Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Automations

Sæt din e-commerce på autopilot – til gavn for bundlinjen

automations

Automation er fremtidens teknologi – og den er allerede landet!

Marketing automation henvender sig til dig, der driver en forretning baseret på e-commerce og e-mail marketing. Markedet og kundernes on- og offline købsadfærd er uforudsigelig og under konstant forandring. Derfor er det vigtigt, at du som virksomhed formår at ”læse” og reagere på dine kunders adfærd – og netop det kan automations hjælpe dig med.

Hos Heyloyalty er vi med helt fremme i feltet. Vores intelligente og effektive automation software kan bringe dig tættere på dine eksisterende kunder og give dig mulighed for at øge dit (mer)salg.

Kort sagt: Et automation tool, der baner vejen for vækst – uden at skabe ekstra omkostninger.

Så er du klar til at sætte din e-commerce på autopilot og køre forretningen i førerposition på markedet?

 

Hvad er automations?

Marketing automation er et paraplybegreb, der samler en lang række software, der har til formål at systematisere og automatisere din forretnings marketingaktiviteter.

Automatiseringerne er selvfølgelig det centrale, når det drejer sig om automation. Der er tale om såkaldte open source automation tools, der er baseret på automatiserede triggers og handlinger, som gør din markedsføring skarpere og mere intelligent.

Et eksempel kunne være, at en potentiel kunde har downloadet din e-bog om automations, hvilket igangsætter et flow af mails efterfølgende, der målrettet giver personen tips, gode råd, cases, relevant materiale eller andet indhold. Alt sammen tilpasset personens handling.

Disse marketingrelaterede handlinger foregår 100 % automatisk – uden behov for manuelle indsatser og arbejdskraft. Det kan spare dig for en masse besvær, tid og ressourcer i hverdagen, hvilket skaber overskud hos medarbejderne såvel som på bundlinjen.

Automations

Der findes forskelligt automation software på markedet

 • E-mail automation
 • SMS automation
 • Automatiserede opslag på sociale medier
 • Chatbots
 • Pop-ups
 • Webpush beskeder

Fælles for disse former for automation er, at de hjælper dig med at kommunikere relevant til din målgruppe samt håndtere og vedligeholde dine leads.

Nemt, ukompliceret og helt automatisk.

Hvorfor vælge automations? Din genvej til mersalg og god kundeservice

Lad os kigge nærmere på the big WHY bag automation. For hvorfor overhovedet investere penge i marketing automation, når du fint kan klare det meste manuelt? Svaret er ganske entydigt: Fordi det betaler sig – både på den korte og lange bane.

Et stigende antal e-commerce-virksomheder har i dag for alvor fået øjnene op for de store forretningsmuligheder, der ligger i et automatiseret system eller værktøj. Faktisk tilkendegiver hele 75%, at de anvender automation tools i deres marketingstrategi. 

DOES YOUR BUSINESS CURRENTLY USE
AUTOMATION TOOLS?

Automations

Social Media Today –  State of Marketing Automation Survey Report (2019)

Men automation marketing er ikke kun en yderst populær disciplin blandt virksomhederne. Det er også en effektiv måde at arbejde med marketing på, der rummer stribevis af forretnings- og konkurrencefordele.

Lidt firkantet sagt kan man sige, at marketing automation hjælper dig med at ramme den rigtige målgruppe på det rigtige tidspunkt og med de mest relevante budskaber. Og derudover kan automation bidrage til at vedligeholde eksisterende kunder samt modne nye leads, så de bliver mere tilbøjelige til at konvertere. Det med direkte henblik på at skabe mersalg, øget brandloyalitet og omsætning.

Succes og automation går hånd i hånd

Alt tyder på, at der hersker en stærk sammenhæng mellem automatisering og succes. En dansk analyse af markedet for e-mail marketing i 2020 viser, at mange danske virksomheder rent faktisk snyder sig selv for vækst- og succesmuligheder ved ikke at være med på automatiseringsbølgen.

Marketing automation

SENDER AUTOMATISERET VELKOMSTFLOW

%

MEST SUCCESFULDE

%

ALLE

%

MINDST SUCCESFULDE

Kilde: Årets rapport: E-mail marketing 2020.

