Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

3 tips til at styrke dine Summer Sale e-mails

23. maj, 2023 | Blog

Læsetid 7 minutter

Sådan bliver dine e-mails sommerklar

For mange e-commercere er sommeren en oplagt tid til at køre med specielle tilbud i det der efterhånden er blevet et must-have for webshops og forretninger: Summer Sale. Dagene er længere og folk har mere tid (og lyst) til at interagere med diverse tilbud. Derfor er Summer Sale gradvist blevet mere og mere populært, og her spiller e-mail marketing selvfølgelig en væsentlig rolle.

Til at styrke dine Summer Sale e-mails, har vi derfor samlet 3 hurtige tips nedenfor. De skal selvfølgelig ses som et supplement til dine sædvanlige aktiviteter: Jævnlige kampagner og relevante automations.  

Tip 1: Opdatér din e-mailskabelon med sommerelementer

Det er altid en god idé at holde det visuelle opdateret med årstidens farver og elementer. Selv små ændringer kan nemlig give en helt anden oplevelse for modtageren. Først og fremmest viser du modtageren, at du har haft overskud til at fokusere på deres oplevelse. Derudover sørger du samtidig for, at dine e-mails og nyhedsbrev i højere grad er relevante.

Det er altid en balance hvor meget man skal give den gas med diverse aktuelle designmuligheder – for hvis alle konkurrenterne gør det samme, kan du risikere, at dine e-mails bare blender ind i mængden. Vores anbefaling er derfor, at du stadig holder dig tro mod dit design. Det er bl.a. vigtigt, at du ikke laver markante ændringer, der kan have betydning for genkendeligheden, når modtageren hurtigt scanner din e-mail.

Helt konkret kan du blot kopiere din nuværende e-mailskabelon, og give den et skud sommerkærlighed – med relevante farver og elementer. Hvis du har ændrede åbningstider i løbet af sommeren, vil det samtidig være oplagt at inkludere det i bunden af din skabelon. Når din e-mailskabelon først er opdateret, vælger du blot denne til dine Summer Sale e-mails. Det tager derfor ikke lang tid, men kan have stor betydning for modtagerens oplevelsen.

 

Udover at opdatere din e-mailskabelon, kan du samtidig overveje, hvordan du udarbejder dine individuelle Summer Sale kampagner med sommerelementer:

 

 • Lyse farver
 • Relevante emojis: Fx sol, strand, vand, palmer og drinks
 • Grafik med personer, der hygger sig i solen
 • Udtryk og vendinger, der er relevante ift. sommer

Tip 2: Brug sommer-giveaways til at booste interaktionen med dine e-mails

I forbindelse med dit sommerudsalg, kan du overveje, hvordan du kan booste engagement og interaktion med dine e-mails generelt. Når det sker, er dine modtagere nemlig mere tilbøjelige til at se og interagere med dine øvrige e-mails – som fx Summer Sale kampagner.   

Giveaways kan komme i mange afskygninger: Konkurrencer, gratis indhold og produkter ved tilmelding til en kundeklub, eller gratis produkttilføjelser ved næste ordre. Hvis du ønsker flere tilmeldinger gennem dine sommer pop-ups, kan du bl.a. overveje at friste de besøgende med giveaways, når de tilmelder sig dit nyhedsbrev eller din kundeklub.

Giveaways er som regel et stærkt værktøj, når du vil have flere tilmeldinger til din modtagerliste. På samme tid skal du dog overveje, at der kan være mange, der blot tilmelder sig for at få gratis ting, hvorefter de vil afmelde sig dit nyhedsbrev igen. Dermed kan giveaways tiltrække de forkerte personer, hvis du ikke tænker strategisk.

En af måderne, du kan undgå det på, er bl.a. ved kun at udlodde gratis ting til eksisterende kontakter på maillisten eller til personer, der i forvejen har købt i din webshop. Dermed sikrer du, at deltagerne faktisk er interesserede i dig og din forretning, og ikke kun i de gratis ting.

Generelt har e-mail marketing et stort potentiale i løbet af sommeren, fordi folk i visse perioder har mere tid til at interagere med dit indhold. Det betyder samtidig, at de har mere tid til at deltage i dine konkurrencer. Og når de interagerer mere med dit indhold, styrker du dit omdømme som afsender, hvilket har stor indflydelse på, hvordan dine fremtidige e-mails performer. På den måde kan konkurrencer og giveaways altså starte en dominoeffekt, der styrker din e-mail marketing på længere sigt.

