende, der lander på din webshop, er nye. De er måske ikke klar til at gå all in og give dig deres mailadresse – eller købe for den sags skyld. Her kommer Webpush ind og kan aktivere top funnel-besøgende, fordi du tilbyder dem at blive underrettet med nyheder, tilbud og andet interessant med et hurtigt klik.

3) Det er lynhurtigt at oprette en Webpush i forhold til en e-mail

Browser-beskeder er korte, kontakte og lette at sætte op og sende. I forhold til en god e-mail, skal du ikke tænke i emnelinjer og preheader, engagerende indhold, grafik osv. Webpush præsenterer lynhurtig dine besøgende for dine budskaber.

4) Du skal ikke have en e-mail-adresse

I dag er en mailadresse tit den valuta, du som kunde betaler med for at få del i specielle tilbud osv. Det kræver ofte flere kræfter at overbevise en besøgende, mens du med Webpush kan fange de anonyme besøgende med paraderne længere nede. Sæt til gengæld et flow op, så du senere kan rekvirere mailadressen også.

5) Webpush browser-beskeder hjælper dig med at få højere ROI

Du har investeret mange timer og penge i både din webshop og din marketing for at tiltrække kunder. Uanset hvilken kanal dine besøgende kommer fra – organisk eller betalt – får du med Webpush endnu en kanal du kan bruge til at skabe nye relationer. Det giver dig en chance for at få mere ud af dine penge – med andre ord højere ROI.

6) Giv førstegangskøbere en bedre oplevelse – og skab højere konverteringsrater

Send fx tilbud og adfærdsbaserede beskeder straks. Webpush hjælper dig med at servere målrettede og personlige beskeder på det rigtige tidspunkt. Ikke mindst til førstegangskøbere, så de får en endnu bedre fornemmelse for hvorfor de skal handle hos dig.

7) Nem administration og opsætning – kræver hverken webudviklere eller teknikere

Når du har installeret Webpush på din webshop, kan dit marketingteam let håndtere, tilpasse og sætte kampagner op på tværs af alle kanaler. Det øger dine online konverteringsrater, fordi du sender målrettede beskeder i realtime.

Uanset om du sender fx påmindelser om de varer, de besøgende havde lagt i kurven uden at købe (tabt kurv / abandoned cart), en opdatering vedr. en gennemført transaktion osv., konkluderer statistikken:

Den digitale forbrugere sætter pris på en personlig kommunikation. Den der til er tilpasset deres adfærd og behov.

8) Du slipper for falsk kontaktinformation

Da browseren er kanalen i sig selv når en besøgende tillader underretningerne fra dig, kan de besøgende ikke opgive forkerte eller falske kontaktinformationer. Det betyder at dataene er valide.

9) Det er let at ramme de besøgende

Du får let adgang til dine besøgende opmærksomhed. Ikke mindst fordi du både rammer præcist, men også med et simpelt budskab, der er let at afkode, forstå og dermed handle på. Uanset om de sidder på en desktop eller mobil.

10) Stor effekt – lav indsats

Det er let at sætte både Webpush-notifikationerne og kampagnerne op. Udbyttet er stort fordi mange besøgende synes det er en ekstra service (som de har sagt ja tak til), og ikke mindst fordi kanalen er ny for mange. Derfor er de endnu mere interesserede.

11) Udnyt synergien mellem browser-beskeder OG e-mail marketing

I dag sender du sikkert nyhedsbreve til dine kunder – og forhåbentligt også automatiske beskeder.

I morgen kan du også bruge browser-beskeder i dit marketingmix.

Forestil dig fx, at du udnytter synergien mellem BEGGE kanaler. Har du både permission til at sende browser-beskeder OG e-mails (nyhedsbreve, automatiske beskeder…), får du adgang til en lang række data, du end ikke drømmer om. Der er pt. ingen andre, der tilbyder samme muligheder. Du kan fx udnytte de datafelter du allerede har indsamlet.

Det betyder fx, at du kan flette fornavn ind i browser-beskederne og skrive ‘Hej Louise’, bruge købsdata, geografiske oplysninger osv. Dvs. både standardfelter OG såkaldte customfelter (dem, du selv har defineret).

Men det hele afhænger af, om dit marketing automation-system er integreret med Webpush-værktøjet.

Se i øvrigt også hvad webpush er og hvad du får med browser-beskederne

Sådan kommer du i gang med Webpush

Få en Heyloyalty-konto + Webpush (Heypush). Se mere om effekten og udbyttet. Du er som altid velkommen til at prøve en demo gratis i 30 dage. Den bestiller du her. Er du nysgerrig for at høre mere, kontakter du os bare.

Heyloyalty blog

Få indblik i vores marketing automations og bliv inspireret gennem vores mange blogindlæg, cases, og nyheder!