Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

E-mail marketing Minikursus #8 – Produktnyhedsbreve – så let slipper du for masser af manuelt arbejde og skaber værdi med produktfeeds

Læsetid: 4 minutter

Brug din tid smart – brug produktfeeds til produktnyhedsbrevene

Hvis du, som de fleste andre e-købmænd, har prøvet at sætte nyhedsbreve op manuelt med en række produkter og irriteret dig over det enorme tidsforbrug, kan du glæde dig til at læse videre på samme måde, som tanken om at sætte tænderne i en Nutella-mad! 

 

Bruger du i din webshop i dag fx Google Shopping eller et Facebook shoppingfeed, har du udsigt til at spare oceaner af tid fremover, når du sætter dine nyhedsbreve op. Du slipper for timers manuelt og kedeligt arbejde, der tilmed byder på høj risiko for slå-/kopieringsfejl.

Så let (bliv)er det, når du bruger produktfeeds

Hvis du vil slanke din produktionstid helt hysterisk, skal der stå brug af produktfeeds på din menu. Kort fortalt sørger de for, at dine produkter (billeder, priser, tekster etc.) overføres automatisk fra din webshop og direkte ind i dit nyhedsbrev. Søg via fritekst i feedet, vælg dine produkter, flyt rundt på dem via drag and drop – og bum. Resten er klaret for dig.

Det automatiske produktfeed sørger for, at…

  • Alle billeder kommer ind i nyhedsbrevet
  • Alle links er taget direkte fra dit produkt feed
  • Din pre-designet CTA knap bliver sat ind
  • Prisen er altid opdateret via feedet

Få klik, få minutter! Og klar til udsendelse!

Se herunder hvor let det er at bruge produktfeeds i Heyloyalty. Vi har lånt et produktfeed fra SPORT 24.

Produkter sælger produkter

Derfor er det bestemt ikke ligegyldigt, hvor mange produkter du sætter ind i dine nyhedsbreve. Og hvordan du kategoriserer dem, for også her får du muligheder, du end ikke drømte om. En ting er, at du let og elegant får

Det være sig inddeling i prisintervaller, kategorier osv.

Dette afhænger dog af, hvordan selve feedet ser ud. Har du dog blot et standard Google Shoppingfeed, kan du med fordel få lavet et skræddersyet feed for at få adgang til en masse værdibringende muligheder.

Husk – produktfeedskabelonen pakker dit budskab ind og skaber troværdighed

Forleden lærte du vigtigheden af at have skabeloner. Nu får du en reminder, for du får mest ud af din indsats med dine nyhedsbreve, når du bruger tilpassede produktfeedskabeloner.

Disse skabeloner præsenterer dine produkter bedst og skaber troværdighed, fordi dine kunder genkender ’dig’ fra din webshop. Den røde tråd er vigtig at skabe og bevare.

Advarsel: Produktfeeds er stærkt vanedannende. Du kommer til at spare oceaner af tid med kedeligt og manuelt arbejde. Til gengæld minimerer du fejl og får samtidig muligheder for at inddele dine produkter på et helt andet plan.

Manuelt vs. automatisk?

Hvis du har prøvet at sætte produkt op manuelt i dit nyhedsbrev, vil du nikke genkendende til alle de manuelle handlinger du skal igennem som du ser her til venstre.

Bruger du et produtkfeed fra fx Google Shopping eller et Facebook feed og udnytter alle produkter, links, pris(er) m.m. automatisk overføres til dit nyhedsbrev, få du frigivet masser af tid. Du slipper også for slåfejl.

Kort opsummering af dagens vidensindsprøjtning:

Produktfeeds er ikke Guds gave til webshopejeren, men det er tæt på. Tænk på, du sparer oceaner af tid, og får samtidig præsenteret dine produkter på bedste vis OG giver dine medlemmerne mulighed for at vælge mellem flere produkter. Kombinerer du med at segmentere blandt dine kunder, så du målretter produkter og budskaber, er du rigtig godt på vej til succes.

Praktikken er let, når din webshop er integreret med dit nyhedsbrevssystem. Så er der taget hånd om de store huller i vejen.

Ah! Endelig!

Tillykke. Du er hermed færdig med vores mini-kursus!

Diplom kan vi ikke klare, men til gengæld er du nu klar til både at tjene flere penge OG spare med tid med dine nyhedsbreve og triggers. Vi håber, du har fået masser af interessant viden med dig. Husk – du er altid mere end velkommen til at tage fat i os, hvis du har spørgsmål.

Held og lykke med at skabe vilde resultater i din webshop via e-mail marketing. Vi glæder os på dine vegne, for følger du rådene, kan du forvente at din omsætning kun går én vej. Opad!

Vi ses derude.

Heyloyalty blog

Få indblik i vores marketing automations og bliv inspireret gennem vores mange blogindlæg omkring både cases, og guides, samt tips og tricks lige her!

Black Friday 2022

BLOG

Sådan forbereder du din e-mail marketing til Black Friday
Læs blogindlæg

iOS 15 update 2021

CASE

Managed solution hjælper Perleshoppen med at spare tid
Læs blogindlæg

5 automations der øger din bundlinjen

BLOG

5 automations der øger bundlinjen
Læs blogindlæg