  Tip 3: Send limited edition sommerprodukter, bundles og specielle tilbud 

  Hvis du har limited edition sommerprodukter eller specielle tilbud, skal modtageren selvfølgelig oplyses om det. Her kan du igen overveje, hvordan du kan give nyhedsbrevsmodtagere lidt ekstra værdi: Oplys om tilbud i god tid, giv adgang til tilbudssider før alle andre, lav specielle bundles med udvalgte produkter eller lav specielle tilbud helt eksklusivt til modtagerne. Når du gør det, understreger du samtidig, at dit nyhedsbrev i høj grad er værd at følge, fordi man får en masser eksklusive goder.

   

  Her er et par tips til tilbud i dine sommermails:

  • Brug data fra din webshop til at lave relevante segmenter, og brug disse til forskellige budskaber. Med individuelle budskaber, bliver tilbuddene mere relevante, og modtageren er mere tilbøjelig til at reagere. Med en Heycommerce-licens i Heyloyalty kan du opsætte disse segmenter helt automatisk, og du kan bruge produktfeedfunktionen til at trække relevante produkter ind i dine nyhedsbreve hurtigt og enkelt
  • Lav specielle bundles til dine modtagere med særlige sommerprodukter, der kun er tilgængelige i en periode – fx en pakke med solbriller, en hat og et par sandaler til en helt eksklusiv pris i en samlet speciel sommerpakke
  • Brug countdowns til at understøtte følelsen af urgency
  • Oplys om begrænsede antal – hvis det er tilfældet – for at understøtte scarcity, der øger sandsynligheden for, at modtageren reagerer her og nu

  Generelle tips til dine sommermails 

  • Tag højde for højtiderne i løbet af sommeren, og brug dem aktivt i din e-mail marketing: Pinseferie (28.- 29. maj), Grundlovsdag / Fars dag (5. juni) og Sankt Hans (24. juni)
  • Sørg for at produkterne i dine nyhedsbreve er relevante for årstiden – fx sommertøj, is, badedyr, solcreme, campingudstyr., bøger til sommerlæsning, grillmad, produkter til skolestart i august etc.
  • Brug unikke rabatkoder til at genaktivere tidligere kunder, friste nye nyhedsbrevsmodtagere i dit velkomstflow eller til at belønne loyale kunder. Mange webshops vil bruge generiske koder som ”SUMMER23”, og det kan resultere i, at mange af dine webshop-kunder vil forsøge sig med denne kode, når de handler hos dig. Med unikke koder sikrer du, at de kun bliver brugt af dem, de var tiltænkt – dermed kan de besøgende hverken gætte eller dele koder
  • Opsæt iøjnefaldende sommer pop-ups på dit website, der kan hjælpe dig med at sælge flere produkter, få en masse nye nyhedsbrevsmodtagere og generelt aktivere webshopbesøgende på relevante sider. Hvis du har pop-ups på dit website i forvejen, vil vi anbefale, at du giver dem et frisk sommerpust. Du kan læse vores guide til fede pop-ups her
  • Hvis du deltager i diverse sommerarrangementer, kan det være en god idé at bruge det aktivt i dine e-mails. Når du oplyser om dette i dine e-mails, kan du bl.a. skabe værdi, ved at udlodde gratis ting, hvis nyhedsbrevsmodtagere dukker op til disse events – fx: ”Oplys om x ved vores bod, og få en gratis y – det er vores tak til dig som loyal nyhedsbrevsmodtager”

  Mangler du hjælp til dine sommermails?

  Vi håber, at vores tips har inspireret dig til, hvordan du kan få endnu mere ud af din indsats, når du laver dine sommermails. Hvis du har brug for hjælp til de e-mails, du vil sende gennem Heyloyalty, sidder vores e-mail marketing specialister klar til bidrage med sparring eller eksekvering. Vi synes nemlig, at det vil være ærgerligt, hvis mangel på tid begrænser dig i at udnytte det store potentiale. Kontakt os her. 

  Mand, der taler i telefon og smiler.

  Prøv Heyloyalty gratis 

  Prøv Heyloyalty gratis, og få adgang til en dansk GDPR-compliant marketing automation platform, du kan bruge til at udnytte data fra din webshop til personaliserede budskaber.

  Heyloyalty blog

  Få indblik i vores marketing automations og bliv inspireret gennem vores mange blogindlæg, cases, og nyheder!