Webpush 

Webpush er effektive browser-notifikationer til dine kunder – når de er online
Webpush

Webpush er kort fortalt en personlig besked, der bliver vist, når en browser er åben – baseret på adfærd og historik


Det minder lidt om de meddelelser, du får på din smartphone, bortset fra at Webpush sker via din computers internetbrowser.

Alle besøgende, der har tilladt dine meddelelser at blive vist i deres browser, får en meddelelse næste gang du udgiver nyt indhold. 

For at du kan vise den for dine besøgende, skal de blot godkende disse underretninger. Det er en relativ ny tilføjelse til arsenalet af online marketing-værktøjer især i Danmark, selvom funktionen har eksisteret i flere år i app-regi.

Du vil møde Webpush som browser-notifikationer, browser-beskeder osv. I Heyloyalty hedder de Heypush.

Beskederne kan sendes til de besøgende uafhængigt af, om de er på det pågældende website eller ej. De kan vises på både computer, tablet og mobil.

Webpush-beskeder kan lidt populært sagt forstås som en blanding af retargeting og nyhedsbreve. Kanalen er meget lidt teknisk – både i forhold til installation og dagligt brug af en marketingafdeling, selvom udbyttet er stort. Du har fx masser af muligheder for at bruge de data, du allerede har på dine medlemmer til at personificere og adfærdsbasere beskederne – i realtime.

 

Den største fordel ved Webpush

…er, at du kan sende dine besøgende beskeder, selvom de har lukket dit website, efter de har tilmeldt sig. Er deres computer i dvale eller slukket, bliver dine notifikationer/beskeder blive leveret så snart computeren tændes og de åbner en browser igen. På den måde bliver de opmærksomme på dine beskeder, når de igen sidder foran skærmen.

Se eksempel herunder fra SPORT 24. Modtageren har besøgt en kategori på shoppen (her fitness), og får efterfølgende en Webpush-besked:

Webpush

Hvorfor er push-beskeder smarte?

Det er det af flere årsager:

 • Du får endnu en kanal til at kommunikere relevant
 • Vel at mærke en kanal, som dine besøgende har sagt ja tak til at du må bruge – præcis som du kender det fra e-mail marketing
 • Lille indsats – stort udbytte
 • Du kan både anvende ”almindelige” kampagner og sætte Webpush i automatiske flows
 • Det er let for dine besøgende at tilmelde sig = mere uforpligtende end e-mail marketing
 • Når du sammenkobler din besøgendes data fra Webpush med ditto data fra e-mail marketing, målretter du dine beskeder endnu mere
 • Du kan både segmentere dine besøgende og bruge dine data til at vise relevant indhold. Start fx med dine browserdata: Hvilke produktkategorier har de besøgt? Har de tilføjet noget til deres kurv – og måske forladt den?
 • Høj ROI – Heypush koster kun fra 99,-/mdr.
 • Webpush fungerer på både desktop og mobil (Android)

Se også 11 årsager til hvorfor du skal bruge Webpush

Perfekt til top funnel marketing – men ikke kun…

Det er langt fra er alle, der besøger din webshop, der foretager et køb på deres første besøg – eller deler sin e-mail adresse med det samme. Browser-beskederne giver dig muligheden for at skabe en forbindelse med de nye besøgende (top funnel) – især når du personliggør dine budskaber.

På den måde tiltrækker du besøgende, som måske ikke ville oplyse mailadressen til dig. Og måske slet ikke på et så tidligt stadie i jeres “forhold”.

Men du kan selvfølgelig også bruge Webpush til at give dine mest loyale kunder specielle tilbud eller nyheder – baseret på deres adfærd, herunder tabt kurv-beskeden. Så snakker vi konvertering til salg – og bottom funnel!

Se også automatiske must-haves push-beskeder

Webpush
Webpush

Sådan bruger du Webpush

Du kan bruge Webpush til segmenterede og adfærdsbaserede beskeder som fx

 • Velkomst (typisk 2-3 beskeder fordelt over få dage)
 • Tilbud
 • Nyheder
 • Tabt kurv (typisk 2-3 beskeder fordelt over få dage)
 • Winback – eks. kategori-interesse
 • Retargeting

Både enkeltvis eller som en del af en serie/et flow.

Hvordan ser konverteringen ud?

Vi har set meget fine konverteringsrater – eksempelvis: 

%

Velkomst-beskeder CTR

%

Tabt kurv-beskeder CTR

%

Tabt-kurv beskeder CTR til salg

%

Kategori-interesse CTR

Heypush-nyhed

Hvordan får jeg Webpush på mit websted?

Det er let. Du skal have en Heyloyalty-konto + Heypush. Tilsæt en lille udvikler-ressource (5-10 min.), så er du i luften og klar til at opsætte og sende relevante notifikationer i dine besøgendes browsere – og skabe værdi for både dem og dig!

Kontakt vores Customer Sucesses Team og hør mere.

Har du spørgsmål til Heyloyalty? Så udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.