Tallene er ikke til at tage fejl af:

 • Blandt de mest succesfulde virksomheder sender 59% automatiserede velkomstflows.
 • Blandt de mindst succesfulde virksomheder sender kun 26% velkomstflows.

Sagt på en anden måde: Hvis du vil øge chancen for succes med din markedsføringsstrategi, gør du klogt i at investere i automations.

Automation kan hjælpe med at gøre din kommunikation og markedsføring:
personaliseret, målrettet, relevant

Tre afgørende faktorer, hvis du vil gøre dig forhåbninger om at vinde dine eksisterende og potentielle kunders opmærksomhed og penge. Og konkurrencefordelene er ikke så få endda…

 

Du opnår følgende fordele med automations

✔  betydelige tidsbesparelser
✔  personalisering og målretning af budskaber
✔  triggerbaseret markedsføring på baggrund af adfærd, historik og købsdata
✔  øget kundeloyalitet og fastholdelse
✔  effektiv leadgenerering og -håndtering
✔  højere åbningsrate på beskeder
✔  højere CTR-værdi
✔  øget transaktionsrate og omsætning
✔  bedre udnyttelse af dit CRM-system
✔  gode muligheder for dataindsigt og tracking på marketingkampagner.

Og meget mere!

Med andre ord: Marketing automation giver dig de optimale betingelser for tage din markedsføring til nye og usete højder.

Resultatet? Mersalg, vækst og en stærkere kundebase.

Marketing automations

Prøv Heyloyalty gratis i 30 dage

Automations

6 GANGE HØJERE TRANSAKTIONSRATE PÅ PERSONALISEREDE E-MAILS

Giv din forretning et vaskeægte ROI-boost

Men nok snak – let’s talk numbers!

Statistikkerne på feltet tegner et entydigt mønster, der tydeligt demonstrerer den høje effekt og popularitet, som automations giver. Her får du et par nedslag:

 • Automatiserede e-mails har i gennemsnit en 70,5% højere åbningsrate og 152% højere CTR end normale e-mailkampagner.
 • 25% af Fortune 500 B2B-virksomhederne benytter sig af automatiseringer.
 • Kun 39% af webshops sender personaliserede automatiseringer via e-mail.
 • Personaliserede e-mails giver 6 gange højere transaktionsrate.
 • 90% af virksomhederne mener, at deres strategi for marketing automation er succesfuld.

%

HØJERE ÅBNINGSRATE PÅ AUTOMATIONS

%

AUTOMATIONS HAR HØJERE CTR EN E-MAILKAMPAGNER

%

WEBSHOPS SENDER PERSONALISEREDE AUTOMATISERINGER

Ja, tallene taler deres tydelige sprog. Marketing automation rummer et gigantisk potentiale, der kan føre virksomheder i retningen af et vaskeægte ROI-boost – vel at mærke blot ved hjælp af en enkelt opsætning.

Blandt de mange muligheder for automation står e-mail marketing øverst på listen over de mest omkostningseffektive marketingkanaler for e-commerce-virksomheder. Faktisk afspejler e-mail marketing et ROI-forhold på svimlende 42:1. Det svarer til, at du kan forvente 42 kroner indtjent for hver investerede krone.

Do you get the point?

Det giver rigtig god mening at sætte sin e-mail marketing såvel som andre marketingindsatser på autopilot. Det gælder især, hvis du er typen, der godt kan lide investeringer, der giver solide afkast – igen og igen og igen.

Minimal indsats og maksimal værdi.
It’s simple as that

Der er altså ingen tvivl om, at automation er en rigtig god forretning. Men hvad kræver det egentlig af dig?

Heldigvis ikke det helt store, hvis du spørger os.

Hos Heyloyalty har vi udviklet en lang række automateringsmuligheder samt den fornødne support og driftsunderstøttelse til, at dit automationseventyr bliver legende let.

Automation software er nemlig en taknemmelig størrelse at arbejde med. Det kræver kun én opsætning, hvorefter du trygt og roligt kan læne dig tilbage og se, hvordan den pågældende automatisering kører sig selv. Helt automatisk, gnidningsfrit og effektivt. Og du har selvfølgelig rig mulighed for at justere og tilpasse dine automations efter behov samt markedets udvikling.

