Brugervenlige funktioner til effektfuld
marketing automation

E-commerce i fokus: Udnyt et hav af skarpe funktioner til at styrke dit salg og fastholde dine kunder med personificerede nyhedsbreve og triggers

Flowbuilder

Sæt din marketing automation i system

Med flowbuilderen laver du nemt værdifulde automations og flows – fx :

 • Velkomst-flows
 • Winback-flows
 • Tabt kurv-flows
 • Brugeradfærds-flows

Kombinér mellem e-mail og sms (flere kanaler er på vej), definér regler for det enkelte step, sæt forsinkelse på, hvornår din automatiske besked sendes og lav så lange flows som du har behov for. Mulighederne er nærmest uendelige.

Nemt. Hurtigt. Brugervenligt.

Send det rigtige budskab til den rette modtager, på det rette tidspunkt… via den rette kanal

Det bliver sværere og sværere at ramme modtageren. Derfor kræver det, at du både har styr på dine data OG dine kommunikationskanaler.

Heyloyalty er et multi channel-system, som giver dig adgang til flere kanaler, der alle hænger sammen og lader dig bruge data på tværs:

 • Mail + triggers
 • Sms + triggers
 • Push-beskeder
 • Instagram og Facebook retargeting

Brug modtagernes afdfærd og historik til at målrette nyhedsbreve og automatiske beskeder. Når du kombinerer de forskellige kanaler til at skabe leads, fastholde kunderne og skabe winback, er der størst

Opret fx velkomst- og winback-flows og mix kanalerne for at opnå størst muligt udbytte. Og understøt din marketing automation med retargeting på Facebook og Instagram med custom audiences.

Adgang til flere kanaler via samme system, sparer dig samtidig for at spilde potentiale, når du ikke kan bruge data på tværs. Du skal heller ikke logge ind og holde styr på flere platforme på samme tid.

Produktfeed

Lav nyhedsbreve på ingen tid!

Er du vant til at lave produktnyhedsbreve manuelt og med få varer, sparer vores produktfeed-funktion dig for oceaner af tid. Du slipper for at spilde tid på dit copy/paste-arbejde. Via dit produktfeed henter du alle dine produkter fra din webshop direkte ind i dine nyhedsbreve. Link, billede, beskrivelse, pris osv. kommer helt automatisk med over i dit nyhedsbrev. Du undgår slå-  og kopieringsfejl sparer rigtig mange mandetimer og besvær!

Produkteedets template kan designes efter eget ønske. Det booster din CTA betydeligt!

NB: Nu også med fallback på produkter, der er udgået af dit sortiment/udsolgt.

Push-beskeder i browseren

Ny kanal med høj CTR OG ROI

Med Heypush-beskeder udnytter du dine kontakters adfærd på websitet til at vise indhold i realtid – fx når dine kontakter er online og dermed mere tilbøjelige til at købe. Vi ser høje konverteringsrater – fx +7% til køb via tabt kurv-push-beskeder…

Heypush-beskeder og flows (eksempler)

 • Tabt kurv
 • Winback
 • Produkt-interesse (i webshop)
 • Kategori-interesse (i webshop)

Heypush giver dig muligheden for at lave kampagner og automatiseringer (velkomst) via browseren – også selvom de har lukket browservinduet ned for din webshop.

Heypush er pt. kanalen med højest ROI. Tilbagebetalt på rekordtid. Spørg bare SPORT 24 fx…

Triggers/automatiske beskeder

Genvej til mersalg og god kundeservice

Automatiske beskeder understøtter din forretning, og sikrer både mersalg og fastholdelse af dine kunder – døgnet rundt.

Beskederne (e-mail, sms og push) sendes i realtid, når dine modtagere udfører en specifik handling, et kriterie opfyldes – eller et tidspunkt passeres.

Udnyt fx triggers til at sende:

 • En automatisk velkomsthilsen, når de har tilmeldt sig din kundeklub/nyhedsbrev
 • En fødselsdagshilsen – evt. inkl. en rabatkode
 • En tabt kurv-besked til dem, der har lagt varer i indkøbskurven, men ikke købte
 • Et tilbud på den specifikke vare en kunde har klikket på fx 3 gange på 4 dage (produktinteresse)
 • Genaktivere besøgende (winback)
 • Ved klik på en specifik kategori (kategoriinteresse)
 • Som kundeservice før fx en rejse/oplevelse går i gang

Du kan også skræddersy dine egne. Effekten er ofte skyhøj.

Tabt kurv

Tjen penge mens du sover!

Ca. 60-70% forlader din webshop inden de har fuldført købet af de produkter, de har lagt i kurven.

Udnytter du den automatiske besked – tabt kurv (også kaldet abandoned basket) udløser du et enomrt potentiale for ekstra indtjening.

