Få hjælp til det du ønsker

Strategisk sparring og hjælp til det du ønsker af vores e-mail specialister

Danske e-mail specialister

Vores team af e-mail specialister kan hjælpe dig med det, du ønsker

Vi skaber relationer…

Som kunde hos Heyloyalty har du mulighed for at have vores e-mail specialister med på sidelinjen.

Du styrer hvor meget og hvor lidt. Vi kan bistå med strategisk sparring og rådgivning. Vi kan hjælpe dig med eksekvering af de opgaver, du ønsker og vi kan også tilbyde et fast samarbejde. Vores faste samarbejde kalder vi Managed Solution. Med Managed Solution har du altid en specialist tilknyttet og vil løbende få sparring samt ekstra hænder til eksekvering – valget er dit!

Vi holder et skrapt øje med dit set-up og med udgangspunkt i dine data, vil vi hele tiden forbedre dit set-up, så du får mest mulig succes.

Din succes er nemlig vores succes!

Det er ikke anderledes, end at du tilkøber specialister til at stå for dit SEO-arbejde. Det er muligvis ikke så svært at opsætte og udsende et nyhedsbrev, men med os på sidelinjen vil du hurtigt fornemme, at vi gør meget mere end blot det. 

Vi laver relevant kommunikation til dine kunder med afsæt i data. Dataen finder vi ud fra en kombination af indsigter fra din virksomhed med vores mangeårige erfaring med netop e-mail marketing og marketing automation. Det betyder, at vores e-mail specialister kan hjælpe dig med at sende nyhedsbreve med de rigtige budskaber, på de rigtige tidspunkter og til de rigtige mennesker.

Du får en dedikeret specialist, som ikke blot er en leverandør til dig, men en samarbejdspartner, der hjælper dig med altid at få det optimale ud af din e-mail marketingindsats.

Mød vores e-mail specialister

Cecilie Sabroe Nielsen

Cecilie Sabroe Nielsen

Client Specialist

Nahrain Younan

Nahrain Younan

Client Specialist

Filip Rokamp

Filip Rokamp

Client Manager

Marketing automation specialist

E-mail marketing – marketingkanalen med den højeste ROI

Det er dyrt at skaffe en kunde, men det er billigt at få dem til at købe igen – og igen og igen.

Nyhedsbreve, automations og kundeklubber bør være rygraden i din forretning af denne grund. Det er den måde du kan skabe, styrke og udvikle relationen til dine kunder – og så er det i øvrigt en kanal, du ejer og den kanal, der uden sammenligning giver dig den højeste ROI – det kan du læse mere om her.

 

Dit udbytte af at samarbejde med en e-mail specialist

Med vores hjælp kan du følge og berige dine medlemsdata. Det er denne data, vi bruger til at skabe engagerende indhold og ægte 1:1 kommunikation via individualiserede nyhedsbreve.

Jo tættere du er med dine kunder, jo større er sandsynligheden for at du skaber ambassadører for din forretning – og det er lige præcis dét, vi er gode til i Heyloyalty.

Hos Heyloyalty hjælper vi dig med at finde vejen. Du kan skalere vores indsats som du vil.

Vi leverer alt fra den ‘rå’ vejledning, hjælper dig fx med at starte en kundeklub op – eller udvikler, driver og evaluerer din e-mail marketing, dine Heypush kampagner, dine automation-flows etc. Du vælger selv omfanget. Et optimalt alternativ, hvis du overvejer at ansætte en intern medarbejder. Hos os får du specialister på alle felter til en bedre økonomi. 

Strategi

Hvad vil du opnå med din e-mail marketing? Hvilke udfordringer har du? Målgruppe? Setup i dag? Tidshorisont? Rollefordeling? Dét og meget mere indgår i strategiplanlægningen.

Konvertering

Indhold er vigtig, men det er salg også. Hvordan optimerer og forkorter vi kunderejsen? Vi optimerer din marketing automation, så kunderne kommer igen og igen.

Kommunikation

Hvordan udnytter vi bedst kundernes adfærd? Hvordan agerer de? Hvad køber de? Hvornår og hvor ofte køber de?

Vi bruger medlemsdata til at optimere det dynamiske indhold i e-mails og automations.

Kampagnestyrring

Hvornår eksekverer vi og til hvem? Alle medlemmer eller mindre segmenter? Hvilke automations bruger vi? Hvilke højtider og mærkedage udnytter vi? Vi sørger for alt det praktiske.

Eksekvering

En strategi virker kun, hvis den kan udleves. Vi sætter handling bag ordene og sikrer, at budskaberne når målgrupperne på rette tid og sted.

Evaluering

Nåede vi vores mål? Hvad kan vi gøre bedre? Hvilke nyt tiltag skal igangsættes? Løbende dialog, rapportering og opfølgning sikrer optimalt udbytte for dig.

Kontakt os

Vi glæder os til at høre fra dig