Med andre ord: Minimal indsats – og maksimal værdi.
Det kalder vi en ren win-win-situation.

ROI

Målret og relevansoptimér din marketing – med data automation

Prøv at forestille dig at kunne forudsige, hvad dine kunder ønsker at modtage – og hvornår. Det lyder måske for godt til at være sandt. Men ikke desto mindre er det lige nøjagtig, hvad du kan ved hjælp af marketing automation.

En automation software vil typisk kunne udnytte eksisterende kundedata til at udføre intelligent data automation. Det betyder, at de oplysninger og data, som dine kunder afgiver til dig, vil du kunne bruge til at gøre din markedsføring og kommunikation endnu stærkere.

Med Heyloyalty kan du foretage en lang række smarte automatiseringer på baggrund af al den data, du modtager fra din kundebase såvel som nye leads i forretningen. Det åbner op for et hav af forskellige muligheder for automatisk at sende målrettede og relevante e-mails og SMS’er. På den måde gør du dine budskaber langt mere relevante, konsistente og personlige i deres udtryk, hvilket i den grad er noget der sælger hos modtagerne – bogstaveligt talt.

Du bliver i stand til at tale direkte til kundernes hjerter og pengepunge ved at levere relevant og skræddersyet indhold, som matcher præcis det, som de efterspørger – på tværs af forskellige stadier i kunderejsen.

Heyloyalty er altså en datadreven software, der klæder dig på til at kunne nå ud til og indfange din målgruppe. Og det gælder, uanset hvorvidt der er tale om et top funnel-segment, der først skal tiltrækkes og modnes igennem salgstragten, eller om det er købsparate personer, der kun mangler det sidste lille skub for at konvertere til kunder.

Marketing automation vil her kunne tiltrække og skubbe fremad samt vedligeholde og dyrke din målgruppe efter behov. Det er med til at gøre din markedsføring mere målrettet og træfsikker, hvilket i sidste ende giver hurtigere gevinst på bundlinjen.

Automations

Der er en automation til alle anledninger – og alle behov

Som nævnt findes der et væld af automations. Med den moderne teknologi på feltet er der faktisk uanede muligheder for at lave automatiseringer af markedsføringsindsatser afhængig af formålet og målgruppen.

Derfor kan det også forekomme lidt uoverskueligt, hvilke former for marketing automations man skal vælge hvornår – og hvorfor. Af den grund har vi nedenfor listet en række af de automations på markedet, som bliver hyppigst brugt og typisk giver det bedste afkast.

Blandt de essentielle og mest indtjenende automations finder du:

 • Velkomst: byd en ny nyhedsbrevsmodtager velkommen.
 • Fødselsdag/mærkedag: byg en god relation til dine kunder, og skab mersalg.
 • Tabt kurv: send en mail til de kunder, der tilføjer noget i kurven på din webshop, men efterlader det uden at købe.
 • Produktinteresse: send en mail til de kunder, der har udvist interesse for et bestemt produkt.
 • Kategoriinteresse: send en mail til de kunder, der har udvist interesse for en bestemt produktkategori.

I Heyloyalty er ovenstående punkter bare et lille udpluk af de mange automations, du vil kunne lave og drage nytte af. De giver dig mulighed for at arbejde strategisk med dine markedsføringsbudskaber – baseret på data om dine kundernes demografi, adfærd, interesser, præferencer og specifikke handlinger. For ikke at tale om faktorer som sæson, mærkedage og lignende.

Ja, man fristes helt til at sige, at Heyloyalty har en automation til alle tænkelige anledninger – og alle tænkelige behov.

Tiltræk leads, hold kunder varme – og stay top of mind

Har du svært ved at tiltrække nye leads til forretningen? Har du alt for mange besøgende, der aldrig kommer igen? Eller ser du ofte interesserede besøgende, der lægger noget i kurven, men aldrig får færdiggjort købshandlingen?

