Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Mini case med Sport 24 – Med triggers steg omsætningen med 475%

6. december 2017 | Case

Læsetid: 2 minutter

Derfor er triggers en essentiel del af dit marketing automation set-up

 

Hvis du er tvivl om, hvilken værdi triggers skaber i dit marketing automation set-up, kan denne case med SPORT 24 måske hjælpe med at udpensle det. ‘Product Interest’ er det meget mundrette navn på en af Heyloyaltys mest effektive triggers. Den – blandt andre – hører til det arsenal af triggers, sportsfolket fra Silkeborg bruger i kampen om kunderne.

Kort fortalt er præmissen, at når en nyhedsbrevsmodtager har klikket på en specifik vare 3 gange på 7 dage, får vedkommende en mail. Præcis sådan en gav, som man på jysk siger, “et ikke uvæsentligt 6-cifret” beløb i kassen alene fra torsdag til søndag i Black Friday-ugen 2017. Blot til inspiration. Og skal vi lige slå et endnu slag for triggers og Black Friday: Omsætningen er steget med mere end 475% fra 2016 til 2017 til et 6-cifret beløb i den sjove ende på triggers alene i Black Friday-ugen.

Og indsatsen? Tidsforbrug fra 2016-2017 render kun op i ca. 8 timers fokusarbejde med justeringer og test.

Vil du også løfte din forretning med triggers?

Giv os gerne et kald eller en mail, hvis du er blevet nysgerrig på hvordan du kan kopiere tallene. Det er på ingen måde forbeholdt de større webshops at bruge teknikken – som alle i øvrigt har let adgang til med vores integration til Raptor.

Et udpluk af den trigger-mail, der er med til at farve tallene mørkesorte på bundlinjen.

Heyloyalty blog

Få indblik i vores marketing automations og bliv inspireret gennem vores mange blogindlæg omkring både cases, og guides, samt tips og tricks lige her!

Black Friday 2022

BLOG

Sådan forbereder du din e-mail marketing til Black Friday
Læs blogindlæg

iOS 15 update 2021

CASE

Managed solution hjælper Perleshoppen med at spare tid
Læs blogindlæg

5 automations der øger din bundlinjen

BLOG

5 automations der øger bundlinjen
Læs blogindlæg