Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Kom til workshop/seminar med DanDomain og Heyloyalty

8. jun, 2018 | Nyheder

Læsetid 2 minutter

Vi afholder seminar og workshop sammen med vores DanDomain integration d.18 juni 2018

Hos Heyloyalty elsker vi, når vi sammen med vores dygtige partnere kan sprede det glade budskab om bedre marketing automation til de mange flittige e-købmænd. Præcis som vi den 21. juni 2018 kan sammen med DanDomain, når vi holder Mail Marketing Day i Randers.

Det er et heldags workshop-seminar om nyhedsbreve og marketing automation, men dog kun for DanDomain-webshopejere denne gang.

Vi har lagt os i selen for at alle får masser af værdi med hjem, men også for at alle får sat triggers op, så de er parate til at tjene penge fra dag 1.

For at sikre at alle deltagere kan følge med, når vi på workshoppen, viser og fortæller, hvor let det er at sætte triggers op, har vi garderet os med flere hænder, som kan hjælpe undervejs i seancen. Partnerne fra OnlinePlus og Kommunikativet deler også ud af godterne, så der er lagt op til en spækket dag.

Oplev bl.a.

  • Sådan får du folk til at tilmelde sig: Leadgenerering generelt, samt hvordan du udnytter sociale medier og opsamler data (konkrete eksempler herpå)
  • Sådan laver du smukke og effektive e-mails, der sælger (eksempler, inspiration og hands on)
  • Marketing Automation – øg din omsætning med et godt velkomstflow, hold kunderne varme med en effektiv winback-trigger, og konvertér efterladte indkøbskurve til et salg

På dagen er der i øvrigt gode muligheder for networking. Vi byder på lækker forplejning og uddeler giveaways. Læs meget mere om dagen og programmet på DanDomain’s website. En ting er stensikkert: Det bliver absolut fantastisk. Og vil glæder os helt vildt.

PS. Bemærk der er en ekstra bonus:

Få 2 x videoer fra Christina Klitsgaard. Se dem, og forstå hvordan du løfter din omsætning yderligere.

Heyloyalty blog

Få indblik i vores marketing automations og bliv inspireret gennem vores mange blogindlæg omkring både cases, og guides, samt tips og tricks lige her!

Segmentering blog

BLOG

Sådan laver du bedre segmentering, der øger engagement og salg
Læs blogindlæg

Klub Vollmer case

CASE

Sådan løfter Højmark Rejser serviceniveauet og øger salget med databaserede afrejseflows
Læs casen

Heyloyalty får ISAE 3000-erklæring

NYHED

Heyloyalty får ISAE 3000-erklæring som led i arbejdet med datasikkerhed
Læs nyhedsindlæg