Er der nogen derude, der stadig tvivler på, om triggers nu også virker?

Hvis, så læs en mini-case fra vores venner fra SPORT 24. De (og vi) har fået armene helt over hovedet – og de deler gerne successen. ‘Product Interest’ er det meget mundrette navn på en af Heyloyalty’s mest effektive triggers. Den – blandt andre – hører til det arsenal af triggers, sportsfolket fra Silkeborg bruger i kampen om kunderne.

Kort fortalt er præmissen, at når en nyhedsbrevsmodtager har klikket på en specifik vare 3 gange på 7 dage, får vedkommende en mail. Præcis sådan en gav, som man på jysk siger, “et ikke uvæsentligt 6-cifret” beløb i kassen alene fra torsdag til søndag i Black Friday-ugen 2017. Blot til inspiration. Og skal vi lige slå et endnu slag for triggers og Black Friday: Omsætningen er steget med mere end 475% fra 2016 til 2017 til et 6-cifret beløb i den sjove ende på triggers alene i Black Friday-ugen.

Og indsatsen? Tidsforbrug fra 2016-2017 render kun op i ca. 8 timers fokusarbejde med justeringer og test.

Vil du også løfte din forretning med triggers?

Giv os gerne et kald eller en mail, hvis du er blevet nysgerrig på hvordan du kan kopiere tallene. Det er på ingen måde forbeholdt de større webshops at bruge teknikken – som alle i øvrigt har let adgang til med vores integration til Raptor.

Et udpluk af den trigger-mail, der er med til at farve tallene mørkesorte på bundlinjen.

Skrevet af

Skrevet af

Ole Dalgas, tidligere Marketing Manager i Heyloyalty. Ole er optaget af digital marketing. En passioneret og kreativ formidler med fokus på brugeroplevelsen. Med over 20 års erfaring inden for bl.a. loyalitet, e-commerce, e-mail og online marketing, nyder han at lege med budskabsudformingen og ordene, for at skabe involverende og relevant indhold for den enkelte.

Hvornår skal du sende dit nyhedsbrev?

Læs med og bliv klogere på hvornår det bedste tidspunkt for dig er at sende dit nyhedsbrev. Der er mange aspekter og faktorer som spiller ind. Vi vil gøre vores bedste for at guide dig på vej, så du kan finde det helt rigtige tidspunkt for din forretning at udsende et...

Bliv klar til Black Friday med Sleeknote

Efteråret og vinteren er på vej, og det betyder, at den travleste tid for online shops er lige rundt om hjørnet, så derfor er det nu, du skal begynde at forberede dig. En af de måder hvorpå du bedst kan sikre dit salg i højtiderne er ved at have en stor og...