Uanset hvilke af ovenstående dilemmaer du måtte stå med, er der en automation, der kan løse din problemstilling. I Heyloyalty får du mulighed for at opsætte automations, der kan sikre, at dine besøgende bliver ramt med relevante budskaber og indholdselementer, der er defineret ud fra deres interesse, adfærd og købshistorik. Automatiseringerne giver dig således de bedste betingelser for at modne dine leads og øge sandsynligheden for konverteringer såvel som mersalg på hjemmesiden.

Heyloyalty er på den måde et operativt værktøj, der kan hjælpe dig til at få det maksimale ud af såvel dine tidligere og eksisterende kunder som potentielle kunder. Netop sidstnævnte kategori kan ofte volde virksomheder problemer, fordi de besøgende ikke bider på.

Udfordringer med manglende tilmeldinger til nyhedsbrevet, alt for høj bounce rate (afvisningsprocent) og kort sessionsvarighed er ikke et sjældent syn. Derfor giver det rigtig god mening at gøre brug af automations til leadgenerering og lead nurturing, så du både kan tiltrække, fastholde og vedligeholde potentielle kunder i biksen.

Et effektivt tool til det formål er eksempelvis Sleeknote. Her er der tale om et funktionelt værktøj, der giver dig mulighed for at lave et væld af pop-up-vinduer og slide-ins, der dukker op på din hjemmeside, når de besøgende udfører bestemte handlinger.

Eksempel på pop-up på vores egen hjemmeside

Integrationen mellem Heyloyalty and Sleeknote

Uafhængig af formålet kan du selv skræddersy, hvilket indhold der skal møde de besøgende i pop-up-vinduet, så du personliggør budskabet – fx i form af nyhedsbrevstilmelding, content, tilbud, kampagner, support eller lignende. På den måde holder du de besøgende fast og reducerer risikoen for, at de hurtigt frafalder og klikker sig videre.

Den rette integration mellem Sleeknote og Heyloyalty kan dermed bane vejen for flere (varme) leads og ikke mindst en øget konverteringsrate.

Bliv klogere på integrationen mellem Heyloyalty og Sleeknote.

SMS og e-mailautomation – vær til stede, hvor kunderne er

Valget af automationsplatform og -kanal afhænger af, hvilket formål og hvilken målgruppe du står med. De seneste år er især automation inden for e-mail marketing blevet populært blandt e-commerce-virksomhederne – og det med rette. Men der findes også en række andre beskedformer, der er værd at overveje, når du skal arbejde med automations.

Blandt disse andre typer finder du eksempelvis SMS samt push-meddelelser. Hver type har sine fordele og muligheder:

 • E-mail: Du får mulighed for at sende skræddersyede e-mails med indhold baseret på dine kunders adfærd og interesser.
 • SMS: Med tilpassede tekstbeskeder direkte på mobiltelefonen kan du nå dine kunder overalt – til hver en tid og på farten. SMS’er har desuden en meget høj responsrate.
 • Push-meddelelser: Du har mulighed for at opsætte automatiserede beskeder, der vises i realtid – direkte i dine kunders browser. Hvornår de dukker op er bestemt ud fra kundernes adfærd på din hjemmeside, hvilket øger sandsynligheden for en bedre CTR og en højere konverteringsrate.
Heypush-nyhed

Eksempel på push-meddelelse.

Heypush – direkte i dine kunders browser

Hvorvidt du anvender den ene eller den anden type automationsplatform er op til dig. Men det kan stærkt anbefales at kombinere fx SMS, e-mail marketing samt push-meddelelser, så kanalerne kan understøtte hinanden og skabe synergieffekt.

Automations i Heyloyalty – flere pakkeløsninger

Det varierer betydeligt fra virksomhed til virksomhed, i hvilken udstrækning og i hvilket omfang der er brug for automation. I visse tilfælde er behovet begrænset, hvor udfordringer kan løses ved opsætning af få simple marketing automations. I andre tilfælde er behovet større og kræver et tilsvarende større og mere avanceret setup.

Uagtet om dine behov er små eller store, vil Heyloyalty være leveringsdygtig med en passende løsning, der matcher perfekt. Af den grund har vi valgt at samle vores automations i 3 forskellige pakkeløsninger, som du kan få et overblik over og vælge mellem her nedenfor.

