Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Nyhed: Heypush – sådan tjener du flere penge med browser-beskeder

6. mar, 2019 | Nyheder

Læsetid 4 minutter

Tilføj endnu en højeffektiv kommunikationskanal til dit marketing automation-setup med Webpush.

I dag lancerer Heyloyalty det seneste skud på marketing automation-stammen: Heypush.

Du kender måske kanalen som Webpush, men hos Heyloyalty har vi døbt det nye ’barn’ Heypush. Dermed udvides antallet af kanaler, hvorpå Heyloyalty kan bruges til at lave effektiv, målrettet og adfærdsbaseret marketing automation.

Heypush er kombinationen af mekanikken i webpush og datagrundlaget i Heyloyalty. Dermed kan Heyloyalty-kunderne se frem til at tiltrække nye kunder og engagere nuværende i endnu højere grad. Fx via velkomst- og winback-flows.

Hvorfor er Heypush smart?

“Heypush adskiller sig fra alle andre push-værktøjer på markedet, da det giver fuld adgang til kundernes købs- og adfærdsdata fra deres marketing automation-system og webshop – som de kan bruge direkte i kommunikationen med slutbrugerne”, fortæller CEO i Heyloyalty, Nicolaj Balle Ladiges.

Med introduktionen af Heypush bliver dine muligheder for crosschannel marketing endnu stærkere, da du nu kan kombinere e-mail marketing, sms-marketing og SoMe-annoncering med Heypush. Konkret betyder det, at du både kan segmentere dine push-beskeder og målrette indholdet på tværs af kanalerne – og dermed også Heyloyalty.

“Vi er rigtig glade for, at webshop-ejerne kan tilføje Heypush som en ny kanal med et højt ROI og CTR, fordi det er så effektivt som det er.”

Nicolaj Ladiges, CEO, Heyloyalty

Heypush – hvad er det?

For at forstå hvad Heypush er, er man nødt til at forstå, hvad Webpush er.

Webpush er en marketingkanal, der kommunikerer til modtageren via browseren. Derfor kaldes Webpush også for browser-beskeder, notifikationer og underretninger.

Fordelen ved webpush er, at du kommunikerer direkte til dine modtagere i realtid – dvs. at der ingen forsinkelse er mellem din afsendelse, og at modtageren får din besked.

Webpush giver dig muligheden for at lave kampagner og automatiseringer (velkomst) via browseren. Dermed har du en direkte kommunikationslinje til dine modtagere – også selvom de har lukket browservinduet ned for din webshop.

 Læs mere om webpush

SPORT 24 har succes med Webpush

For SPORT 24 har Webpush været en stor succes. Investeringen blev hentet hjem på blot en uge. På hovedkontoret i Silkeborg bruger man både Webpush til leadgenerering og winback:

Vi var spændte på, hvordan vores kunder ville modtage browser-beskederne. Det er gået over alt forventning – ikke mindst med tabt kurv-beskederne, hvor vi har oplevet konvertering til køb på 6,5% på trods af, at de havde forladt deres kurv. Det er helt klart en kanal, der er kommet for at blive. Ikke mindst med de mange muligheder, der er for at bruge data på tværs af kanalerne”, siger Kundeklubsansvarlig René Iversen fra SPORT 24.

“Det er gået over alt forventning – ikke mindst med tabt kurv-beskederne, hvor vi har oplevet konvertering til køb på 6,5% på trods af, at de havde forladt deres kurv.”

René Iversen, Kundeklubansvarlig, SPORT 24, Heyloyalty

Herover et eksempel på en browser-besked. Den er trigget på baggrund af en tabt kurv-event, hvor en besøgende har lagt en vare i kurven på webshoppen, men ikke fuldført købet. SPORT 24 har oplevet en konvertering til køb på 6,5%.

Eksempler på Heypush-beskeder og flows

  • Tabt kurv
  • Winback
  • Produkt-interesse (i webshop)
  • Kategori-interesse (i webshop)

Præmissen er blot, at du har den nødvendige data opsamlet på din Heyloyalty-konto.

Heypush er kombinationen af webpushmekanikken og al den data, der eksisterer på din Heyloyalty-konto. Derved får du mulighed for at sende kampagner og automatiseringer i browseren, baseret på den adfærd du samler ind i Heyloyalty. Både i forhold til adfærden i dine nyhedsbreve og i webshoppen – og i den fysiske butik (hvis du har en integration til et kassesystem).

Masser af udbytte i vente for brugerne

Flere af vores kunder har allerede taget webpush i brug, og her har vi set følgende resultater.

%

VELKOMST CTR

%

TABT KURV CTR

%

TABT KURV/KØB

%

WINBACK CTR

Læs mere om udbyttet med Heypush

Se også 11 årsager til at du skal bruge push-beskeder

Sådan kommer du i gang med Heypush

Ring 87 300 399 eller skriv til os og hør mere om de mange muligheder du får med Heypush.

Heyloyalty blog

Få indblik i vores marketing automations og bliv inspireret gennem vores mange blogindlæg, cases, og nyheder!