Integrér din Shopify-webshop med Heyloyalty

Og få succes med din marketing automation

Dansk integration til din Shopify webshop

Tjen flere penge med Heyloyaltys Shopify integration. Vi gør det nemt at lave effektiv og indtjenende e-mail marketing og marketing automation.

Vores Shopify integration er 2-vejs. Det sikrer, at du automatisk overfører medlemmer og al deres købsdata direkte til Heyloyalty – på den måde segmenterer du nemt og hurtigt dine udsendelser og tjener flere penge. 

Derudover får du med vores danske Shopify integration adgang til nogle af markedets mest effektive og indtjenende automatiske beskeder, der hjælper dig med at øge din forretnings succes. Shopify integrationen giver dig adgang til data, og derfor får du på vores standardløsning mulighed for at anvende vores tabt-kurv og win-back automations. To automations vi ved, vil hjælpe dig med at få mere salg på din webshop.

Læs mere om vores forskellige licenstyper og muligheder lige her! 

Dansk shopify integration

Integrér din webshop med Heyloyalty og få adgang til:

Tabt kurv-automation: Hent ellers tabt omsætning tilbage

Send en besked, hver gang en kunde (med permssion) forlod en kurv med produkter uden at købe på din webshop. I gennemsnit vender 10% af modtagerne tilbage og gennemfører deres køb. Det er en af e-commerce-branchens stærkeste automations. I Heyloyalty kan du sende tabt kurv via e-mail, sms og webpush.
Med vores Shopify integration, får du adgang til vores tabt kurv-automation på vores standardlicens.

Klik her og bliv klogere på, hvordan du øger dit salg med tabt kurv-automation.

Tabt kurv automation

Købsdata: Brug dine kunders data til at tjene flere penge

2-vejs-integrationen sender automatisk dine kunders købsdata direkte ind i Heyloyalty. Du får blandt andet:

  • sidste ordre-id
  • total antal ordrer
  • gennemsnitspris pr. ordrer
  • total forbrug
  • sidste købsdato

Dine kunders købsdata kan du bruge til at segmentere dine udsendelser, samt til at lave højkonverterende automations baseret på dine kunders adfærd og køb. Både segmentering og automations giver begge større omsætning i din forretning viser talrige studier og business cases.

Winback: Fasthold dine kunder

Loyale kunder er alfa og omega! Og med en winback-automation sørger du for, at dine kunder hele tiden vender tilbage til netop din webshop – for med denne kan du sende dine kunder en besked, når de ikke har handlet hos dig i fx 45 dage. Hvis du laver en tillokkende besked, vender kunderne trofast tilbage.

Bliv klogere på, hvordan du skaber værdi med winback.

Produktfeed: Spar tid og manuelt arbejde – og undgå fejl

Spar tid og atter tid på dine produktnyhedsbreve med Heyloyaltys produkfeed-funktion. Her slipper du for at spilde tiden med manuel opsætning af produkter i dine nyhedsbreve .

Uden funktionen skal du selv og på gammeldags manér (og manuelt) indsætte produktbillede, beskrivelse, knap, pris(er), links osv. Med produktfeed-funktionen henter du automatisk dine produkter diirekte ind i Heyloyalty, så det kun tager 2 minutter at fylde dine nyhedsbreve med produkter. Og så nemt at flytte rundt på dem, og udskifte dem med andre fra dit feed.

Læs mere om, hvordan produktfeed-funktionen sparer dig for masser spildtid. 

Produkt interesse-automation: Højkonverterende automations – baseret på dine kunders adfærd

Send dine modtagere en besked, i det øjeblik de besøger et produkt flere gange indenfor en kort periode – uden at købe noget. Interessen for dit produkt er brandvarm, og derfor ser vi gode resultater med netop denne type automation – fx en konvertering til køb på 5%. Du kan bruge e-mail og webpush til at sende sådanne beskeder – i realtid.

Læs her, hvordan du øger dit salg med produkt interesse-beskeder.

Produktanbefalinger: Øg dit salg med personlige og individuelle anbefalinger 

En sikker vej til øget sag er produktanbefalinger. Her anbefaler du (automatisk og via avancerede algoritmer) dine modtagere de produkter, som du er sikker på, de synes godt om. Via et trackingscript samler du hele tiden information om dine modtagere, som automatisk omsættes til personlige anbefalinger i Heyloyalty på baggrund af deres adfærd – eller modtagere, som ligner disse. Det kan både være produkter og artikler.

Læs her, hvordan SPORT 24 sælger mere med produktanbefalinger.

Bliv klogere på, hvad du får ud af Heyloyalty og vores Shopify integration

Er du nysgerrig på, hvad Shopify integrationen og Heyloyalty kan gøre for dig og din forretning? Så er du mere end velkommen til at tage en uforpligtende snak med os. Vil du læse mere om mulighederne med en Shopify shop, kan du læse mere her.

Du kan altid ringe til os på 87 300 399.