Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Spar tid på dine nyhedsbreve med vores produktfeed-funktion som gør det nemt for dig

7. jun, 2018 | Case

Læsetid 5 minutter

Jeg kan nemt lave et nyhedsbrev – på ingen tid

Vi har bevæget os udenfor vores egen lille andedam i Aarhus Nord for at tale med en af vores dygtige kunder, Butik Rikke.

Rikke Wolff Jensen er indehaver af tøjbutikken og webshoppen Butik Rikke, der sælger modetøj til piger og kvinder i alle aldre. Rikke har siden maj 2017 brugt Heyloyalty til at sende nyhedsbreve og triggers, og sætter stor pris på, at det skal være nemt og hurtigt at sætte produkter ind i nyhedsbrevene.

Tidligere brugte hun mange ressourcer på at kopiere billeder, tekster, priser og links fra webshoppen og sætte dem ind i nyhedsbrevet, men hun nyder nu, at alting går lynhurtigt med Heyloyalty’s produktfeed, der gør det til en leg at lave lækre produktnyhedsbreve på ingen tid.

Produktfeed-funktionen har givet Rikke en nemmere hverdag, hvor hun aldrig tvivler på, at det er de rigtige priser, beskrivelser link, billeder osv. der kommer med, fordi produktfeedet trækker på de data der allerede ligger i webshoppen. Hun slipper derfor helt for slå- eller tastefejl.

”Produktfeedet gør, at det er super nemt at lave produktnyhedsbreve. Det sparer mig for en masse tid, da jeg ikke skal gøre det manuelt. Desuden er jeg aldrig nervøs i forhold til, om det nu er de varer og priser, der vises, da jeg ikke selv skal sætte links ind på produkterne”, fortæller Rikke. ”Det er klart med til at minimere fejl, når det kører automatisk.”

Hos Heyloyalty proklamerer vi ofte overfor kunderne, at de bliver chokerede over hvor meget tid de får frigivet – og det med god grund: Rikke har nemlig oplevet, at hun har reduceret tiden på at lave produktnyhedsbreve med omkring 50% – og i en travl e-commerce hverdag er det tid, du sagtens kan bruge andre steder i din forretning.

Typisk har fleste små virksomheder mange forskellige kasketter på – det ene øjeblik er man i indkøb, det næste kundeservice – for så at runde marketing inden lageret kalder. Derfor bliver tidskrævende (og kedelige manuelle processer) fjernet med glæde!

Sådan udnytter du produktfeed-templates til at sikre din branding fra webshop til nyhedsbrev

Produkter sælger produkter

Vi kan hurtigt blive enige om, at jo flere produkter der er i et nyhedsbrev, des flere produkter sælger du. Så derfor er tesen for langt de fleste, at nyhedsbreve skal være sprængfyldte med dine lækre varer. Også her har Rikke fået fuld valuta for pengene med produktfeed-funktionen, da vi har lavet funktionen med en simpel drag & drop-editor.

”Jeg putter flere produkter i nyhedsbrevet end tidligere, fordi det er så nemt med drag & drop. Det er tidsbesparende, da jeg nemt kan lave et nyhedsbrev på ingen tid”, forklarer hun.

Bag om Butik Rikke

Den spirende iværksætter sprang ud i fuldt flor hos Rikke i 2014, da hun ved siden af jobbet som bogholder grundlagde sin fysiske butik på Samsø. Butikkens første leveår foregik i de små lokaler hos Rikkes mands el-installatør-firma side om side med stikkontakter og ledninger. I 2015 var der vokseværk som betød nye lokaler til biksen – og samtidig valgte Rikke at udvide forretningen til også at omfatte en webshop.

Kombinationen af den fysiske butik og webshoppen er perfekt for Rikke, for som hun selv siger;

”Om vinteren har vi ikke så meget åbent i den fysiske butik, det er begrænset til torsdag og fredag eftermiddag, samt lørdag formiddag – og så er det rigtig dejligt, at der gang i webshoppen.”

Tidligere har Rikke brugt andre e-mail marketingsystemer, men hos Heyloyalty har hun fundet den rette partner, der giver hende de ideelle rammer til at hæve omsætningen.

”Jeg er super glad for samarbejdet med Heyloyalty, da det er blevet så nemt at sende nyhedsbreve. Det er fantastisk at opleve, hvordan det kan generere en hel del omsætning, når man bruger tid på at sende nyhedsbreve ud”, siger Rikke.

Fakta om produktfeed

Hvordan fungerer Heyloyaltys produktfeed?

Når du har integreret og ‘mappet’ dit produktfeed i din konto, trækker vi dine produkter direkte fra dit feed og over i Heyloyalty og dermed er det direkte tilgængeligt i din nyhedsbrev, når du vælger det specifikke produkt. Det foregår nogenlunde på samme måde, hvis du bruger Google Shopping Ads.

Så du slipper for manuelt at indsætte billede, link, beskrivelse, pris, knap osv. Det hele kommer automatisk fra dit produktfeed. Du skal bare vælge de produkter, du vil have med. Du slipper med ét samtidig for pinlige og irriterende taste-/kopierings- og slåfejl.

Sådan kommer du i gang:

  • Integrér dit produktfeed
  • Map dit feed (felter i dit feed matches med felterne i Heyloyalty)
  • Opret en produktfeed-template – eller dem, du har brug for
  • Brug funktionen på step 2 i Heyloyalty, når du sætter kampagner og triggers op

Sådan sparer du tid med et produktfeed

Vil du være med helt fremme i e-mail marketing-bussen ligesom Butik Rikke? Så er det bare med at få gang i din produktfeed-funktion hos Heyloyalty.

Har du allerede en konto, men ikke noget produktfeed integreret? Tag et kig på vores guides, eller hiv fat i vores helt igennem fantastiske support, der altid er klar til at vejlede dig i Heyloyalty.

Ring på 87 300 399 eller skriv til cst@heyloyalty.com

Er du ikke et medlem af Heyloyalty-familien endnu? Bare rolig, vi vil meget gerne være flere. Træk en demo-konto og oplev, hvordan du kan tjene flere penge og – som Rikke – spare mere tid. Hiv fat i CST, så hjælper vi dig på vej.

Produktfeedet – sådan virker det

Skærer vi helt ind til benet, er vores produktfeedfunktion en funktion, der henter dit produktfeed direkte fra din webshop og ind i dit nyhedsbrev.

Dit produktfeed er en strøm af data, der indeholder dine produkter. Det bliver hentet direkte fra din webshop og er i øvrigt den samme funktion, som du bruger, hvis du annoncerer på Google.

Når du integrerer dit produktfeed i Heyloyalty, henter du alle de produkter, du har i dit feed, direkte ind i din e-mail marketing. Feedet trækker automatisk billede, beskrivelse, pris(er), link osv. med over i Heyloyalty. Det betyder, at hvad der normalt ville tage flere timer, nu kan gøres på et splitsekund eller to.

Bliv endnu klogere på funktionen: Læs blogindlæg om produktfeeds.

Heyloyalty blog

Få indblik i vores marketing automations og bliv inspireret gennem vores mange blogindlæg, cases, og nyheder!