Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Dataindsamling

Kend dine kunder og deres vaner, så får du størst udbytte

Data

Med data får du størst udbytte!

Kend dine kunder og deres vaner via data, så du får størst udbytte med e-mail marketing.

 

Med den rette dataindsamling på dine kunder, får du alle muligheder for at lave automatiseret og personlig kommunikation til den enkelte kunde. Data er altafgørende for, hvordan outputtet af din marketing bliver – altså hvor meget du i sidste ende sælger, og får ind på bundlinjen som en direkte effekt af din kommunikation.

Jo mere, du ved om dine kunder fx om din kunde er mand eller kvinde, om din kunde læser dine nyhedsbreve eller ej, hvad din kunde senest har købt, hvor mange gange om året kunden besøger dit website osv. jo nemmere har du ved at sælge til ham eller hende.

Det er ganske enkelt godt gammeldags købmandskab – bare smartere. Når vi ikke kender kunderne personligt, er data altafgørende! Derfor kan vi ikke sige det nok gange – data, data, data!

Dataindsamling

Jo flere data, jo flere muligheder.
Så enkelt er det.

Dataene kan komme fra mange forskellige kilder, men det vigtigste for dig, i dit arbejde med kommunikation til kunderne er, at du kan samle dataene ét sted, så det er nemt at bruge. Du kan fx bruge data til at bygge målgrupper og segmenter, sende automatiserede beskeder når kunden ikke har reageret, eller lave personligt indhold baseret på kundens vaner eller specifikke ønsker fra kunden.

I Heyloyalty kan du samle dine kundestamdata, købsdata og adfærdsdata enten fx fra sitet eller fra nyhedsbrevene. Her er en kort opsummering af, hvad du kan få ud af de forskellige datatyper og hvordan du fanger dem.

Kunde- & medlemsdata

Kundestamdata er vigtige for dig for at kunne personalisere kommunikationen, så du fx kan skrive ”Hej {kundens fornavn}” altså ”Hej Bente” eller at kunne sende en fødselsdagsmail. Kundestamdata er typisk det, som kunden selv angiver fx i forbindelse med tilmelding til et nyhedsbrev eller en konkurrence, hvor du beder kunden afgive informationer om sig selv.

Så her skal du selv indsamle dataene, men det kan du nemt gøre enten via en tilmeldingsformular fra Heyloyalty eller en Facebook Lead Ad, så de ender i Heyloyalty, hvor du skal bruge dem.

Dataindsamling
Data

Købsdata

Købsdata er vigtige for dig. De giver dig flere muligheder. Brug dine købsdata til at lave segmenter eller sende automatiske opfølgende beskeder med krydssalg eller lign. Købsdataene kan du indsamle enten via dit eget kassesystem eller check-out-flow og sende dem til Heyloyalty via et API. Eller du kan indsamle dem på dit website via et trackingscript, og så lander de i Heyloyalty derfra.

Købsdata får du med Heyloyaltys Heycommerce og Advanced. Eller hvis du har en webshop, hvor Heyloyalty er integreret. Alternativt kan en API løsning være vejen frem for dig.

 

Adfærdsdata fra dit website kan være meget værdifuldt for dig

Her får du data på, hvornår kunderne seneste har besøgt dit website, samt hvilke sider og produkter, de har besøgt.

Den viden kan du udnytte smart ved at lave segmenter eller sende automatiske beskeder baseret på, hvornår kunden sidst besøgte siden og hvad de har vist interesse for, og guide kunden til hans eller hendes næste købt fx vha. en produktinteressemail eller en kategoriinteressemail. Adfærd fra websitet er noget, du opsamler via et trackingscript som fx Heycommerce, du lægger på sitet og derefter sender dataene til Heyloyalty.

Data

Adfærdsdata fra dine nyhedsbreve eller automations viser, hvor aktive dine modtagere er, når det gælder åbninger og klik i e-mails

Det er specielt brugbart, hvis du vil måle på dine modtageres aktivitet eller kundepotentiale. Derudover kan du bruge dataene til at målrette dit content, så emnelinjer eller indhold er tilpasset aktivitetsgraden. Adfærdsdataene opsamles helt automatisk direkte i Heyloyalty, så de ligger klar til brug, så snart du har en aktiv Heyloyalty-konto, som du har sendt e-mails fra.

Data på tværs af systemer giver endnu mere indsigt

Er du helt vild med data og har lyst til endnu mere indsigt i dine kunder, kan du også koble data fra forskellige kilder sammen med Heyloyalty. Der findes flere forskellige integrationer, som sender data direkte til Heyloyalty og beriger systemet med flere informationer om dine kunder, hvis du kobler det sammen.

Her er fx integrationen til Google Analytics, som sender omsætningsdata direkte ind i Heyloyalty, så du nemt kan se, hvor meget den enkelte e-mail har genereret økonomisk.

Med Facebook integrationen bliver dine nye tilmeldinger sendt direkte til Heyloyalty, så du nemt kan se, hvor mange nye tilmeldinger, der er kommet fra Facebook Lead Ads.

Derudover er der også integrationen til LeadScoreApp, hvor dine kunders lead scores, sendes direkte til Heyloyalty. Lead scoren fortæller, hvor tæt en potentiel kunde er på købsbeslutningen, og det kan du udnytte i din kommunikation, du sender fra Heyloyalty.
Listen med integrationen til Heyloyalty er lang, så her er kun nævnt et par stykker. Se alle integrationer her.

VORES WEBSHOPINTEGRATIONER

Dandomain webshopintegraton
Scannet webshopintegration
Wannafind webshop integration
Smartweb webshopintegration
Shopify integration

Prøv Heyloyalty gratis i 30 dage