Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Kom godt i gang med Heyloyalty

15. jan, 2021 | Blog

Læsetid 8 minutter

Velkommen til Heyloyalty – nu skal du godt i gang!

Med din Heyloyalty-konto har du adgang til en af markedets stærkeste marketing automation-platforme. Sammen skal vi sørge for, at din marketing skaber de størst mulige resultater. Det kræver, at du kommer godt og hurtigt i gang med din nye platform.

Derfor har vi lavet denne side, hvor vi hjælper dig i gang, så du hurtigt kan se resultaterne af dit arbejde i Heyloyalty.

Erfaringen fortæller os, at desto hurtigere du kommer i gang, desto større er chancen for at du får succes med din investering. Vi samlet en række videoer herunder, der viser, hvordan du får styr på basen.

Så sæt dig godt til rette og bliv klædt godt på.

Venlig hilsen
Heyloyalty-teamet

Du kan også finde hjælp til at komme i gang, hvis du kigger i vores Quickguide.

Sådan kommer du godt i gang med Heyloyalty

Afsenderprofil – kom igennem til dine kunder

Første skridt på vejen mod succes er en verificeret afsenderprofil. Hvis ikke du har sådan en, kan du end ikke sende en venlig tanke fra Heyloyalty. Så sørg for at oprette din afsenderprofil – og få den verificeret hurtigst muligt så du får åbnet op for adgangen.

Se videoen og bliv klogere på, hvordan du gør – og hvorfor det er nødvendigt.

Har du brug for at se vores guide, finder du den lige her. Vil du blive klogere på, hvordan du bruger din afsenderprofil til at få succes, skal du læse dette indlæg.

Lister – rygraden i din marketing

Hvad enten du sender e-mails, sms’er, push-beskeder eller andet, så er din liste med kontakter rygraden for dit arbejde og dine data. Det er her, du samler alle informationer om dine modtagere. Informationer som du kan bruge til segmentering og at personalisere dit indhold. Derfor er det vigtigt, at du har styr på dine lister.

I videoen her ser du, hvordan du opretter lister i Heyloyalty.

Du kan også læse vores guide om lister – lige her.

OBS! Er din Heyloyalty-konto integreret med din webshop via en af vores webshopintegrationer, er din liste oprettet. I videoen kan du se, hvordan du manuelt opretter en ny.

Produktfeed – spar tid og undgå manuelle fejl

Med Heyloyaltys produktfeed-funktion sparer du masser af tid og undgår manuelle slåfejl, når du indsætter produkter i dine nyhedsbreve. Når du normalvis indsætter produkter i dine e-mails, så foregår det ved at klippe billede, beskrivelse, knap, pris(er), links osv. fra din webshop og sætte det ind i nyhedsbrevet – manuelt. Det tager oceaner af tid, og der er en stor risiko for fejl.

Men med produktfeed-funktionen i Heyloyalty slipper du for det langsommelige manuelle arbejde. Dine produkter hentes automatisk og direkte ind i dit nyhedsbrev, så du blot skal finde produkterne i feedet, som sætte automatisk ind i dit produktnyhedsbrev.

I videoen ser du, hvordan du integrerer dit produktfeed i Heyloyalty, samt hvordan du bruger funktionen i designeren.

Du kan se vores guide til produktfeed-funktionen her.

Bliv klogere på, hvorfor produktfeed-funktionen er en af de vigtigste funktioner for en webshopejer.

Kampagne – sådan opretter du din første

I denne video viser vi, hvordan du opretter en e-mail-kampagne, samt hvordan du designer og tester dit nyhedsbrev.

OBS! Du skal have en verificeret afsenderprofil og en liste, før du kan lave din første kampagne i Heyloyalty. Scroll lidt op og se videoen om afsenderprofil, hvis du er i tvivl.

I videoen kan du se:

  • Hvordan du opretter en kampagne på step 1
  • Hvordan du bruger designeren på step 2
  • Hvordan du ser et preview af kampagnen, samt sender testmails på step 3

Her kan du læse guiden til opsætning af kampagner.

Automation – lav din første automatiske besked

Automations, automatiske beskeder, autorespondere, triggers – kært barn har mange navne – men fælles for dem alle er, at de dækker over det, at sende beskeder til dine modtagere automatisk, når en specifik handling sker. Denne handling kaldes for en trigger, som udløser din automation.

I Heyloyalty kan du sende et væld af forskellige automations via forskellige kanaler. Dine muligheder afhænger af, hvilken data du har til rådighed, samt hvilken licenstype du har. Herunder ser du, hvordan du en velkomstmail, en tabt kurv-mail og en winback-mail kan se ud.

Videoen hér viser, hvordan du opretter en enkeltstående automation på step 1 – og hvordan du bruger step 3.

Du kan læse guiden om automations her.

HUSK! Før du kan oprette automations, skal du have oprettet og verificeret din afsenderprofil, samt have en liste. Se video herover.

