Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Dynamiske e-mail

Lav effektiv e-mail marketing med dine kunder adfærd

Dynamiske email

Hvad er dynamiske e-mails?

Dine kunders adfærd er en sikker “genvej” til succesfuld e-mail marketing!

 

Opskriften er simpel: Tilpas din kommunikation i forhold til dine kunders adfærd og historik. Det fastholder dine kunder. Når du sender individuelt indhold til dine kunder baseret på, hvad de har gjort og præferencer for, taler du direkte til hver enkelt kundes behov. Dine kunder belønner dig ved at forblive medlemmer, forblive kunder – og måske sprede det glade budskab.

”Personificering” er et forholdsvis bredt begreb. Det betyder, at du skræddersyer din kommunikation til den enkelte. Det kan gøres i den mere basale ende, hvor du fx fletter modtagerens navn ind i en emnelinje. Hvis du vil have mere ud af din e-mail marketing, kan det også gøres på et mere avanceret plan. Du kan tilpasse dit indhold i forhold til den enkelte kundes køn, alder, onsite adfærd (fx personlige produktanbefalinger) eller noget helt fjerde.

Det er bevist, at bruger du personificeret indhold, får du en højere åbnings- og clickthrough-rate (CTR). Det virker, fordi du sender dine modtagere indhold, der er relevant for den enkelte. Du sender ikke en generisk e-mail, der er lavet som ”one size fits all”. Dine modtagere får i stedet en e-mail, der er baseret på deres adfærd og historik i DIN webshop og i DIT nyhedsbrev – og evt. også i en fysisk butik.

For at anvende dine kunders adfærd og sende dem indhold baseret på deres adfærd på din webshop kræver det, at du har en Advanced licens. Her får du nemlig Raptor med i prisen og dermed kan du sende mails til hele din liste, hvor hver enkelt mail er tilpasset 1:1 baseret på deres adfærd – det er det, vi kalder rekommanderet indhold, eller produktanbefalinger.

Vil du vide om, hvordan du med dynamiske e-mails styrker din e-commerce forretning?

Vi deler gerne cases, giver indsigt i teknik og udbytte.

Hvorfor dynamiske e-mails?

Her er et par facts, som fortæller dig, hvorfor dynamiske e-mails er essentielle for din e-mail marketing:

  • Personificerede e-mails øger i gennemsnit din click through rate (CTR) med 14%
  • Personificerede e-mails øger i gennemsnit din konverteringsprocent med 10%
  • Kun ca. 39% af webshops sender produkt-rekommanderet indhold via. deres e-mail marketing
  • E-mails med en personlig emnelinje har en 26% større chance for at blive åbnet

Dynamiske e-mails sætter fart under din e-mail marketing med personificerede e-mails baseret på kundens adfærd og historik!

Personaliserede e-mails med en lille indsats

“De forskellige tags som navn, ordrenummer osv. gør det muligt at lave én mail, men som bliver tilpasset til hver enkelt modtager.” Filip Evaldsen, E-commerce Manager – Helsebixen.dk

Muligheder med dynamiske e-mails

Send personificeret indhold til dine kunder

Der er rigtig mange muligheder med dynamiske e-mails, og vi vil forsøge at give dig et overblik her:

Afsendernavn

Dit afsendernavn er et af de mest viste elementer i dine kampagner, når den ender i dine kunders indbakke.  For at flest mulige opfanger afsenderens navn, vises afsendernavnet på mange enheder med større tekst og tykkere skrifttype.  Hvis du laver flere forskellige afsendernavne, kan du vælge den afsender, der passer bedst til den enkelte kampagne. Hvis du sender en kampagne ud, der omhandler din kundeservice, så brug et afsendernavn, der passer til din kundeservice. Hvis det er Lars, der er din kundeservicemand, kan afsendernavnet være Lars. Det giver synergi i din organisation, og det når ud til kunden.

Emnelinje

Lige efter afsendernavnet er emnelinjen det mest prominente element i en indbakke. I de fleste e-mail softwares bliver emnelinjen formateret med en mørkere og tykkere tekst for at skille sig ud i indbakken.  Her kan de dynamiske elementer også være en fordel. Undersøgelser viser at du kan opnå en 14.68% bedre åbningsrate, når du bruger modtagerens fornavn i emnelinjen. Hvis du har dine modtageres fornavne på din medlemsliste, kan du i Heyloyalty bruge flettefelter til automatisk at indsætte dine modtageres navne i emnelinjen.  I Heyloyalty har vi gjort det nemt for dig at oprette dine egne flettefelter og bruge dem aktivt i dine kampagner. Alt efter hvad du kalder dine flettefelter, kunne det f.eks. se sådan her ud: “{member.firstname}, her er din gratis rabatkode på 10%”

Personlige informationer

De to overstående elementer er de “lette” dynamiske elementer, men der er også de mere avancerede elementer, der vil tage dine e-mail kampanger til et helt nyt niveau og øge din CTR betydeligt!  Det meste brugte eksempel er helt klart at bruge (for)navn i dine kampagner. Men du kan bruge dynamisk indhold til meget mere end det.  I Heyloyalty er der – næsten – ingen grænser for, hvilke information du kan indhente på dine kunder. Køn, tøjstørrelser, fødselsdag osv. Det er informationer, du kan bruge til at lave dynamisk og personficeret indhold i dine e-mail kampagner.  Jo flere informationer dine kunder udfylder omkring dem, jo flere muligheder har du for at lave dynamisk og personligt indhold, som med garanti vil skabe bedre resultater for dig og din virksomhed. *) Kilde: Jupiter Research

Prøv Heyloyalty gratis i 30 dage