Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

5 effektive råd til at få succes med dit e-mailindhold i 2023

9. dec, 2022 | Blog

Læsetid 6 minutter

Skal 2023 være året, hvor dine e-mails når nye højder?

Vi er vilde med e-mails – ikke bare hos Heyloyalty, men på verdensplan generelt. Vi er endda så glade for at modtage indhold, at næsten 58 % af os tjekker vores e-mails som det første, når vi vågner op. Der er altså ingen tvivl om, at e-mails er rigtig populære, og der er da heller ikke noget, der tyder på, at det er en kommunikationsform, der går af mode lige foreløbigt – tværtimod. Undersøgelser viser nemlig, at vi kan forvente, at omkring halvdelen af verdens befolkning vil bruge e-mail i 2023.

Brug e-mail marketing til at engagere og motivere dine (potentielle) kunder

E-mail marketing er din unikke mulighed for at skabe direkte og relevant indhold til dine kunder. Hvis du bruger dine data korrekt, kan du skræddersy indholdet på dine e-mails, så de matcher kundernes adfærd. Det er en metode, der nærmest giver dig mulighed for at indgå i en ægte en-til-en-samtale med dine kunder.

Her på siden kan du derfor finde inspiration til, hvordan du kan få endnu mere succes med dit e-mailindhold i 2023. Helt konkret får du fem tips, så du kan skabe nærværende, relevant og iøjnefaldende indhold.

1

Skab balance mellem information og salg

Det kan måske lyde simpelt. Alligevel kan det for mange være en udfordring at balancere mellem information og salg i deres e-mails. Hvem kan overhovedet stå for et godt tilbud, og hvem vil ikke gerne høre mere om, hvor fantastisk netop mit produkt er? Faktisk ikke ret mange – i hvert fald ikke til at starte med. 

Det er vigtigt at vurdere, hvor langt potentielle kunder er på købsrejsen. Hvis de ligger i toppen af tragten, er de formentlig ikke klar til at købe hos dig. Måske er de i virkeligheden lige begyndt med at interessere sig for dit produkt eller din ydelse.

Hvis du vil undgå at skræmme potentielle kunder væk, bør dine e-mails bestå af 90 % relevant indhold. Med relevant indhold mener vi indhold, som skaber værdi for læseren. Derfor er det også kun de 10 %, der bør handle om salg. På den måde giver du dine modtagere mulighed for at lære dig at kende, inden de (forhåbentligt) får lyst til at købe hos dig.  

Hvis du vil udnytte dine brugers adfærd og generelt sætte din marketing-automation i et system, kan du med fordel bruge en flowbuilder. Flowbuilderen gør det nemt for dig at sende de rigtige budskaber til de rigtige modtagere på de rigtige tidspunkter. 

 

Tag fat i os, hvis du har brug for hjælp og sparring til opbygning af dine flows.

2

Lav gode emnelinjer

At få gode åbningsrater kan være en svær udfordring. Selvom potentielle kunder har sagt, at de ønsker at modtage e-mails fra dig, kan du ikke være sikker på, at de åbner dem. Vejen er gode, stærke og relevante emnelinjer. Det er nemlig her, at du skal overbevise modtageren om, hvorfor vedkommende skal læse netop din mail. 

Hvad indeholder en god emnelinje så?

Der findes rigtig mange gode tips og tricks, når det gælder emnelinjer. Et af vores nok vigtigste råd er at benytte modtagerens fornavn i emnelinjen. På den måde kan du opnå en 14,68 % bedre åbningsrate. 

Flere håndgribelige råd til en god emnelinje er:

  • Tydeligt budskab – gør det klart, hvorfor modtageren skal åbne mailen.
  • Kort og kontant – hold emnelinjer på under 50 tegn.
  • Fortæl om gode resultater – skab tillid ved at vise, hvordan du har hjulpet andre. 


Læs vores guide “Få endnu flere til at åbne dine nyhedsbreve”, hvis endnu flere skal læse dine e-mails i 2023.

 

3

Forventningsafstem med dine modtagere, og skab tillid

Hvis du vil have succes med din e-mail marketing i 2023, bør der være fuldstændig sammenhæng mellem dét, som modtageren forventer i dine e-mails, og dét, som du rent faktisk skriver i dem. Det gør du ved at skabe sammenhæng mellem tilmeldingsformular og nyhedsbrev. Hvis modtageren ikke modtager indhold, som vedkommende har tilmeldt sig, ryger tilliden. 

Fortæl derfor altid modtageren, hvad vedkommende kan forvente af dig. Vær eksempelvis specifik på din tilmeldingsside i forbindelse med, hvor ofte han eller hun kan forvente at modtage indhold fra dig – og hvilken type af indhold. 

Vil du blive klogere på, hvornår det er bedst at sende dit nyhedsbrev?

Læs her, hvilke tre faktorer der skal bringes i spil, når du skal vælge det perfekte udsendelsestidspunkt af dine nyhedsbreve.

 

4

Tilføj én primær call-to-action til din e-mail

Én ting er, at dine modtagere åbner din mail; noget helt andet er, hvad der skal ske herfra. Hvilken handling vil du gerne have, at modtagerne foretager? Hvis du vil lede dem videre i en købsproces, skal det være tydeligt, hvad formålet med dit indhold er. Hvis det bliver for tilfældigt, kan du groft sagt lige så godt lade være med at trykke på “send”-knappen.

Gør det derfor klart, om modtagerne eksempelvis skal:

  • Udfylde en formular
  • Downloade en guide
  • Købe et produkt
  • Læse en case

Mulighederne er mange. Gør det tydeligt for modtagerne, hvad det næste skridt for dem skal være. Gør det så naturligt som muligt, og gør det med en skarp call-to-action. Hvis ikke du er tydelig i dit budskab, er der større sandsynlighed for, at din e-mail bare bliver slettet.

Tag fat i os, hvis du har brug for hjælp og sparring til din e-mail marketing.

5

Tilpas designet til mobilvisning

Rigtig mange læser e-mails via deres mobiltelefon. Vidste du, at omkring 42 % sletter e-mails, der ikke er optimeret i forhold til netop deres mobil?

Derfor er det enormt vigtigt at bruge tid på et responsivt design, hvilket er din garanti for, at dit e-mailindhold ser godt ud på alle skærme og platforme. 

Du kan læse 6 konkrete tips til mobiloptimering af e-mails i vores blogindlæg om emnet.

Hos Heyloyalty har vi mange års erfaring og ekspertise med marketing-automation. Vi er en dansk marketing automation platform, der hjælper mere end 900 kunder med at få succes med deres e-mail marketing. 

 

Er du på udkig efter en solid e-mail marketing
platform til 2023?

Prøv Heyloyalty gratis, og oplev selv forskellen. Vi står naturligvis til din rådighed og giver dig gerne gratis undervisning i platformen.

Heyloyalty blog

Få indblik i vores marketing automations og bliv inspireret gennem vores mange blogindlæg, cases, og nyheder!