Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Funktioner

Heyloyalty har et væld af funktioner til effektfuld marketing automation

funktioner til e-mail marketing

Funktioner med fokus på e-commerce

Udnyt et hav af funktioner til at styrke dit salg og fastholde dine kunder med personificerede nyhedsbreve og et væld af automations.

E-mails/nyhedsbreve

Du skal anvende e-mail marketing som en vigtig del af dine marketingkanaler – fordi det virker. Anvendelsen af e-mail marketing vil give din ROI et boost, der kan mærkes. Faktisk viser statistikkerne os, at for hver en krone, du vælger at invistere i e-mail marketing, kan du forvente af få 42 kroner igen. Så det er bare med at komme igang.

Læs meget mere om de mange fortræffeligheder ved e-mail marketing her og de mange fordele, du får ved at anvende Heyloyalty, som din e-mail marketing platform.

SMS

Vil du opnå højere åbningsrater end du hidtil har prøvet? Så skal du igang med at anvende SMS-marketing. SMS er en omkostningseffektivt kanal, hvor 90% af alle SMS’er læses inden for blot 3 minutter.

Det er dermed en super effektiv kanal til at sende påmindelser om tidsbegrænsede tilbud, last minute tilbud, konkurrencer eller andet, som du gerne vil have en hurtig respons på. 

Push-beskeder i browseren

Ny kanal med høj CTR OG ROI

Med Heypush-beskeder udnytter du dine kontakters adfærd på websitet til at vise indhold i realtid – fx når dine kontakter er online og dermed mere tilbøjelige til at købe. Vi ser høje konverteringsrater – fx +7% til køb via tabt kurv-push-beskeder…

Heypush-beskeder og flows (eksempler)

 • Tabt kurv
 • Winback
 • Produkt-interesse (i webshop)
 • Kategori-interesse (i webshop)

Heypush giver dig muligheden for at lave kampagner og automatiseringer (velkomst) via browseren – også selvom de har lukket browservinduet ned for din webshop.

Heypush er pt. kanalen med højest ROI. Tilbagebetalt på rekordtid. Spørg bare SPORT 24 fx…

Rabatkoder

Lav unikke rabatkoder med vores voucher-modul

Med dynamiske rabatkoder undgår du, at hvem som helst kan udnytte din rabat.

Når du sender en kode som ”SOMMER15” ud, går der næppe mange timer, før den florerer på diverse sites med rabatkoder. Dermed kan alle udnytte dit særlige tilbud. Det undgår du, når du anvender vores voucher-modul. 

Anvend eksempelvis rabatkoder, når:

 • En kunde tilmelder sig dit nyhedsbrev
 • Skal have dine kunder tilbage til en tabt kurv eller, som ikke har handlet hos dig længe
 • Når din kunde har fødselsdag
 • Som en belønning til dine trofaste kunder

Segmentbuilder

Arbejder du med e-mail marketing og marketing automation for en webshop? Så er der ingen vej uden om segmentering, når du er på jagt efter højere klik- og åbningsrater, samt lavere afmeldingsrate.  

Heyloyaty har gjort det avancerede nemmere for dig med vores segmentbuilder, hvor du kan lave:

 • og/eller segmentering
 • inkludere eller ekskluderer en gruppe modtagere fra dine udsendelser

Men vigtigst af alt, så anvender du dine data til at ramme dine kunder præcist og med et budskab, der er relevant for dem – og det vil du blive belønnet for.

Segmenter bl.a. på:

 • Købshistorik
 • Interaktion med dine udsendelser
 • Adfærd på din webshop
 • Og meget mere

Flowbuilder

Sæt din marketing automation i system

Med flowbuilderen laver du nemt værdifulde automations og flows – fx :

 • Velkomst-flows
 • Winback-flows
 • Tabt kurv-flows
 • Brugeradfærds-flows

Kombinér mellem e-mail og sms (flere kanaler er på vej), definér regler for det enkelte step, sæt forsinkelse på, hvornår din automatiske besked sendes og lav så lange flows som du har behov for. Mulighederne er nærmest uendelige.

Nemt. Hurtigt. Brugervenligt.

Send det rigtige budskab til den rette modtager, på det rette tidspunkt… via den rette kanal

Det bliver sværere og sværere at ramme modtageren. Derfor kræver det, at du både har styr på dine data OG dine kommunikationskanaler.

Heyloyalty er et multi channel-system, som giver dig adgang til flere kanaler, der alle hænger sammen og lader dig bruge data på tværs:

 • Mail + triggers
 • Sms + triggers
 • Push-beskeder
 • Instagram og Facebook retargeting

Brug modtagernes afdfærd og historik til at målrette nyhedsbreve og automatiske beskeder. Når du kombinerer de forskellige kanaler til at skabe leads, fastholde kunderne og skabe winback, er der størst

Opret fx velkomst- og winback-flows og mix kanalerne for at opnå størst muligt udbytte. Og understøt din marketing automation med retargeting på Facebook og Instagram med custom audiences.

Adgang til flere kanaler via samme system, sparer dig samtidig for at spilde potentiale, når du ikke kan bruge data på tværs. Du skal heller ikke logge ind og holde styr på flere platforme på samme tid.

Produktfeed

Lav nyhedsbreve på ingen tid!