Velkomstmail – byd dine modtagere velkommen

Du ved det sikkert godt, men nu siger vi det højt. Førstehåndsindtrykket er vigtigt! Måske det vigtigste indtryk overhovedet, når du skal skabe en ny relation og takke fordi de har sagt ja tak til (at høre fra) dig. Derfor er din velkomstmail utrolig vigtig.

Det er det første indtryk af din forretning og dit nyhedsbrev, som dine nye modtagere får, når de tilmelder sig dit nyhedsbrev. Derfor er den et must i din marketingværktøjskasse. Alle statistikker viser, at en god velkomstmail giver bonus på den lange bane, da dine modtagere er langt mere aktive (= klikker mere i dine beskeder og køber mere på din webshop).

I videoen viser vi, hvordan du opretter en velkomstmail i Heyloyalty.
Du kan også lave velkomst-sms’er og push-beskeder, men vi fokuserer her på mails.

Her finder du vores guide til at lave en velkomstmail.

Tabt kurv – opret trigger-integration

En af de største udfordringer for webshops er mængden af tabte kurve – altså kurve hvor de besøgende har lagt produkter i kurven, men aldrig når at gennemfører checkout og betale for varen. På tværs af brancher (og lande) efterlader helt op til ca. 70% af webshopbesøgende fyldte kurve.

Med en tabt kurv-automation kan du hente en stor del af den ellers tabte omsætning hjem. I gennemsnit ser vi, at 10% af modtagerne vender tilbage og gennemfører købet blandt dem, der har afgivet permission/samtykke.

Før du kan komme i gang med tabt kurv i Heyloyalty, kræver det, at du har et trackingscript implementeret på din webshop – samt opsat en listeintegration på din Heyloyalty-konto. Det gælder uanset om du  har en webshop-integration eller ej.

I denne video viser vi, hvordan du (efter implementeringen af scriptet) opsætter listeintegrationen på din konto.

Tabt kurv-automation – hent ellers tabt omsætning

Besøgende der lægger produkter i kurven, men som aldrig får gennemført købet, er en stor udfordring for webshops. Op mod 70% af alle webshopbesøgende får aldrig klikket køb, selvom kurven bugner med varer. Med en tabt kurv-automation kan du nemt hente ekstra omsætning hjem.

Din tabt kurv-automation sender til de kontakter, der forlader en ellers fyldt kurv på din webshop – og i gennemsnit vender 10% tilbage og gennemfører købet. Der er altså et stort potentiale for øget salg med denne ene automation.

I videoen kan du se, hvordan du nemt og hurtigt får opsat din tabt kurv-mail.

OBS! Før du kan sende tabt kurv, skal du have implementeret et trackingscript på din webshop og opsat en listeintegration.

Winback – fasthold dine kunder

Du bliver nok ikke overrasket, når vi fortæller, at det typisk er fem gange dyrere at skaffe nye kunder, end det er at genaktivere dine eksisterende.

Så det kan let betale sig at bruge tid på at fastholde og aktivere de kontakter, der allerede har købt hos dig. Købsrejsen er nemmere at komme igennem, for dine modtagere har allerede gået den – og kommer dermed lettere og hurtigere frem til checkout.

En winback-automation er en automatisk besked, som du kan sende fx 30 dage efter sidste køb. Hvis du laver indholdet tillokkende og relevant, kommer kunderne tilbage og handler igen.

I videoen viser vi, hvordan du opsætter din winback-automation.

Læs vores guide omkring winback-automations.

Segmentering – genvejen til stor succes

Segmentering kan lyde tørt og kedeligt. Men sandheden er, at det er et essentielt værktøj, hvis du vil tjene penge på din marketing automation.

Undersøgelser viser, at du får en væsentlig højere klik- og åbningsrate – når du segmenterer dine nyhedsbreve.

I Heyloyalty kan du segmentere på al den data, som du indsamler på dine medlemmer. Så du har gode muligheder for at få succes med segmentering.. og har ikke råd til at lade være 😉

Se videoen og bliv klogere på, hvordan du opretter segmenter i Heyloyalty.

Driller teknikken – eller vil du bare vide mere?

Render du i problemer med din konto, eller er du bare nysgerrig på de mange muligheder i Heyloyalty, kan du altid blive klogere ved at kigge på vores supportsite.

Du er også velkommen til at kontakte vores Customer Succes Team. De står altid klar til at hjælpe dig i Heyloyalty.

Kontakt os på tlf: 87 300 399 eller support@heyloyalty.com

Heyloyalty blog

Få indblik i vores marketing automations og bliv inspireret gennem vores mange blogindlæg omkring både cases, og guides, samt tips og tricks lige her!

Segmentering blog

BLOG

Sådan laver du bedre segmentering, der øger engagement og salg
Læs blogindlæg

Klub Vollmer case

CASE

Sådan løfter Højmark Rejser serviceniveauet og øger salget med databaserede afrejseflows
Læs casen

Heyloyalty får ISAE 3000-erklæring

NYHED

Heyloyalty får ISAE 3000-erklæring som led i arbejdet med datasikkerhed
Læs nyhedsindlæg