Sms-marketing

Er sms-marketing noget jeg kan bruge? JA – med stor sandsynlighed! Også selvom du mener dine kunder er (mere) specielle end alle andres, er der ofte værdi at hente.

Hvad er sms-marketing?

Vil du opnå højere åbningsprocenter, end du nogensinde før har prøvet? Så skal du bruge sms-marketing! Sms er en omkostnings effektiv kanal for din forretning. Hvor 90% af alle sms’er læses inden for blot 3 minutter. Kan du nævne en markedsføringskanal, der kan måle sig med det? Sms-marketing er derfor oplagt til at sende påmindelser om konkurrencer, tilbud- og eller tidsbegrænsede perioder for tilbud eller lignende. Skal du bruge sms’er i din marketing og kommunikation, skal du være direkte og effektiv. Derfor har vi gjort det let for dig at sende sms’er til segmenterede lister og ramme de kunder du ønsker!

Hvorfor sms-marketing?

96% af folk med smartphones bruger sms – derfor!

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt DU skal bruge sms-marketing? Så lad os give dig de kolde tal, der vipper dig over på ja-siden. 

 • 77,6% af Danmarks befolkning har en smartphone
 • 96% af disse bruger sms
 • Samtidig bliver 98% af sms’er læst
 • Kun 29% af tweets (pip på Twitter)
 • Og kun 12% af Facebook-posts bliver læst

Med sms-marketing bliver du ikke skubbet bag køen i folks indbakker og bliver ikke glemt. Du ryger direkte i lommen og bliver typisk set indenfor de første 3 minutter. Virksomheder, der sælger online, bruger i stigende grad sms-marketing. Uanset størrelsen på din virksomhed, vil du kunne pushe dine tilbud og påmindelser om konkurrencer osv. hurtigere og mere effektivt. Så snart du har indsamlet telefonnumre til dine kampagner, er det blot at sætte dine sms’er op i Heyloyalts design editor og trykke send. Efterfølgende kan du se interessen for din forretning stige.

2-vejs sms

Ligesom på TV!

2-vejs sms kender du nok bedst fra TV- og radio programmer. Du skal sende en sms til et 4-cifret nummer med et tilhørende ord eller betegnelse, som f.eks. “P3”. Efter din sms er modtaget, får du kort tid efter en sms tilbage, hvor der står, at din sms er blevet registreret.

2-vejs sms kan bruges på mange måder. Funktionen kogt ned: Send en sms til 1272 + et ord og få en sms returneret med enten tekst, rabatkoder, links til hjemmesider, tilbud, tilmeldingformularer, donationer, afstemninger, app download eller hvad du nu kan finde på. 2-vejs sms funktioner

 • Sms til- og afmeldinger
 • Sms donationer
 • Sms afstemninger
 • Sms konkurrencer
 • Sms med links
 • Sms til downloads
 • Sms til (næsten) alt du har brug for

Har du spørgsmål til sms-marketing?

Kontakt os for en uforpligtende snak om de mange funktioner og muligheder, som Heyloyalty tilbyder…

Muligheder med sms-marketing

Sms’er er effketive – når de bliver sendt rigtigt

  Sms-marketing tips og tricks:

→ Vær klar i spyttet!

Dit budskab skal være tydeligt og må ikke kunne misforstås.  Når de tilmelder sig din sms-liste, er det derfor en god ide at sende en bekræftelses-sms, hvor du kort beskriver hvad kunden har skrevet sig op til. Med andre ord, hvad kan de forvente af dig.  Vi ser ofte, at dem der har succes med deres sms-marketing har en kort og præcis første sms for at få folk til at forstå deres budskab. Begræns kompleksiteten og gør det simpelt. Det virker!

→ Tilladelse

Selvom det er lidt en “no brainer”, så er det ultra vigtigt, at du har tilladelse fra kunden om skrive dem op på sms-listen.  Har du ikke denne tilladelse, bliver det betragtet som spam. Det er ulovligt og flere virksomheder har fået bøder af Forbrugerombudsmanden. Så husk at få permission fra kunden.

→ Send ikke for ofte

Det er ikke mængden, der vinder på sms, men kvaliteten. Det er nemlig ikke alle budskaber, der passer til sms-marketing formatet. Hvis dit budskab er langt og kringlet, vil det måske fungere mere optimalt, at sende infoen ud via et nyhedsbrev i stedet.  Vi anbefaler et sted mellem 2-4 sms’er om måneden. Det et typisk en rigtig god ide, at bruge dine sms’er som en slags påmindelser på de tilbud, kampagner eller konkurrencer, som din virksomhed kører. E-mails har det med at blive glemt eller forsvinde i indbakken, og det kan du bekæmpe med en påmindelses-sms. Typisk ser vi dobbelt konvertering i forbindelse med fx et open by night-arrangement, når sms´en inkluderes.

→ Giv dine kunder en “way out”

Dine kunder på din sms-liste skal vide, at de har en mulighed for at forlade din liste – hver gang.  Kunderne føler en større sikkerhed, og du er mere troværdig – hvis du giver dem mulighed for at afmelde sig, end hvis du ikke giver dem muligheden. Det giver tillid til sms’en og din virksomhed, som kan gavne dig gevaldigt.  Jamen er det ikke dumt? Nej. Dine kunder skal vide, at det er for deres egen skyld, at de modtager dine sms’er. Det er det samme med e-mails osv. Men husk, du er der for deres skyld. Ikke omvendt. 

→ Send dine sms’er i dagtimerne

Har du prøvet at blive vækket af en sms om morgenen, før vækkeuret ringer? Det er ikke særlig sjovt.  Du skal huske på, at sms’er lander direkte hos modtageren – der er ikke et filter imellem din udsendelse og modtageren. Derfor vil de fleste modtagere foretrække at modtage dine sms’er, når de ikke sover. Så sørg for at sende i dagstimerne.  En af de store fordele ved sms-marketing er nemlig, at kunderne typisk går direkte fra sms’en og til din shop, når du linker til den. Der er ikke meget købelyst midt om natten – eller kl. 08 om morgenen.  Der kan naturligvis være tilfælde, hvor en virksomhed har succes med aften, morgen eller natlige sms’er, men vi ser størst succes med overstående sms’er.

→ Brug triggers via sms

Du kan også bruge sms-triggers med stor fordel. Fx tabt kurv-trigger, når nogen forlader din webshop uden at købe. I snit forlader 72% kurven på desktop, mens tallet er 80% fra mobilen. 

Bruger Heyloyalty’s kunder sms?

– JA! Faktisk er sms marketing så effektivt, at vi alene i 2017 slog den hidtidige rekord tre gange. Og tallet bliver kun ved med at stige. Måske har du allerede luret forklaringen – det virker! Det gælder for både vores store kunder som SPORT 24 og Bahne, men også små og mindre webshops oplever samme interesse og effekt.     De er i øvrigt perfekte til at understøtte budskaber med aktualitet – fx timetilbud + hvis du har events i en fysisk butik.

Prøv Heyloyalty gratis i 30 dage