Kort fortalt er der tale om en besked, der automatisk sendes til dine modtagere, hvis de har forladt en fyldt kurv på din webshop.

Vi ser på tværs af vores kunder, at 10% i snit vender tilbage og fuldfører deres køb på baggrund af netop dén automatiske besked. Det kan mærkes på bundlinjen hos alle.

Og ja, det virker uden at du skal løfte en finger, når først triggeren er sat op!

Cases har vi nok af. Spørgsmålet er, om du tør undvære den som en del af dit arsenal?

Winback

Genaktivér dine kunder og besøgende

Det koster dig fem gange så meget at skaffe en ny kunde, som at bevare en nuværende.

Derfor er winbacks helt essentielle i e-commerce og marketing automation. Med Heyloyalty kan du nemt sætte automatiseringer op til at genaktivere de ellers fortabte kunder og besøgende.

Designfrihed med Drag & Drop-editor

Med den brugervenlige Drag & Drop-editor, er det er let at lave flotte e-mail skabeloner, kampagner og nyhedsbreve. Træk, slip og placer både tekst og grafik. Ombryd, flyt, kopier, tjek og test. På få minutter er du klar til at udsende e-mail kampagner og nyhedsbreve. Det er intuitivt og brugervenlighed når det er bedst. Og så fik vi ikke nævnt den integrerede billede-editor…

Retargeting på Facebook og Instagram

Fang dine kunder på de sociale medier.

Når kunderne klikker (eller ikke klikker) på et produkt i dit nyhedsbrev, kan du med en fiks integration mellem Facebook, Instagram og Heyloyalty sørge for at de ikke går glip af dine bedste tilbud.

Praktikken er ligetil. Du kan lynhurtigt oprette et custom audience (eller genbruge et eksisterende) med de kunder der tilhører den eksakte målgruppe du ønsker at markedsføre dig overfor på Facebook og Instagram.

Med Heyloyalty er det let at fortsætte markedsføringen på de sociale medier. Ikke mindst fordi vi har gjort det avancerede nemt for dig.

Har du en Business Manager på Facebook, er du næsten i mål. Åh ja – sammen med din Heyloyalty-konto.

 

Google Analytics-integration

Optimer din marketing automation

Med Heyloyalty får du adgang til et væld af statistik omkring din e-mail marketing. Du får dog også mulighed for at tilføje endnu et statistisk grundlag for dit arbejde – du nemlig integrere Google Analytics med Heyloyalty. På den måde sikrer du, at du ikke arbejder i blinde. 

Udover åbningsrater, bounceinformation, CTR osv. kan du med Google Analytics bl.a. se, hvor meget en kampagne direkte omsætter for. 

Hvad siger de om os?

Ida Gall

Head of Content Marketing, Take Offer

”Hos Take Offer er vi super tilfredse med de mange muligheder vi har med marketing automation i Heyloyalty. Det understøtter vores høje ambitioner – herunder også at give vores kunder den bedste digitale personlige kunderejse.”

Rikke Ellegaard Rosendal

Head of eCommerce, PURE KIDS WHOLESALE

“De seneste år har vi hos Pure Kids været inde i en meget gunstig udvikling på vores web-shops, hvor alle værktøjer skal spille sammen for at give maksimal værdi på tværs af markeder. Heyloyalty har styrket vores e-mail marketing i meget høj grad i forhold til segmentering, automatiske produktanbefalinger, produktfeeds og brugen af de mange automatiske e-mails som tabt kurv-triggeren. Samtidig har vores grafikere også kunnet nyde godt af det meget brugervenlige system. Jeg vil meget gerne anbefale Heyloyality, der har hjulpet  os både med de store strategiske linjer og i de små taktiske detaljer.”

Birgitte Kold Inwersen

Marketingchef, Bog & idé, Legekæden og BOGHandleren

”Hos Take Offer er vi super tilfredse med de mange muligheder vi har med marketing automation i Heyloyalty. Det understøtter vores høje ambitioner – herunder også at give vores kunder den bedste digitale personlige kunderejse.”

Rikke Ellegaard Rosendal

Head of eCommerce, PURE KIDS WHOLESALE

“De seneste år har vi været inde i en meget gunstig udvikling på vores web-shops, hvor alle værktøjer skal spille sammen for at give maksimal værdi på tværs af markeder. Heyloyalty har styrket vores e-mail marketing i meget høj grad i forhold til segmentering, automatiske produktanbefalinger, produktfeeds og brugen af de mange automatiske e-mails som tabt kurv-triggeren. Samtidig har vores grafikere også kunnet nyde godt af det meget brugervenlige system. Jeg vil meget gerne anbefale Heyloyality, der har hjulpet  os både med de store strategiske linjer og i de små taktiske detaljer.”