Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

2-faktor-godkendelse skal sikre dine data bedre

3. oktober 2022 | Nyheder

Læsetid: 3 minutter

Fremover vil du blive mødt af 2FA, når du logger ind i Heyloyalty

Fra tirsdag d. 11/10/2022 vil alle Heyloyalty-brugere blive mødt af 2-faktor-login (også kaldet 2FA).

Hvad er 2FA?

Når du logger ind med 2FA skriver du først din sædvanlige adgangskode, hvorefter du skal indtaste en unik kode, der løbende skifter, fra din 2FA-app. 2FA giver dermed et ekstra sikkerhedslag, og er generelt helt essentielt for moderne websikkerhed, fordi det minimerer de risici, der er forbundet med adgangskoder.

Da det kræver en yderligere godkendelse fra din 2FA-app at logge ind, minimeres konsekvenserne, hvis din kode skulle blive hacket, gættet eller udsat for phishing.

Hvorfor 2FA?

Den simple årsag, til at vi har valgt at aktivere 2FA for alle brugere, er naturligvis, at vi ønsker, at dine data er så sikre som muligt. I vores arbejde med GDPR compliancy, har vi samtidig vurderet, at det er helt essentielt for den datamæssige sikkerhed, at du som bruger nu skal bruge 2FA som en ekstra sikkerhedsforanstaltning.

Z

Når du logger ind med 2FA, skal du blot:

 

1. Scanne billedet af QR-koden med din authenticator app (f.eks. Microsoft Authenticator eller Google Authenticator) – dog kun første gang, du logger ind med 2FA

2. Indtaste den 6-cifede kode, der genereres af din authenticator app  

  1. Bruge din Heyloyalty-konto som normalt

 

Hvorfor skal jeg bruge tid på at tage min telefon frem, hver gang jeg vil logge ind?

 

Vi ved godt, at det umiddelbart kan virke irriterende, at du skal tage din telefon frem, hver gang du vil logge ind på din Heyloyalty-konto.

Men i virkeligheden er det en meget lille indsats man som bruger skal yde, for at løfte sikkerheden til et markant højere niveau.

På din Heyloyalty-konto står der mange oplysninger om dine mange kontakter. Hvis der sker et sikkerhedsbrud på din konto, har det derfor ikke kun konsekvenser for dig – men også for alle dine kontakter. Hvis du alene afhænger af et kodeord, du selv har fundet på, er risikoen for, at dette sikkerhedsbrud sker, markant højere end ved brug af 2FA.

Du vil hurtigt opdage, at de 10 sekunder ekstra, du skal bruge, når du logger ind, ikke betyder meget, når det først er blevet en vane.

Kontakt os

Har du spørgsmål til Heyloyalty og 2-faktor-godkendelse?

Kontakt os på tlf: 87 300 399 eller support@heyloyalty.com

Heyloyalty blog

Få indblik i vores marketing automations og bliv inspireret gennem vores mange blogindlæg omkring både cases, og guides, samt tips og tricks lige her!

Black Friday 2022

BLOG

Sådan forbereder du din e-mail marketing til Black Friday
Læs blogindlæg

iOS 15 update 2021

CASE

Managed solution hjælper Perleshoppen med at spare tid
Læs blogindlæg

5 automations der øger din bundlinjen

BLOG

5 automations der øger bundlinjen
Læs blogindlæg