Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Designfrihed med Drag and Drop-editor

Hurtig og enkel opsætning af dine e-mails

drag and drop-editor

Designfrihed med drag and drop-editor

Design og opsætning af en e-mail har aldrig været lettere end med Heyloyaltys drag and drop-editor. Træk og slip elementerne ind i din e-mail kampagne. Placér tekst, billeder og produkter som du ønsker det. På under 5 minutter er du klar til at udsende flotte nyhedsbreve. Det er både intuitivt, brugervenligt, nemt og ikke mindst hurtigt! Få en demo af Heyloyalty og drag and drop editoren gratis i 30 dage her.

Med en drag and drop-editor bliver alting bare nemmere, men det er ikke kun det, der gør design og opsætning af e-mail kampagner, nyhedsbreve og automations i Heyloyalty nemt.

Editor

En editor er kun så god som dens funktioner, hvorfor vi har gjort os umage med at vælge de bedste, mest tidsbesparende og letteste funktioner til dig. Derfor kan du:

  • indsætte forskelligt antal blokke (kolonner, om man vil)
  • splitte blokkene op
  • integrere dit produtkfeed direkte i dine nyhedsbreve og automations
  • gemme elementer som dermed kun skal laves én gang
  • lave simpel billedskalering
  • slå automatisk mobiloptimering til
  • indlejre HTML-kode i e-mailen
  • lave knapper
Drag and drop-editor
Drag and drop-editor

Blokke

Vælg mellem 1, 2, 3 eller helt op til 6 blokke, når du designer din e-mail. Hver af disse blokke kan endvidere deles op i 2, 3 eller 4 rækker, så du nemt kan indsætte en tekst under og/eller over et billede i din e-mail.

Bloksplitteren bliver hurtigt din ven, når du skal designe og opsætte dine nyhedsbreve.
Indsæt billeder i dine blokke med et enkelt klik. Glemte du at uploade billedet til mediearkivet i Heyloyalty inden du begyndte at opsætte dit nyhedsbrev? Det gør ikke noget. Upload dit billede til brug med det samme direkte fra vores editor. Her har du også mulighed for at ændre i billedets størrelse, så det passer perfekt til opsætningen i lige præcis det nyhedsbrev du er ved at designe nu.

Produktfeed

Den største tidsbesparelse læser du om nu.
Ved at integrere dit produktfeed direkte i Heyloyalty kan du finde alle din webshops produkter med blot et enkelt klik. Hvis udseende er vigtigt for dig, så kan visningen af produkterne fra dit produktfeed designes med en skabelon, så det ser helt perfekt ud – og måske endda er (næsten) identisk med produktvisningerne inde på din webshop? Design disse skabeloner i HTML eller få vores marketing automation specialister til at hjælpe dig.
Læs mere om vores produktfeedfunktion her.

Drag and drop-editor
Drag and drop-editor

Gemte rækker

Genbrug er god brug. Hvis du lige som os elsker at genbruge elementer, som du ved virker, så brug drag and drop-editorens ”gemte rækker”. Uanset om det er en knap, et billede, 3 blokke med links til dine sociale medier eller noget helt fjerde, så gem rækken. Du kan fremover indsætte denne blok med blot et enkelt klik. Og alt forbliver det samme; design, opsætning, links, linksporing etc.

Knapper

En flot mail skal som oftest gerne opfordre dine læsere til at udføre en handling. Hvad er mere oplagt end at få dem til at klikke på en knap? Design din knap på få sekunder. Bestem selv højden og bredden. Hvad skal der stå på knappen? Og skal det være med fed eller ej? Uanset hvilke valg du træffer, så er det hele samlet i én simpel funktion til dig. Husk blot at indsætte et link på din knap, så dine modtagere ikke bliver skuffede, når de trykker på knappen.

Drag and drop-editor

Prøv Heyloyalty gratis i 30 dage