Heypush – hvad er det?

Heypush er et effektivt webpush-værktøj, der giver mulighed for at sende beskeder til dine modtagere via deres browser, når de er online på deres desktop eller mobil – og endnu en stærk kommunikationskanal.

Læs mere om webpush.

Push-beskeder er den marketingkanal, der i øjeblikket har den højeste ROI og CTR. Det skyldes, at dine beskeder bliver leveret til modtageren, når de er online – dermed er der væsentlig kortere vej til din webshop, end hvis samme budskab eksponeres via andre marketingkanaler – og først klikke sig videre herfra.

Bliv klogere på mulighederne med og resultaterne ved webpush. 

Heypush giver fantastiske resultater

%

VELKOMST CTR

%

TABT KURV CTR

%

TABT KURV/KØB

%

WINBACK CTR

Derfor skal du bruge Heypush!

Normalvis har du ikke megen data at arbejde med, når du skal lave push-beskeder. Du får ofte kun indsamlet dine modtageres adfærd på din webshop – fordi andre push-værktøjer ikke lader dig kombinere dit push-værktøj med dit marketing automationsystem.

Bruger du derimod Heyloyalty som dit marketing automationsystem, kan du bruge al din data i Heyloyalty til at segmentere dine push-beskeder. Du målretter samtidig også indholdet direkte til den enkelte modtager. Dermed udvides dine muligheder indenfor push-verdenen markant, og dét giver højere konvertering.

 

webpush

Dine muligheder med Heypush

Heypush med Heycommerce:

Med denne løsning kombinerer du Heypush-mekanikken med det avancerede Heycommerce-trackingscript. Det sætter dig i stand til at tracke dine push-modtageres adfærd på din webshop og bruge denne information til at skabe relevant og højkonverterende kommunikation. Du kan bruge den trackede adfærd til at segmentere dine push-beskeder, så du målretter og timer dine budskaber til de rette modtagere.

Derudover kan bruge alle Heycommerce-triggers til at lave push-automations. Du kan fx bruge tabt kurv, produktinteresse, kategoriinteresse og mange flere triggers til at tjene endnu flere penge på din marketing – og fastholde dine besøgende, ikke mindst. Læs mere om Heycommerce.

Hvis du bruger Heyloyalty som marketing automationværktøj, kan du identificere de push-modtagere, der også modtager dine nyhedsbrev. Dermed får du også mulighed for at bruge deres adfærd til segmentering og automation – hvilket giver dig et stærkt crosschannel-system.

2. Heypush med Heyloyalty Standard:

I denne løsning kombinerer du Heypush med marketing automation, da du har en Heyloyalty Standard-licens. Dermed får du mulighed for at identificere den ellers ukendte push-modtager med en kendt nyhedsbrevsmodtager. Du segmenterer dine push-beskeder på baggrund af den information, du indsamler om dine modtagere i Heyloyalty fx geografi, køn, interesser, nyhedsbrevsadfærd og lignende. Derudover får du mulighed for at bruge Heyloyaltys Standard-triggers til push-automations fx winback, fødselsdag, opdatering på medlem og lignende. På den måde personliggør du dine push-beskeder på baggrund af dine data. Læs mere om Heyloyalty Standard.

Heypush:

I denne løsning bruger du kun Heypush – du kombinerer det ikke med Heyloyaltys marketing automationværktøj. Du har mulighed for at sende almindelige og gentagende push-kampagner til dine modtagere. Derudover kan du sende automatiseringer på baggrund af dine kontakters tilmelding og oprettelsesdato Bemærk: For at bruge Heypush alene, kræver det dog at du har en Heyloyalty Standard-licens – også selvom du bruger et andet system til dine nyhedsbreve m.m.

Det kan du med Heypush

Du har mulighed for at sende almindelige og gentagende push-kampagner til dine modtagere. Derudover kan du bruge velkomstautomations – både som enkeltstående automation og som et flow. Bemærk: For at bruge Heypush alene, kræver det dog at du har en Heyloyalty Standard-licens – også selvom du bruger et andet system til dine nyhedsbreve m.m. Læs mere om Heyloyalty Standard her.

Heypush er e-mail marketings hurtige lillebror

Push-beskeder er hurtigere på alle punkter. Det er …

  • Let at installere
  • Let at skabe permissions
  • Let at konvertere på

Men Heypush har naturligvis også sine begrænsninger. Desværre, fristes vi til at sige. Du skal være klar i mælet forhold til, hvad og hvordan du vil kommunikere. Man kender nemlig som udgangspunkt ikke sine brugere, udover den adfærd de har udvist.

Beskederne vises som meddelelser på computeren eller mobile Android enheder – og virker altså ikke på iPhones.

Derfor er push-beskeder en god ide!

  1. Push er en direkte kanal, hvor du rammer dine modtagere, når de er online og klar til at modtage dit budskab
  2. En lille indsats giver et stort udbytte = push er den kanal, der i øjeblikket giver det højeste ROI og CTR
  3. Push giver høje konverteringsrater
  4. Ingen falsk kontaktinformation

Vil du have endnu flere grunde? Så læs vores indlæg “11 årsager til at du skal bruge Webpush browser-beskeder i dag”.

Derfor skal du bruge Heypush!

Normalvis har du ikke megen data at arbejde med, når du skal lave push-beskeder. Du får ofte kun indsamlet dine modtageres adfærd på din webshop – fordi andre push-værktøjer ikke lader dig kombinere dit push-værktøj med dit marketing automationsystem. Med Heypush har du mulighed for at samle viden om dine modtageres adfærd på din webshop – og denne viden kan du bruge til at lave konverteringsstærke automatiseringer, dyb segmentering af dine push-beskeder, målrettede 1:1 beskeder – og meget mere. Helt konkret kan du med Heypush bruge al din data (onsite adfærd, nyhedsbrevsadfærd og lignende) fra Heyloyalty til at skabe effektive push-beskeder. Heypush udvider dine muligheder indenfor push-verdenen markant, og dét giver dig et større udbytte.

Prøv Heyloyalty gratis i 30 dage