Black Friday – eksperternes tips samlet på én side

11. oktober 2019 | Blog

Læsetid: 6 minutter

Kære webshop-ejer. Dette indlæg er til dig, der ikke orker at søge Black Friday tips fra alle ender og kanter af nettet…

 

 

Vi har gjort det nemt for dig, og samlet nogle af de absolut bedste fra en lang række digitale eksperter anno 2019. Kig med her, og lad dig overstrømme med rådgivning baseret på flere hundrede års erfaring tilsammen. Det er konkrete og eksekvérbare tips til fx:

🔥 Webshops

🔥 E-mails/nyhedsbreve

🔥 Søgeordsanalyse

🔥 Facebook

🔥 Instagram

🔥 Google Ads

🔥 SEO

🔥 Design

Men inden du går i kødet og lader dig berige, kommer det første fra os her: Kom i gang. NU. Hvis ikke allerede du er ude over stepperne. En stor del af arbejdet ligger i planlægningen, men selvom du er duksen blandt marketers, vil du helt sikkert blive klogere. Go´ læselyst! Og go´ Black Friday! 👇

Black Friday: Få 5 Tips til Markedsføring af din Webshop

Hvis du ikke allerede har Google Ads-optimeret din webshop til Black Friday, så bør du komme i gang før det er for sent.

Her er Geniads’ 5 tips til at gøre din webshop klar til Black Friday, samt hvorfor du bør starte nu. Få tipsene fra Geniads

Heyloyalty / Mindrocket / Geniads - Black Friday-tips

Stærke tips: Søgeordsanalyse, Google Ads og e-mail marketing

Webshop-systemerne DanDomain, ScanNet, Wannafind og SmartWeb har samlet stærke input fra tre specialister. Se videoerne og sæt fart på din indsats:

 1. Søgeordsanalyse med Claus Rump fra Mindrocket:”Hvad søger folk på før, under (og efter?) Black Friday
 2. Google Ads med Jesper fra GeniAds:”Hvordan målretter man Google Ads annoncer til Black Friday
 3. E-mail marketing med Ole Dalgas fra Heyloyalty:”Hvordan laver man en Black Friday indsats med masser af tilbudsmails, uden at miste modtagere
 4. Kategorisider med Claus Rump fra Mindrocket:”Hvordan arbejder man med landingssider til Black Friday
 5. Annoncering med GeniAds:”Inspiration til smarte remarketing lister, der giver kunder i butikken

Se mere på WebshopPodcast.dk

7 kreative strategier til at fordoble salget på Black Friday

Lad dig inspirere på baggrund af data fra mere end 1.000 e-handelsbutikker og om, hvordan du optimerer din online butik for at skabe en bedre konverteringsfrekvens.

Læs bl.a. om:

 • Strategi # 1: Experimentér med din Black Friday timing
 • Strategi # 2: Opsæt reminders for dine kunder i god tid
 • Strategi # 5: Skil dig ud i indbakken med en unik emnelinje
 • Strategi # 7: Tease din næste kampagne

Se Sleeknotes indlæg

Loyalitetsbureauet - Black Friday

Skil dig ud fra mængden til Black Friday med vores 10 tips

Vil du skille dig ud fra mængden en på Black Friday? Så får du her Loyalitetsbureauets 10 konkrete råd til at være det unikke snefnug i vrimlen af Black Friday-sne. Der er benhård kamp om kundernes gunst til Black Friday, derfor er du nødt at gøre noget ekstraordinært, før du vinder den kamp. Med 10 råd til din e-mail marketing klæder vi dig på til at slå konkurrenterne og sikre, at du ikke blot bliver en blandt mange.

