Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

ScanNet

Marketing automation direkte integreret med ScanNet

Scannet integration

Med vores ScanNet webshop integration kan du nemt lave effektiv og indtjenende e-mail marketing og marketing automation

Integrationen mellem ScanNet og Heyloyalty er skræddersyet til e-købmændenes behov, når det kommer til marketing automation og e-mail marketing.

Med den dybe 2-vejs-integration overføres dine medlemmer og deres købsdata automatisk og direkte til Heyloyalty. På den måde kan du nemt segmentere dine nyhedsbreve og leve effektive automations, så din omsætning på digital marketing stiger.

Heyloyalty giver dig nogle af de stærkeste og mest effektive værktøjer, så du kan spare masser af tid på dit arbejde, samt tjene flere penge end tidligere.

Sådan får du også en Heyloyalty-konto – du kan
altid teste Heyloyalty gratis i 30 dage!

Har du en webshop hos ScanNet, er det let at hente en Heyloyalty-konto, da systemerne er dybt integreret med hinanden. Log ind i shoppen og find Heyloyalty-app’en. Brug fx knappen herunder. Søg på Heyloyalty og installér app’en.

Selvforklarende guides hjælper dig hurtigt i mål.
Og er du i tvivl om noget, hjælper supporten hos Wannafind dig.

Ring: 7553 3500. God fornøjelse.

Tjen flere penge og få gladere kunder med Heyloyalty

Brug integrationen til din ScanNet-webshop til at lave relevante og personlige nyhedsbreve og automations, der giver bonus på bundlinjen. I Heyloyalty får du:

Tabt kurv-automation: Hent ellers tabt omsætning tilbage

Send en besked, hver gang en kunde (med permission) forlader en kurv med produkter uden at købe på din webshop. I gennemsnit vender 10% af modtagerne tilbage og gennemfører deres køb. Det er en af e-commerce-branchens stærkeste automations. I Heyloyalty kan du sende tabt kurv via e-mail, sms og webpush.

Klik her og bliv klogere på, hvordan du øger dit salg med tabt kurv-automation.

Købsdata: Brug dine kunders data til at tjene flere penge

2-vejs-integrationen sender automatisk dine kunders købsdata direkte ind i Heyloyalty. Du får fx:

  • total antal ordrer
  • gennemsnitspris pr. ordrer
  • totalt forbrug
  • sidste købsdato
  • Første købsdatao

Dine kunders købsdata kan du bruge til at segmentere dine udsendelser, samt til at lave højkonverterende automations. Både segmentering og automations giver begge større omsætning i din forretning.

Winback: Fasthold dine kunder

Loyale kunder er alfa og omega!

Og med en winback-automation sørger du for, at dine kunder hele tiden vender tilbage til netop din webshop – for med denne kan du sende dine kunder en besked, når de ikke har handlet hos dig i fx 45 dage. Hvis du laver en tillokkende besked, vender kunderne trofast tilbage.

Bliv klogere på, hvordan du skaber værdi med winback.

Produktfeed: Spar tid og manuelt arbejde – og undgå fejl

Spar tid og atter tid på dine produktnyhedsbreve med Heyloyaltys produkfeed-funktion. Her slipper du for at spilde tid på manuel opsætning af produkter i dine nyhedsbreve .

Uden funktionen skal du selv og på gammeldags manér (manuelt) indsætte produktbillede, beskrivelse, knap, pris, links osv. Med produktfeed-funktionen henter du automatisk dine produkter ind i Heyloyalty, så det kun tager 2 minutter at fylde dine nyhedsbreve med produkter.

Læs mere om, hvordan produktfeed-funktionen sparer dig for masser spildtid. 

Produkt interesse-automation: Højkonverterende automations – baseret på dine kunders adfærd

Send dine modtagere en besked, hvis de besøger et produkt flere gange indenfor en kort periode – uden at købe noget. Interessen for dit produkt er der, og derfor ser vi gode resultater med netop denne type automation – fx en konvertering til køb på 5%. Du kan bruge e-mail og webpush til at sende sådanne beskeder.

Læs her, hvordan du øger dit salg med produkt interesse-beskeder.

OBS! Kræver en Heycommerce-licens.

Produktanbefalinger: Øg dit salg med personlige og individuelle anbefalinger

En sikker vej til øget sag er produktanbefalinger. Her anbefaler du dine modtagere de produkter, som du er sikker på, de synes godt om. Via et trackingscript samler du hele tiden information om dine modtagere, som automatisk omsættes til personlige anbefalinger i Heyloyalty på baggrund af deres adfærd – eller modtagere, som ligner disse.

Resultaterne taler for sig selv: 18% højere klikrate og købskonvertering på 10%.

Læs her, hvordan SPORT 24 sælger mere med produktanbefalinger.

OBS! Kræver en Advanced-licens.

Hos ScanNet er den dybe integration til den danske marketing automation-platform Heyloyalty en konkurrencefordel

Det gør det lettere for vores webshop-ejere at tjene flere penge, fordi integrationen lader dem udnytte kundernes køb og historik i webshoppen til at personalisere nyhedsbreve og automatiske beskeder – bl.a. tabt kurv. For ScanNet er det samtidig vigtigt, at kunderne har en tilgængelig dansk kundeservice. Og så er Heyloyalty virkelig brugervenligt og hurtigt at komme i gang med.”

Morten Valentin, E-Commerce Specialist & Sales Advisor, ScanNet, team.blue

Prøv Heyloyalty gratis i 30 dage