Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Dataanalyse

Heyloyalty samler dine data, så du nemt kan anvende dem

Dataanalyse

Dataanalyse i Heyloyalty

Heyloyalty samler dine data ét sted – så du nemt kan bruge dem

Selv om data kan komme fra mange forskellige kilder, er det vigtigste, at du kan samle dataene ét sted, så det er nemt at bruge og kombinere dem, når du gerne vil det – og det kan du i Heyloyalty. Det er specielt en stor fordel, hvis du vil segmentere, så din kommunikation passer til dit budskab og din målgruppe, eller hvis du vil bruge marketing automation.

Dataanalysering

Kombinerede datakilder giver størst gevinst

Alle datakilder giver mulighed for at udnytte og kombinere forskellige funktioner i Heyloyalty, så jo større datagrundlag, du har i Heyloyalty, jo flere funktioner får du adgang til, og jo mere kan du automatisere. Så ønsker du at opgradere til et bedre marketing automation setup, er data en forudsætning.

Omdan dataene til marketing automation

Når du har dine data til rådighed i Heyloyalty,
kan du bl.a. bruge dataene til følgende funktioner:

Segmentering

Heyloyaltys store segmenteringsmotor giver dig masser af muligheder for at målrette din kommunikation til præcis dén målgruppe, du ønsker – bare dataene findes i Heyloyalty.

Om kommunikationen skal være til kunder, som ikke har købt noget inden for de sidste 100 dage, og som har åbnet dine nyhedsbreve, eller om det skal være til kvinder over 35 år, der har udvist interesse for sko, bestemmer du helt selv.

Du kan også målrette specifikke elementer i dine nyhedsbreve til særlige målgrupper, så du fx nøjes med at sende et enkelt nyhedsbrev, men med vidt forskelligt indhold, fordi det styres automatisk afhængigt af de målgrupper eller segmenter, du har valgt.

Det sparer dig for tid, og du kommer helt sikkert til at se bedre resultater, når du målretter kommunikationen, så det bliver relevant for den enkelte modtager.

Marketing automation og triggers

Start din marketing automation rejse med masser af data. Hvis du ved hjælp af data kender kunderejsen for den enkelte kunde, og dermed ved hvornår kunden seneste har købt, hvornår det er sandsynligt, at kunden køber igen osv., kan du i Heyloyalty trigge/skyde en automatisk besked afsted til kunden.

Faktisk har du mulighed for at automatisere alle dine mails – bare du har dataene til det – og det lyder jo ret lækkert og tidsbesparende. Om det er en mail, en sms, en webpushbesked eller en besked til Facebook, du gerne vil sende automatisk, bestemmer du helt selv. Læs mere om de mange muligheder med automations her.

Heyloyalty kan reagere på alle former for ændringer i data og adfærd, så det er kun beskedtypen, kommunikationen og kunderejsen, du skal definere. Så kører resten automatisk. 

Produktanbefalinger – automatiske og manuelle

Få flettet dine mest populære produkter ind i dine beskeder enten vha. automatisk udvælgelse, eller hvor du selv vælger.

I Heyloyalty kan du selv vælge, om du vil lade algoritmer bestemme, hvilke produkter, der automatisk vises i dine mails, så det hele kører uden, at du rører en finger, eller om du hellere selv vil tage styringen og bruge 2 minutter på at indsætte produkterne manuelt vha. Heyloyaltys produktfeedfunktion.

Begge dele er både muligt og meget nemt. Det eneste du skal bruge til begge dele er igen data – et produktfeed med alle dine produkter i og et trackingscript på dit website, hvis du ønsker en automatiseret løsning baseret på algoritmer.

Prøv Heyloyalty gratis i 30 dage