Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

E-mail marketing huskelisten: 6 ting du skal huske inden du trykker “SEND”

20. apr, 2017 | Blog

Læsetid 5 minutter

E-mail marketing huskelisten er din checkliste til færre fejl og bedre åbningsrate når du udsender kampagner

Vil du sikre dig færre fejl, bedre åbningsrate og flere klik? Så brug denne checkliste, før du klikker på ”SEND” knappen!

E-mail marketing er stadig én af de absolut mest effektive online kanaler, når det kommer til direkte kommunikation med dine kunder.

Uanset om du er ny eller rutineret i e-mail marketing, så har du med garanti mødt rigtig mange forskellige meninger og holdninger til, hvordan en rigtig god e-mail kampagne ser ud.

Vi har taget udgangspunkt i en række e-mail kampagner sendt ud fra Heyloyalty og har lavet en huskeliste til dig og din e-mail marketing. Følg denne checkliste inden du klikker send og vi garanterer, at dine resultater vil stige betydeligt!

Vil du have højere CTR og bedre konvertering?

Hvis du tænker “JA”, så har vi samlet vores bud på 6 ting som skaber en bedre åbningsrate og flere kliks. Download, print og følg listen inden du trykker “SEND” i dit e-mail marketing system, og få flere der læser dit nyhedsbrev.

DEN ULTIMATIVE E-MAIL
MARKETING CHECKLISTE

Nr. 1 – Send personificerede e-mails

”Personlighed i dine e-mails” er – næsten – med garanti et trick, som du har hørt før. Ikke desto mindre er det sandt!

Send altid dine kampagner fra dig og ikke fra dit virksomhedsnavn. F.eks. når du modtager e-mails fra os i Heyloyalty skriver vi ”Chris fra Heyloyalty” frem for ”Heyloyalty”.

Hvorfor er det så vigtigt, tænker du måske? E-mails er personlige beskeder direkte i din indbakke, og derfor vil mennesker også gerne modtage e-mails fra andre mennesker. Du vil ikke kontaktes af en organisation eller virksomhed, men hellere af en mega sej person som dig.

Personlige e-mail afsendere har i gennemsnit 14 % bedre CTR & 10 % bedre konvertering. Aberdeen Group

Nr. 2 – Split dine afsnit op

Hader du ikke også bare at læse en e-mail, hvor teksten er skrevet ud i én lang blok?

Gør dig selv og dine læsere en tjeneste og split dine afsnit med tekst op!

Brug flere afsnit, overskifter og mere fed tekst. Gør det så let for dine læsere som muligt at finde hoved og hale i dine tekster.

Denne disciplin burde være så simpel, men jeg ser stadig e-mails på daglig basis, hvor jeg føler, at jeg sidder og læser en roman.

SÅ. Inden du klikker på ”send”, skal du sende en dig selv en testmail og sætte dig i modtagerens sted og tænke ”ville jeg selv læse denne mail?”

Hvilket bringer mig elegant videre til næste tip…

 

Nr. 3 – Test, test, test!

Skal jeg være helt ærlig, er dette en af mine personlige kampe.

Sommetider går det lige en anelse for stærkt, og så glemmer man at tjekke sine links, sine tekster eller noget helt tredje. Kender du følelsen?

Løsningen er så simpel, men der er stadig mange, som fejler på dette punkt, fordi man i hverdagen har travlt og tænker ”det har jeg gjort så mange gange, at jeg ikke kan fejle”. Det er dér, man fejler!

Send dig selv en test mail og klik på samtlige billeder og links. Gennemlæs teksterne så du sikrer dig, at alting er, som det skal være.

 

Nr. 4 – Gennemgå din emnelinje

Din emnelinje er SUPER vigtig og før du trykker send, skal du i din testmail lægge mærke til, hvordan den virker på dig selv.

Stil dig selv spørgsmålene:

  • ”Vil den her emnelinje skille sig ud i en indbakke fyldt med mails?”
  • ”Er den tiltrækkende?”
  • “Ville du selv åbne en mail med netop denne emnelinje?”
  • ”Er den specifik?”
  • “Holder du hvad du lover i dit indhold?”

Er du i tvivl om nogle af disse, anbefaler jeg at du giver emnelinjen et skud mere. Lav rigeligt med varianter, så du ved ud har valgt den mest optimale. Og er du i tvivl, så lav en A/B splittest.

 

Nr. 5 – Giv noget værdi til kunderne

Uanset om du sender en salgs e-mail eller en marketing e-mail, bør dit fokus være på at forære noget værdi med til modtageren.
Giv modtageren noget, som de kan tage med fra dit nyhedsbrev. Har du fx lavet en kampagne, hvor du sælger en hårshampoo mod skæl med 10% rabat, kan du samtidig have lavet en artikel omkring skæl, som du også giver kunden med i samme e-mail.
Det handler om at vise, at du ikke blot er ude på at sælge eller brande. Du vil formidle viden og ekspertise til dine dejlige faste modtagere.

 

Nr. 6 – Lav tydelige ”Call To Actions”

Du har naturligvis et formål med at sende dit nyhedsbrev ud. Du vil have dine modtagere til at deltage i en event, i et webinar eller også prøver du at få modtagerne til at købe dine produkter.

Uanset hvad dit formål er, er det vigtigt at gøre dine modtagere opmærksomme på det.

Fortæl dem det gennem hele mailen på en sober og diskret måde – og til sidst i din mail, slår du det så fast i cement, så ingen er i tvivl om, hvad de skal gøre nu.

Skrevet af

Heyloyalty, Marketing

Heyloyalty blog

Få indblik i vores marketing automations og bliv inspireret gennem vores mange blogindlæg, cases, og nyheder!