Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Derfor skiftede Zanca Sonne fra Mailchimp til Heyloyalty

5. jul, 2019 | Case

Læsetid 5 minutter

Læs hvorfor Zanca Sonne skiftede fra Mailchimp til dansk e-mail marketingsystem og Heyloyalty

Flere Mailchimp kunder har taget springet fra den amerikanske gigant til Heyloyalty. I dette indlæg kan du blive klogere på, hvorfor Zanca Sonne valgte at tage springet til det danske marketing automationsystem.

I starten af 2019 tog danske Zanca Sonne springet fra Mailchimp til Heyloyalty, som mange af vores kunder gør. Efter en nem og hurtig overgang har forretningen allerede oplevet værdien af skiftet, da omsætningen fra deres e-mail marketing er steget.

Vi har taget en snak med Julie Bundgaard, General Manager hos Zanca Sonne, om det at skifte til Heyloyalty.

Om Zanca Sonne

Zanca Sonne er en mindre privat virksomhed, der sælger kvindetøj. Du kan besøge deres webshop på Zancasonne.dk – eller besøge deres fysiske butik i Skovlunde.

Hver måned har de en ny kollektion, som de personligt har håndplukket.

”Vi bruger meget energi på at være personlige og jordnære overfor vores kunder. Derfor er det også vigtigt for os at bruge masser af tid og energi på vores e-mail marketing og på de sociale medier, da vi bedst møder vores kunder der.”

 Julie Bundgaard

Zanca Sonne er én af mange DanDomain-webshops, der har valgt at bruge Heyloyalty via 2-vejs-integrationen mellem de to systemer.

Derfor skiftede Zanca Sonne til dansk e-mail marketingsystem

E-mail marketing har længe bevist sit værd indenfor digitale markedsføring – og gør det stadig. E-mail marketing er op til 40 gange bedre end Facebook og Twitter tilsammen, når det kommer til at genere nye kunder.

For Zanca Sonne er e-mail marketing også en helt vital del af forretningen, for som Julie Bundgaard forklarer:

Vi bruger meget energi på at være personlige og jordnære overfor vores kunder. Derfor er det også vigtigt for os at bruge masser af tid og energi på vores e-mail marketing og på de sociale medier, da vi bedst møder vores kunder der.”

Derfor er det vigtigt for dem, at de har dét system, der passer til netop deres krav. Hvilket Mailchimp ikke gjorde til sidst.

Kravene til et system varierer fra organisation til organisation, fra forretning til forretning og fra bruger til bruger.

Hos Zanca Sonne er særligt brugervenligheden og muligheden for hjælp på toppen over krav.

”Det vigtigste for os, da vi skulle vælge e-mail marketing system, var, at det var et overskueligt og nemt system af navigere rundt i. Derudover skulle det, uden problemer, kunne sende automations ud.” fortæller Julie.

Med Heyloyalty som system har Julie og resten af Zanca Sonne fundet et system, hvor brugervenligheden er i top, så det er nemt for forretningen af få succes med deres e-mail marketing.

”Heyloyalty er nemt og overskueligt at navigere i. Derfor skiftede vi til Heyloyalty.”

Nemt at komme i gang

Vi mennesker er tryghedsnarkomaner og vanedyr. Derfor er vi villige til at blive i et system – til trods for dets eventuelle mangler – fordi vi kender det og er vant til at bruge det. Derudover er vi en doven art, der hellere vil springe over, hvor gærdet er lavest.

Derfor er det ikke overraskende, at når vi snakker med potentielle kunder, er deres største frygt ofte, at det bliver for besværligt at skifte e-mail marketingsystem. Og man vil hellere blive i utilfredsstillende system end at skifte til noget nyt.

Det var dog heldigvis ikke tilfældet for Zanca Sonne, der efter en kort indflyvningsperiode havde et komplet setup i Heyloyalty.

”Det var super nemt at komme i gang med Heyloyalty. Alt i alt tog det os lige godt en måned at have skiftet 100% og have alle vores automations oppe at køre.” lyder det fra Julie.

Resultaterne efter skiftet fra Mailchimp til Heyloyalty

Når alt kommer til alt, så er det langt nemmere at være glad for sit skifte, hvis man kan se gode resultater ved skiftet.

Heldigvis er det tilfældet for Zanca Sonne. Efter blot et par måneder i Heyloyalty har de allerede oplevet en større omsætning fra deres e-mail marketing.

En stor del af succesen kommer af, at de nu bruger automatiserede mails. Når man kigger alene på deres flow af velkomstmails, er tallene imponerende.

Der ses fx en CTR (klikrate) på 31,7% en købskonvertering på 17,11%. 

%

CTR (KLIKRATE)

%

KØBSKONVERTERING

”Efter vi skiftede til Heyloyalty, har vi set en større omsætning fra vores e-mail marketing. Det skyldes især de automations, som vi har fået sat op. Det var noget, som vi ikke kunne gøre via Mailchimp.” forklarer Julie.

Fremtiden for Zanca Sonne byder på udvikling og tilføjelse af flere automations i Heyloyalty.

”Vi fortsætter med at udvikle os og hele tiden få flere automations. I samarbejde med Heyloyalty kommer de gode ideer og strategier til, så vi hele tiden kan vokse.”

 

Bliv klogere på dine muligheder med Heyloyalty

Sidder du, ligesom Zanca Sonne gjorde, med et system, der ikke helt matcher dine behov?

Vi er altid klar på en uforpligtende snak om dine muligheder med Heyloyalty. Klik nedenfor og udfyld formularen, så tager vi en snak om, hvad Heyloyalty kan gøre for dig og din forretning.

Heyloyalty blog

Få indblik i vores marketing automations og bliv inspireret gennem vores mange blogindlæg omkring både cases, og guides, samt tips og tricks lige her!

Segmentering blog

BLOG

Sådan laver du bedre segmentering, der øger engagement og salg
Læs blogindlæg

Klub Vollmer case

CASE

Sådan løfter Højmark Rejser serviceniveauet og øger salget med databaserede afrejseflows
Læs casen

Heyloyalty får ISAE 3000-erklæring

NYHED

Heyloyalty får ISAE 3000-erklæring som led i arbejdet med datasikkerhed
Læs nyhedsindlæg