Automationspakker i Heyloyalty

STANDARD

Du får stribevis af muligheder for at bruge relevante og udbytterige standardautomations.

HEYCOMMERCE

Foruden standardpakkens indhold får du også adgang til en lang række avancerede automations.

ADVANCED

Du får adgang til alle automations i Heyloyalty samt Raptors triggerkatalog.

#1 Standardpakken – de grundlæggende automations

Nedenfor har vi listet nogle af de brugbare og effektive automations, du får i standardpakken:

Dobbelt opt-in

Øg kvaliteten af dine kunder.

Velkomst-flow-automations

Velkomst

Byd dine nye kunder velkommen.

foedselsdags-flow-automations

Fødselsdag

Vær den gode e-købmand, og ønsk dine kunder tillykke, når de fylder år.

Jubilaeums-flow-automation

Jubilæum

Markér, når et medlem har været på din nyhedsbrevsliste i X antal måneder.

Hard bounce winback

Bliver dine nyhedsbreve afvist i døren til indbakken på grund af hard bounce? Send det ellers tabte medlem en SMS, og få personen til at opdatere sin e-mailadresse.

databaserede-automations

Databaserende automations

Send din kunde en e-mail baseret på data, du har samlet op – fx tilmeldingsdato, bookingdato, sidste købsdato eller lignende.

aendringsbaserede-automations

Ændringsbaseret automations

Send din kunde en e-mail baseret på data ændring du samlet op fx at kunden ønsker at modtage færre antal af mails, skiftet interesse, opdateret med et telefonnummer for sms.

Medlemshandlinger

Opdater dine medlemmer, når de opfylder visse krav.
Fx tilføj et VIP-tag til medlemmet når de samlet set har købt for kr. 5.000,- (Dette kan kombineres med ændringsbaseret automation, som starter et VIP flow.

Flyt og kopier medlemmer

Du kan nemt styre dine medlemmers placering, ved at benytte dig af vores flyt/kopier funktion. Her kan du flytte medlemmer på tværs af dine lister efter behov.

Afmeld medlemmer

Du kan opsætte et inaktivitetsflow, som sikrer at medlemmer bliver afmeldt automatisk, hvis de ikke viser adfærd (åbner og/klikker i dine nyhedsbreve). Du kan selv styre, hvornår et sådan flow skal starte.

#2 Heycommerce-pakken – de udbyggede automations

Her får du et kort udpluk af de mange knivskarpe valgmuligheder du har i rækken af automations i Heycommerce-pakken. Foruden standardpakkens indhold får du også adgang til en lang række avancerede automations og adgang til at segmentere på dine kunders adfærd.

Byg segmenter på adfærd

Når du har implementeret Heycommerce, så kan du foruden en masse nye triggers også se frem til at lave segmenter til dine kunder, ud fra deres adfærd. Ønsker du at sende en kampagne til alle kunder der har haft produkt 1, 2, 3 eller 4 i kurven inden for de sidste 15 dage, men ikke købt dem – ja, så er det faktisk muligt med vores Heycommerce segmentering. 

Tabt-kurv-automation

Tabt kurv

Gennemfører dine besøgende ikke deres køb, når de har lagt varer i kurven? Brug denne trigger, og se din omsætning vokse.

Produktinteresse-automations

Produktinteresse

Send dine kunder en e-mail, når de har set på et specifikt produkt x antal gange over x tid.

Kategoriinteresse-automations

Kategoriinteresse

Har dine kunder udvist interesse for en bestemt produktkategori? Send dem en e-mail med produkter fra netop denne kategori.

Winback-buyers-automations

Win back buyers

Genaktivér de kunder, der ikke har handlet på din webshop i x antal dage.

Winback-visitors-automations

Win back visitors

Få dine besøgende tilbage til din webshop, når de ikke har været forbi i X antal dage.

Brugerdefineret-automations

Brugerdefineret automations

Definér dine triggers, så du får skræddersyede automations til dine behov.

