Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Flowbuilder

Sæt din marketing automation i system

Marketing automation flows

Understøt kunderejsen med marketing automation flows

Udnytter du dine brugeres adfærd og sætter din marketing automation i system, kan du via flows sende det rigtige budskab til den rigtige modtager på det rigtige tidspunkt. Heyloyalty gør det let for dig at sætte flows op via flowbuilderen. Det er let, går hurtigt – og lader dig skabe præcis de flows og serier, du har brug for. 

Flowbuilder | effektive marketing automation flows

Sæt din marketing automation i system

Med flowbuilderen laver du nemt værdifulde marketing automation flows – fx :

  • Velkomst-flows
  • Winback-flows
  • Tabt kurv-flows
  • Brugeradfærds-flows

Kombinér mellem e-mail og sms (flere kanaler er på vej), definér regler for det enkelte step, sæt forsinkelse på, hvornår din automatiske besked sendes og lav så lange flows som du har behov for. Mulighederne er nærmest uendelige.

Nemt. Hurtigt. Brugervenligt.

Gentagende flows gør arbejdet let for dig

Laver du fx tabt kurv- og winback-flows er det smarte, at dine modtagere starter i toppen af flowet, når de opfylder betingelserne. Når en kunde igen forlader en kurv med varer uden at betale, starter flowet påny.

Disse gentagende flows kan du fx ikke lave i et af de mest kendte systemer på markedet.

Marketing-automation-flows
Flowbuilder i Heyloyalty

Det er let at sætte selv relativt komplicerede og forgrenede flows op

Brug både e-mail kampagner/nyhedsbreve, automations og sms-kampagner. Funktionen er populær i blandt brugerne – herunder Zizzi, der har et stort velkomstflow kørende for at samle nye leads op.

Hos Heyloyalty bruger vi – ikke specielt overraskende – vores eget system. Vores leadnurturingflow griber nye prospects i vores top funnel. Flowet består af en række mails og remindere afhængigt af, hvilken adfærd brugerne har. Samtidig bruger vi vores BCC-funktion (Blind Carbon Coby), så vores marketingfolk underrettes, når en bruger handler/ikke-handler.

Marketing automations flows
Marketing automations flows

Nysgerrig efter mere?
Du er velkommen!

Som altid nyder vi det til fulde, når nogen deler vores passion for marketing automation. Derfor skal du ikke tøve – ring 87 300 399 eller skriv (knappen herunder guider dig på vej). Så skal vi gerne folde de mange muligheder du har med Flowbuilderen.

Prøv Heyloyalty gratis i 30 dage