Heyoverlay

Optimering af konverteringsrater og leads

Heyoverlay

Heyoverlay  – ny overlay funktion til optimering af din leadgenerering og konverteringsrate

Heyoverlay er et nyt medlem af Heyloyalty familien. Heyoverlay åbner en masse nye muligheder for dig, som arbejder med e-commerce og marketing automation. Du kan nemt optimere dine konverteringsrater og din lead indsamling.

Heyoverlay giver dig, der arbejder med e-commerce mulighed for at udnytte dine kunders færden på sitet og skabe målrettet kommunikation til dine besøgende.

 

Heyoverlay – hvad for noget?

Vores nye modul er et add-on til dig, der allerede anvender Heyloyalty. Det er en overlay funktion, hvor du nemt og hurtigt kan lave personaliserede og dynamiske sticky bars, landingssider og pop- ups.

Ved hjælp af den data du opsamler, kan du i Heyoverlay producere automatiseret indhold, der er baseret på dine kunder og besøgendes adfærd.

Lav eksempelvis en pop-up, der trigges, når en besøgende er ved at forlade din shop med varer i kurven. Altså det du kender som exit intent.

Lav produktanbefalinger baseret på din mest trendende produkter på sitet. Anvend pop-ups til mersalg og ikke mindst leadgenerering. 

Ved at lave personligt og dynamisk indhold, kan du optimere din lead indsamling, samt onsite konvertering og derved øge dit salg.

Heyoverlay
Drag and drop editor

Heyoverlay hvordan?

Med drag and drop funktionen laver du nemt overlays til pop-ups, sticky bars og landingssider. Designeren fungerer på den måde, som du er vant til, når du laver dine kampagner i Heyloyalty.

Du kan også nemt segmentere dine budskaber på data og adfærd, så kunder der ofte besøger dine tilbudskategori, produktkategorier eller brands, kan få overlays der matcher deres adfærd.

Derved kan du lave målrettede budskaber til dine kunder og besøgende baseret på den data, du allerede har tilgængelig i Heyloyalty. Det er nemt og lige til at gå til.   

Ram alle besøgende på din webshop

Da overlays vises direkte på dit site, kræver de ikke permissions. Du kan derfor ramme alle de besøgende, du har på din webshop med bl.a. kampagnerelaterede budskaber, du kan vise dem pop-ups med dine mest populære varer på din shop – baseret på mest købte eller mest viste. Og så kan du også sætte en masse regler for, hvem der skal have vist dine overlays.

Derudover kan du naturligvis også anvende Heyoverlay til at lave pop-ups, som du kender dem, til at indsamle leads til din nyhedsbrevsliste.

Heyoverlay Ram alle besøgende
Heyoverlay

Med Heyoverlay kan du:

  • Lave personlige produktanbefalinger til dine kunder og besøgende baseret på data og adfærd
  • Forbedre din kommunikation med dine kunder og besøgende gennem adfærdsbaseret budskaber, der er relevante for modtageren
  • Lave nye landingssider, pop-ups og sticky bars på meget kort tid
  • Lave rekrutterings- og konverteringsflows samt kampagner, der automatisk er tilpasset den besøgende
  • Levere en tabt kurv besked onsite, når en kunde er ved at forlade din webshop med varer i kurven

Derved kan du øge dine muligheder for lead indsamlig og onsitekonverteringer.

Nemt og hurtigt at implementere

Heyoverlay er nemt at implementere og du er derfor også hurtigt i gang. Det drejer sig om nogle få scripts, der skal tilføjes dit website. Hvis du har brug for hjælp, står vores supportteam klar til at hjælpe dig i gang.

Integration

Vil du høre mere om Heyoverlay?

Vi har gratis dansk support alle hverdage. Hvis du har spørgsmål til Heyoverlay, kan du altid kontakte os på mail eller telefon og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig godt videre.

Kontakt os på tlf: 87 300 399 eller support@heyloyalty.com

Prøv Heyloyalty gratis i 30 dage