Winback-automation

Genaktivér dine kunder og besøgende, som ikke har handlet hos dig længe eller besøgt din webshop

winback automation

Derfor skal du arbejde med winback-automations

Det er langt billigere at fastholde eksisterende kunder i stedet for at tiltrække nye!

Faktisk er det hele 5 gange så dyrt at skaffe nye kunder som at holde de eksisterende kunder i gang. Så derfor skal du selvfølgelig bruge winbacks i din e-mail marketing. Det er smart, automatisk og giver værdi på bundlinjen!

Hvad er winback automation?

Du kan med denne trigger (automatiske e-mail- eller sms-besked) sikre dig loyale og tilbagevendende kunder og besøgende.

Ganske kort fortalt, så kan du sætte din winback-trigger op til at reagerer på to scenarier:

  1. Har en ellers købende kunde ikke handlet på din webshop i X dage
  2. En besøgende på dit site er ikke vendt tilbage i X dage

Lad os sige, at Mogens har handlet hos dig for 45 dage siden. Men han er endnu ikke vendt tilbage. Hvis du ikke bruger en winback, hvordan skal du så få lokket ham tilbage til dine fantastiske produkter? Med en winback-trigger kan du efter fx 45 dage (du bestemmer selv ‘ventetiden’) sende Mogens en e-mail, hvor du tilbyder en lille rabatkode, eller andet lækkert, så han igen køber hos dig.

Det samme kan du gøre med dine besøgende. Har Henning ikke besøgt dit site i fx 30 dage, så send ham en sms eller e-mail. Han misser jo en masse spændende, når han ikke kigger på dit site regelmæssigt. Og hvad værre er – så kan dine konkurrenter flirte med ham, og få ham til at se efter alternativer…

Hvordan kommer du i gang med winbacks?

Du tager fat i Heyloyalty, så kan vi hjælpe dig i gang med din e-mail marketing og winback.

I Heyloyalty har du flere muligheder for at komme i gang med winbacks. Har du en webshop, hvortil Heyloyalty har en integration kan du arbejde med winback på vores standardlicens. Her får du nemlig datofelt for købsdata med over fra din webshop. Det betyder, at du i Heyloyalty kan se, hvornår det enkelte medlem sidst har købt noget på din webshop.

Derudover har vi Heycommerce klar til dig, der vil endnu mere med din e-mail marketing. Med Heycommerce og vores trackingscript får du mulighed for at bruge endnu mere data og adfærd. Du får foruden winbacks adgang til en række automations, der vil tage din e-mail marketing og forretning til helt nye højder.

Endelig har vi vores Advanced-pakke, hvor du får vores Raptor-integration med i handlen. Med den integration kan du nemt lave winbacks til at øge dit salg og indtjening.

Er du klar til at give winbacks en chance, så kontakt os – vi viser og fortæller gerne (og uforpligtende), hvordan du med disse triggers booster din omsætning. Du kan altid ringe til os på telefon 87 300 399 eller kontakte os lige her.

Prøv Heyloyalty gratis i 30 dage