Genaktivér dine kunder og besøgende: Winback

Sæt strøm til ellers tabte kunder og besøgende og boost din forretning

Hvad er winback?

Winback er din genvej til at farve din bundlinje mørkesort. Du kan med denne trigger (automatiske e-mail- eller sms-besked) sikre dig loyale og tilbagevendende kunder og besøgende – der alle vender tilbage som en trofast boomerang. Det er nemt og smart.

Ganske kort fortalt, så kan du sætte din winback-trigger op til at reagerer på to scenarier:

  1. Har en ellers købende kunde ikke handlet på din webshop i x dage
  2. Er en besøgende på dit site ikke vendt tilbage i x dage

Lad os sige, at Mogens har handlet hos dig for 45 dage siden. Men han er endnu ikke vendt tilbage. Hvis du ikke bruger en winback, hvordan skal du så få lokket ham tilbage til dine fantastiske produkter? Med en winback-trigger kan du efter fx 45 dage (du bestemmer selv ‘ventetiden’) sende Mogens en e-mail, hvor du tilbyder en lille rabatkode, eller andet lækkert, så han igen køber hos dig.

Det samme kan du gøre med dine besøgende. Har Henning ikke besøgt dit site i fx 30 dage, så send ham en sms eller e-mail. Han misser jo en masse spændende, når han ikke kigger på dit site regelmæssigt. Og hvad værre er – så kan dine konkurrenter flirte med ham, og få ham til at se efter alternativer…

Hvordan kommer du i gang med winbacks?

Godt du spørger – vi har nemlig et svar rede på hånden til dig.

Du tager fat i Heyloyalty, så kan vi hjælpe dig i gang med din e-mail marketing og winback.

I Heyloyalty har du mange muligheder for at komme i gang med winbacks. Første mulighed er at have en integrereret webshop i med vores system. Her får du nemlig et bestemt datofelt med over fra din webshop. Det betyder, at du i Heyloyalty kan se, hvornår det enkelte medlem sidst har købt noget på din webshop. Med den dato i hånden genaktiverer dine (måske) ellers tabte kunder.

Derudover har vi Heycommerce klar til dig, der vil endnu mere med din e-mail marketing. Det er en helt ny licenstype med et trackingscript, der giver dig mulighed for at bruge endnu mere data og adfærd. Du får foruden winbacks adgang til en række funktioner, der vil blæse din marketing og forretning til helt nye højder.

Endelig har vi vores Advanced-pakke, hvor du får vores Raptor-integration med i handlen. Med den integration kan du nemt lave winbacks til at øge dit salg og indtjening.

Er du klar til at give winbacks en chance, så kontakt os – vi viser og fortæller gerne (og uforpligtende), hvordan du med disse triggers booster din omsætning.

Derfor skal du bruge tid på winbacks!

Spild ikke dine penge på nye kunder, når du kan fastholde de eksisterende!

Hvis du stiller dig spørgsmålet om, hvorfor overhovedet bruge winbacks, så bør du i stedet spørge, hvad er dyreste – at skaffe nye kunder, eller bevare en ny?

Svaret er klart og (for nogen) indlysende. Det er meget dyrere at hente nye kunder ind i butikken. Faktisk er det hele 5 gange så dyrt som at holde de eksisterende kunder i gang. Så derfor skal du selvfølgelig bruge winbacks i din e-mail marketing.

Det er smart, automatisk og giver værdi på bundlinjen!