Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Black Friday: Eksperternes tips samlet på én side

29. aug, 2022 | Blog

Læsetid 6 minutter

Vi har lavet en liste over de vigtigste artikler, der kan forberede dig som e-commercer til at få succes med Black Friday

De fleste, der arbejder med e-commerce, ser frem til Black Friday, og vil gøre alt for at udnytte de mange fordele ved denne tilbudsdag. Men de færreste har tid til at søge hele internettet tyndt for at finde de helt rigtige tips, råd og idéer.

Derfor har vi samlet en liste over artikler, vi selv finder relevante, der kan hjælpe dig med at få succes med din Black Friday. Vi har gjort det nemt for dig, og samlet nogle af de absolut bedste artikler fra en lang række digitale eksperter.

Hvordan gik Black Friday 2021?

Novicell, 2021. 

Som overskriften antyder, er denne artikel en kort gennemgang af, hvordan Black Friday 2021 forløb sig. Du kan bl.a. læse de imponerende tal fra en af Novicells kunder, der oplevede den bedste Black Week nogensinde. Derudover kan du læse om sidste års trends, og overveje hvordan du vil bruge disse tiltag i år.

Drip Black Friday

7 Black Friday Popups Every Online Store Needs

Drip, 2022. 

Denne artikel gennemgår 7 konkrete eksempler på, hvordan man kan bruge pop-ups strategisk til Black Friday. Pop-ups behøver nemlig ikke at være aggressive tilbudssøjler, hvis de bliver brugt rigtigt.

 

Offbeat media Black Friday tips

Er du klar til Black Friday?

Offbeat Media. 

I denne artikel fra Offbeat Media, kan du læse, hvordan du forbereder din virksomhed til Black Friday og hvordan du kan bruge den psykologiske proces, FOMO, til din fordel. Hvis du stadig er i tvivl om vigtigheden af Black Friday, kan du til sidst i artiklen læse et udpluk af de mange fordele ved at deltage aktivt i Danmarks største e-handelsdag.

Loyalitetsbureauet - Black Friday

Black Friday og julehandel: Beregn genkøbshandel og find udsalgstaktikken

Web2media, 2020. 

Udgangspunktet i denne artikel er, at dine udsalg skaber nye engangskøbere, men ikke genkøbere. Løsningen på dette er at lave din udsalgstaktik ud fra din genkøbshandel – Web2media har indsat en beregner til dette i artiklen.

Why customers will make fast decisions on Black Friday

Raptor, 2021.

Raptor gennemgår 3 vigtige punkter med tips til at tiltrække dine tilbudssultne købere – og hvordan du kan få dem til at træffe hurtige beslutninger gennem nudging.

How to use personalization during Black Friday

Raptor, 2021. 

I denne artikel gennemgår Raptor flere forslag til at skabe personalisering i din marketing i løbet af (og før) Black Friday. Disse tips relaterer sig til e-mail marketing, din hjemmeside, e-commerce og paid media.

Online Plus Black Friday

Black Friday – planlæg dig til succes!

OnlinePlus, 2021. 

OnlinePlus giver nogle hurtige (men essentielle) råd til, hvordan du forbereder dig til Black Friday ift. SEO, Google Ads, sociale medier og generelt på din webshop.

Guide: Sådan laver du en SEO-venlig landing page til Black Friday

Dandomain, 2020.

Har du styr på SEO, så dine landingssider står skarpt til Black Friday? Få 7 konkrete tip til, hvordan du forbereder vigtige landingssider til den store tilbudsdag.

Har du den rette marketing automation platform til Black Friday?

Heyloyalty blog

Få indblik i vores marketing automations og bliv inspireret gennem vores mange blogindlæg, cases, og nyheder!