Definér dine unikke triggers

I Heycommerce-pakken får du mulighed for at lave et væld af brugerdefinerede automations. Her får du indblik i nogle af de smarte triggers, du kan gøre brug af:

Url-baseret trigger

Fx hvis en kunde har kigget på et link X antal gange i X antal dage, så vil kunden få tilsendt en e-mail, der indeholder produkterne fra dette link.

Produkt besøg

Send dine kunder en e-mail, når de har set på et specifikt produkt X gange over X tid.

Produkt køb

Send fx din kunde en opfølgning, en måned efter de har købt et specifikt produkt.

Produkter set i session

Har en kunde eksempelvis kigget på flere produkter i én sessionstid uden at købe dem, kan kunden få tilsendt en e-mail, der indeholder netop disse produkter.

Købt i kategori

Send fx dine kunder en e-mail, efter at de har købt et produkt inden for en specifik kategori.

Og der er skam rigtig god grund til at arbejde med triggers. Blandt de mest succesfulde virksomheder bruger knap halvdelen trigger- og adfærdsbaserede e-mails, mens det kun er 8 % af de mindst succesfulde virksomheder, der gør det.

Så hvis det ikke kan trigge dig til at komme i gang med dine automations, så ved vi snart ikke, hvad der kan.

VIRKSOMHEDER SENDER TRIGGER-/ADFÆRDSBASEREDE MAILS

%

MEST SUCCESFULDE

%

ALLE

%

MINDST SUCCESFULDE

Kilde: Årets rapport: E-mail marketing 2020.

#3 Advanced-pakken – de avancerede automations

I Advanced-pakken får du adgang til de mange automations i Heycommerce samt mulighed for at udnytte Raptors brede katalog af triggers. Du får derfor endnu flere tilpasningsmuligheder – og du kan se en række eksempler lige her:

Automation på baggrund af køb

Send fx dine kunder en serviceopfølgning, X antal måneder efter at de har købt et produkt hos dig.

Kategoriinteresse

Har dine kunder udvist interesse for en bestemt kategori-sti? Send dem en e-mail med produkter fra netop den.

Win back buyers

Genaktivér dine tabte kunder ved at sende dem en e-mail fyldt med produktanbefalinger, der selvfølgelig passer til den enkelte kunde.

Tabt kurv

Send dine kunder deres tabt kurv – og krydr den med personlige produktanbefalinger.

Winback visitors

Vind dine tidligere besøgende tilbage med fx produktanbefalinger af nye produkter på din webshop.

Prisfald automations

Send dine kunder en e-mail, når produkter falder i pris, fx baseret på produktinteresse, favoritter eller varer i kurv.

Brand interesse

Send dine kunder en e-mail, når de har udvist interesse for et specifikt brand.

Ram dine kunder med tilpassede anbefalinger

Anbefalinger er noget, der virker – og sælger! Med Raptor får du også mulighed for at give dine kunder brugbare anbefalinger, der kan anspore dem til at handle flere produkter hos dig.

Fyld dine e-mails og automations med skarpe produktanbefalinger, der passer til den enkelte kundes interesser og adfærd på hjemmesiden.

  Automations

  Blandt anbefalingsmulighederne finder du fx:

  • Personlige produktanbefalinger
  • Populære produkter
  • Produkter set for nyligt
  • Produkter på tilbud
  • Favoritter
  • Produkter set indenfor kategori
  • Populære produkter indenfor et brand
  • Mest viste produkter indenfor et brand
  • Personlige anbefalinger ud fra det sidste kurv

  Hey! Udnyt din forretnings fulde potentiale med automation

  Er du på jagt efter en brugervenlig og simpel løsning, der kan kickstarte dit eget automationseventyr og skabe vækst i din e-commerce-forretning?

  Heyloyalty er en danskudviklet og dansksproget automation software, som giver dig et utal af muligheder for smarte og skræddersyede automations. Vi gør det komplekse simpelt for vores kunder og leverer altid favorable priser, der afhænger af, hvilke pakkeløsninger du vælger.

  Du får med andre ord maksimal automatisering og værdi for pengene!

  Kontakt os allerede i dag, eller book en gratis demo lige her på siden.

  Prøv Heyloyalty gratis i 30 dage