Er du vant til at lave produktnyhedsbreve manuelt og med få varer, sparer vores produktfeed-funktion dig for oceaner af tid. Du slipper for at spilde tid på dit copy/paste-arbejde. Via dit produktfeed henter du alle dine produkter fra din webshop direkte ind i dine nyhedsbreve. Link, billede, beskrivelse, pris osv. kommer helt automatisk med over i dit nyhedsbrev. Du undgår slå-  og kopieringsfejl sparer rigtig mange mandetimer og besvær!

Produkteedets template kan designes efter eget ønske. Det booster din CTA betydeligt!

NB: Nu også med fallback på produkter, der er udgået af dit sortiment/udsolgt.

Automations

(triggers og automatiske beskeder)

Genvej til mersalg og god kundeservice

Automatiske beskeder understøtter din forretning, og sikrer både mersalg og fastholdelse af dine kunder – døgnet rundt.

Beskederne (e-mail, sms og push) sendes i realtid, når dine modtagere udfører en specifik handling, et kriterie opfyldes – eller et tidspunkt passeres.

Udnyt fx automations til at sende:

 • En automatisk velkomsthilsen, når de har tilmeldt sig din kundeklub/nyhedsbrev – vi anbefaler, at du laver et flow
 • En fødselsdagshilsen – evt. inkl. en rabatkode
 • En tabt kurv-besked til dem, der har lagt varer i indkøbskurven, men ikke købte
 • Et tilbud på den specifikke vare en kunde har klikket på fx 3 gange på 4 dage (produktinteresse)
 • Genaktivere besøgende, som ikke har handlet hos dig i x tid (winback)
 • Ved klik på en specifik kategori (kategoriinteresse)
 • Som kundeservice før fx en rejse/oplevelse går i gang

Du kan også skræddersy dine egne. Effekten er et øget salg.

Retargeting på Facebook og Instagram

Fang dine kunder på de sociale medier.

Når kunderne klikker (eller ikke klikker) på et produkt i dit nyhedsbrev, kan du med en fiks integration mellem Facebook, Instagram og Heyloyalty sørge for at de ikke går glip af dine bedste tilbud.

Praktikken er ligetil. Du kan lynhurtigt oprette et custom audience (eller genbruge et eksisterende) med de kunder der tilhører den eksakte målgruppe du ønsker at markedsføre dig overfor på Facebook og Instagram.

Med Heyloyalty er det let at fortsætte markedsføringen på de sociale medier. Ikke mindst fordi vi har gjort det avancerede nemt for dig.

Har du en Business Manager på Facebook, er du næsten i mål.

Designfrihed med
Drag & Drop-editor

Med den brugervenlige Drag & Drop-editor, er det er let at lave flotte e-mail skabeloner, kampagner og nyhedsbreve. Træk, slip og placer både tekst og grafik. Ombryd, flyt, kopier, tjek og test. På få minutter er du klar til at udsende e-mail kampagner og nyhedsbreve. Det er intuitivt og brugervenlighed når det er bedst.

Google Analytics-integration

Optimer din marketing automation

Med Heyloyalty får du adgang til et væld af statistik omkring din e-mail marketing. Du får dog også mulighed for at tilføje endnu et statistisk grundlag for dit arbejde – du nemlig integrere Google Analytics med Heyloyalty. På den måde sikrer du, at du ikke arbejder i blinde.

Udover åbningsrater, bounceinformation, CTR osv. kan du med Google Analytics bl.a. se, hvor meget en kampagne direkte omsætter for.

Hvad siger de om os?

Ida Gall

Head of Content Marketing, Take Offer

”Hos Take Offer er vi super tilfredse med de mange muligheder vi har med marketing automation i Heyloyalty. Det understøtter vores høje ambitioner – herunder også at give vores kunder den bedste digitale personlige kunderejse.”

Rikke Ellegaard Rosendal

Head of eCommerce, PURE KIDS WHOLESALE

“De seneste år har vi hos Pure Kids været inde i en meget gunstig udvikling på vores web-shops, hvor alle værktøjer skal spille sammen for at give maksimal værdi på tværs af markeder. Heyloyalty har styrket vores e-mail marketing i meget høj grad i forhold til segmentering, automatiske produktanbefalinger, produktfeeds og brugen af de mange automatiske e-mails som tabt kurv-triggeren. Samtidig har vores grafikere også kunnet nyde godt af det meget brugervenlige system. Jeg vil meget gerne anbefale Heyloyality, der har hjulpet  os både med de store strategiske linjer og i de små taktiske detaljer.”

Birgitte Kold Inwersen

Marketingchef, Bog & idé, Legekæden og BOGHandleren

”Hos Take Offer er vi super tilfredse med de mange muligheder vi har med marketing automation i Heyloyalty. Det understøtter vores høje ambitioner – herunder også at give vores kunder den bedste digitale personlige kunderejse.”

Rikke Ellegaard Rosendal

Head of eCommerce, PURE KIDS WHOLESALE

“De seneste år har vi været inde i en meget gunstig udvikling på vores web-shops, hvor alle værktøjer skal spille sammen for at give maksimal værdi på tværs af markeder. Heyloyalty har styrket vores e-mail marketing i meget høj grad i forhold til segmentering, automatiske produktanbefalinger, produktfeeds og brugen af de mange automatiske e-mails som tabt kurv-triggeren. Samtidig har vores grafikere også kunnet nyde godt af det meget brugervenlige system. Jeg vil meget gerne anbefale Heyloyality, der har hjulpet  os både med de store strategiske linjer og i de små taktiske detaljer.”

Prøv Heyloyalty gratis i 30 dage