Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Mini case med Sport 24 – Med triggers steg omsætningen med 475%

6. dec, 2017 | Case

Læsetid 2 minutter

Derfor er triggers en essentiel del af dit marketing automation set-up

Hvis du er tvivl om, hvilken værdi triggers skaber i dit marketing automation set-up, kan denne case med SPORT 24 måske hjælpe med at udpensle det. ‘Product Interest’ er det meget mundrette navn på en af Heyloyaltys mest effektive triggers. Den – blandt andre – hører til det arsenal af triggers, sportsfolket fra Silkeborg bruger i kampen om kunderne.

Kort fortalt er præmissen, at når en nyhedsbrevsmodtager har klikket på en specifik vare 3 gange på 7 dage, får vedkommende en mail. Præcis sådan en gav, som man på jysk siger, “et ikke uvæsentligt 6-cifret” beløb i kassen alene fra torsdag til søndag i Black Friday-ugen 2017. Blot til inspiration. Og skal vi lige slå et endnu slag for triggers og Black Friday: Omsætningen er steget med mere end 475% fra 2016 til 2017 til et 6-cifret beløb i den sjove ende på triggers alene i Black Friday-ugen.

Og indsatsen? Tidsforbrug fra 2016-2017 render kun op i ca. 8 timers fokusarbejde med justeringer og test.

Vil du også løfte din forretning med triggers?

Giv os gerne et kald eller en e-mail, hvis du er blevet nysgerrig på hvordan du kan kopiere tallene. Det er på ingen måde forbeholdt de større webshops at bruge teknikken – som alle i øvrigt har let adgang til med vores integration til Raptor.

Heyloyalty blog

Få indblik i vores marketing automations og bliv inspireret gennem vores mange blogindlæg, cases, og nyheder!