Mini case med Sport 24 – Med triggers steg omsætningen med 475%

6. december 2017 | Case

Læsetid: 2 minutter

Er der nogen derude, der stadig tvivler på, om triggers nu også virker?

 

Hvis, så læs en mini-case fra vores venner fra SPORT 24. De (og vi) har fået armene helt over hovedet – og de deler gerne successen. ‘Product Interest’ er det meget mundrette navn på en af Heyloyalty’s mest effektive triggers. Den – blandt andre – hører til det arsenal af triggers, sportsfolket fra Silkeborg bruger i kampen om kunderne.

Kort fortalt er præmissen, at når en nyhedsbrevsmodtager har klikket på en specifik vare 3 gange på 7 dage, får vedkommende en mail. Præcis sådan en gav, som man på jysk siger, “et ikke uvæsentligt 6-cifret” beløb i kassen alene fra torsdag til søndag i Black Friday-ugen 2017. Blot til inspiration. Og skal vi lige slå et endnu slag for triggers og Black Friday: Omsætningen er steget med mere end 475% fra 2016 til 2017 til et 6-cifret beløb i den sjove ende på triggers alene i Black Friday-ugen.

Og indsatsen? Tidsforbrug fra 2016-2017 render kun op i ca. 8 timers fokusarbejde med justeringer og test.

Vil du også løfte din forretning med triggers?

Giv os gerne et kald eller en mail, hvis du er blevet nysgerrig på hvordan du kan kopiere tallene. Det er på ingen måde forbeholdt de større webshops at bruge teknikken – som alle i øvrigt har let adgang til med vores integration til Raptor.

Et udpluk af den trigger-mail, der er med til at farve tallene mørkesorte på bundlinjen.

Vil du holdes opdateret,
når vi udgiver nye artikler?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Heyloyalty blog

Få indblik i vores marketing automations og bliv inspireret gennem vores mange blogindlæg omkring både cases, og guides, samt tips og tricks lige her!

Læs blogindlæg om Black Friday

BLOG

5 automations der øger bundlinjen
Læs blogindlæg

iOS 15 update 2021

BLOG

GUIDE: Undgå fælderne ved iOS 15 opdateringen!
Læs blogindlæg

5 automations der øger din bundlinjen

BLOG

5 automations der øger bundlinjen
Læs blogindlæg