Vi kommer blandt andet omkring landingssider, segmentering, brug af statistik og meget mere. Læs med og bliv klogere

21 siders Black Friday guide fyldt med tips – 2019

Novicells digitale eksperter har kigget på, hvordan du laver en Black Friday strategi, der skaber mest mulig værdi hele året rundt. Black Friday handler ikke bare om salg én dag:

 • Hvorfor kundeoplevelsen er mindst lige så vigtig på Black Friday
 • Kunderejsen starter og slutter ikke på Black Friday
 • Kunderejsen før, under og efter Black Friday
 • Få styr på dine Black Friday indsatser + Step-by-step guide til din Black Friday handlingsplan

Hent Novicell’s Black Friday guide

Sæt turbo på dit Black Friday salg

Få Ackermann Kommunikation’s bud på en konkret plan for, hvordan du som webshopejer kan eksekvere en effektiv Black Friday marketingindsats, hvor du øger dit Black Friday salg.

Lær bl.a. om leadgenerering, forskellige automatiske e-mailserier, brug af kampagne e-mails og meget andet. Hent blueprint hos Ackermann Kommunikation

Der skal mere til end én e-mail, annonce eller opslag

De digitale strategikonsulenter fra WebPuls deler 7 råd der skaber succes med Black Friday. Fx råd nr. 5: “Det bliver svært at tiltrække besøgende til dit website, hvis ikke de er blevet gjort opmærksom på din Black Friday-kampagne.

Sørg for at være effektiv og vedholdende i din kommunikation fra cirka en måned før Black Friday.Sådan får du succes på Black Friday – Se indlægget fra WebPuls

Black Friday-renovér din
hjemmeside – med skarp CTR-indretning fra gulv til loft

Få plantegningen og opskriften på, hvordan du ved hjælp af dine metadata giver din hjemmeside en super trendy og højtperformende CTR-indretning, der tiltrækker trafik til webshoppen og kunder til indkøbskurven. På årets største shoppedag vel at mærke.

Download whitepaper fra Texta her

7 tips til at få skyhøjt salg på Black Friday

Det vigtigste for at få rekordsalg på Black Friday er PLANLÆGNING! Med guiden får du tips til, hvordan du kan planlægge dine kampagner på Facebook, Instagram og e-mail før og under Black Friday. Det er nemlig hamrende vigtigt, at du skaber et godt udgangspunkt og nogle målgrupper, du kan konvertere til kunder på årets største salgsdag! Guiden indeholder også Pro-tip, som sikrer dig, at det er dine annoncer din målgruppe kommer til at se i stedet for dine konkurrenters

Hent We Are Humans Black Friday-guiden

Black Friday: Få 5 Tips til Markedsføring af din Webshop

Hvis du ikke allerede har Google Ads-optimeret din webshop til Black Friday, så bør du komme i gang før det er for sent.

Her er Geniads’ 5 tips til at gøre din webshop klar til Black Friday, samt hvorfor du bør starte nu. Få tipsene fra Geniads

12 Black Friday tips om marketing automation

Ja, lidt ananas i egen juice er helt ok. For snydes skal du ikke, når vi i Heyloyalty stiller skarpt på, hvordan du med din marketing automation kan tage Black Friday til nye højder.

Bliv klogere på alt fra

 • Automations før, under og efter
 • Black Friday-tilbudsside
 • Timetilbud
 • Øg salget ved at kombinere Facebook med e-mails

Klik her og se mere. Inkl. bonustips fra Zizzi og SPORT 24.

Hvad er dit bedste tip?

Du er meget velkommen til at dele hvad der virker for dig og din webshop/din forretning. Send en mail til os – så kan vi flette det ind i inspirere de mange dygtige webshopejere derude.

Vil du holdes opdateret,
når vi udgiver nye artikler?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Heyloyalty blog

Få indblik i vores marketing automations og bliv inspireret gennem vores mange blogindlæg omkring både cases, og guides, samt tips og tricks lige her!

Læs blogindlæg om Black Friday

BLOG

5 automations der øger bundlinjen
Læs blogindlæg

iOS 15 update 2021

BLOG

GUIDE: Undgå fælderne ved iOS 15 opdateringen!
Læs blogindlæg

5 automations der øger din bundlinjen

BLOG

5 automations der øger bundlinjen
Læs blogindlæg