Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Opdatér din mailskabelon og undgå, at 69% sletter dine mails

28. okt, 2016 | Blog

Læsetid 2 minutter

Endelig har Gmail gjort det muligt, at vise responsive e-mails på Android

Responsive e-mails betyder, at de tilpasser sig mediet; eksempelvis en tablet eller en mobil. Tidligere skelnede e-mails i Gmail ikke mellem computeren eller mobilen. Det gjorde det rodet at se på, hvis du så dine mails på mobilen eller din tablet. Efter opdateringen er e-mails nu tilpasset til mobilen, som vi allerede kender det fra iPhone.
Med Gmail som den 2. mest brugte mailklient, betyder det en langt bedre brugeroplevelse for mange af dine modtagere.

Opdateringen er allerede slået igennem i Gmail’s ende, men hvis dine nyhedsbreve skal være up-to-date og responsive på Android, kræver det en opdatering af dine mailskabeloner.

Vil du vide mere om de tekniske muligheder med Gmail opdateringen, har Litmus skrevet lidt spændende om det her.

Responsive mailskabeloner er nøglen til succes

Et klart og struktureret budskab er essentielt for dit nyhedsbrev. Hvis tekst eller billede elementer er for småt til at kunne ses eller læses, har modtageren svært ved at interagere med dine nyhedsbrev. Det viser sig, at hvis modtageren finder det svært at tyde dit budskab eller bliver mødt af en rodet mail på mobilen, sletter 69% din mail. Derfor er det essentielt, at dine mailskabeloner er responsive på alle enheder, så de automatisk tilpasser sig fra desktopversionen til mobilversionen.

Er du i tvivl om dine mailskabeloner er responsive, kan vi tjekke det for dig.

Opdatér din mailskabelon og få bedre konverteringer

Selv hvis du allerede har en responsiv mailskabelon, som virker fint på de fleste enheder, så bliver den desværre ikke automatisk responsiv i Gmail på Android enheder efter Gmail opdateringen. Det kræver en opdatering af din mailskabelon, hvis skabelonen fremover ikke skal fremstå rodet og uklart på Android.

Lad os opdatere din skabelon allerede i dag, så modtagerne får en langt bedre brugeroplevelse i morgen – og du kan se dine konverteringer vokse.

Hiv fat i vores marketing automation specialister, så går vi i gang med det samme.

Heyloyalty blog

Få indblik i vores marketing automations og bliv inspireret gennem vores mange blogindlæg, cases, og nyheder!