Retargeting

Styrk din marketing automation med retargeting på Facebook og Instagram
Facebook retargeting

Facebook retargeting: Kombinér din marketing automation med Facebook og Instagram

Med Heyloyaltys Facebook integration kombinerer du din e-mail marketing med din Facebook- og Instagram-annoncering. Du kan fx målrette dine annoncer på Facebook og Instagram mod dine medlemmer i Heyloyalty.

Det kan du gøre på baggrund af medlemmernes adfærd, der bliver opsamlet i Heyloyalty. Dine muligheder for målrettet og relevant kommunikation bliver bedre – og du kan se frem til et styrket brand.

Facebook retargeting

Fem grunde til at bruge vores Facebook integration 

  1. Du kan genaktivere de modtagere, der ikke længere læser dine nyhedsbreve.
  2. Du kan understøtte din e-mail marketing: Har en kunde fx klikket på et produkt i dit nyhedsbrev, kan han/hun blive eksponeret for samme produkt på Facebook og Instagram.
  3. Du øger dit brands og budskabs synlighed.
  4. Du forbliver top of mind hos dine modtagere fordi du både udnytter adfærden og kanalerne på tværs.
  5. Du øger sandsynlighed for, at dine modtagere gør, som du ønsker.

Ifølge We Are Humans, en af vores partnere og Facebook-eksperter, giver kombinationen af e-mail marketing og Facebook retargeting købskonverteringer på omkring 22%.

Udnyt mulighederne med Heycommerce og vores Facebook integration

Med Heycommerce implementeret på din webshop, kan du tracke dine kundernes onsite adfærd og bruge dette til retargeting på Facebook.

Fordelen er, at man samler sit Facebook-arbejde ét sted (Heyloyalty), og du slipper dermed for at skulle skifte mellem flere forskellige arbejdsmiljøer.

Bliv klogere på Heycommerce.

Retargeting

Retargeting og automation-flow:

Med vores Facebook integration kan du nemt bruge Facebook- og Instagram-retargeting i forbindelse med dine automationflows i Heyloyalty. På den måde øger du sandsynligheden for succes og salg, da dine modtagere bliver eksponeret for dine budskaber via både e-mail og de sociale medier.

Eksempel – sådan genaktiverer du dine kunder: Du vil gerne have de kunder, der ikke har købt noget hos dig i en længere periode, tilbage i butikken. Det kan du løse med et winback-flow.

Du kan, efter fx 60 dage, sende kunden en e-mail, der skal lokke kunden tilbage til din webshop. Men selvom din e-mail er tillokkende, kommer kunden ikke tilbage for at handle på din webshop. Med inklusionen af Facebook-retargeting i dit flow, kommunikerer du nu også til modtageren på Facebook med en annonce, og har dermed øget sandsynligheden for at du får vist dit budskab.

Facebook retargeting
Facebook Retargeting

Enkelt winback-flow skaber succes – og salg

Flowet er simpelt, men effektivt. Sørg for at dine budskaber understøttes af fx Facebook retargeting. På den måde assisterer både e-mailen/dit nyhedsbrev og retargerting salgsindsatsen… alt imens du passer din forretning.

Sådan fungerer integrationen:

Facebook-integrationen fungerer ganske enkelt ved, at du får adgang til dine Custom Audiences på din Facebook Ad-konto. På den måde tilføjer du fx nyhedsbrevsmodtagere til et bestemt audience, eller opretter et nyt audience på baggrund af dine modtageres adfærd.

Vil du i gang med Facebook-integrationen – og er du allerede Heyloyalty-bruger, kan du læse vores guide her.

Er du ikke allerede Heyloyalty-bruger, kan du tage fat i os og høre mere om dine muligheder her.

PS. Du har også mulighed for at bruge Facebook-integrationen til at indsamle nye medlemmer via Facebook Lead Ads. En nem og meget effektiv måde at få udvidet listerne. Læs mere her.

Prøv Heyloyalty gratis i 30 dage