Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Status – Marketing automation anno 2018 i Heyloyalty

21. dec, 2018 | Nyheder

Læsetid 5 minutter

Året går på held om lidt, så hvad er mere aktuelt end at gøre status og kigge på marketing automation 2018 i Heyloyalty

Der er løbet meget vand i åen, udviklet en masse og sendt ufatteligt mange nyhedsbreve, automatiske beskeder og sms’er. Vi ser tilbage – og frem.

2018 gav…

…vores (heldigvis) glade kunder et langt stærkere system. Performanceforbedringer, bugfixing, og masser af udvikling. Fx flowbuilderen og Heycommerce – vores nye trackingscript med et hav af automatiseringsmuligheder på baggrund af dine besøgendes adfærd.

Vi fik også sagt ‘hey’ til en lang række nye kunder og partnere, som vi forventer os meget af (og omvendt).

Endelig blev der også lagt et solidt fundament for en række banebrydende nyheder, som du roligt kan glæde dig til…

Men hvordan gik det så?

538.783.619 mio. mails. Mere end en halv milliard mails (nyhedsbreve og automatiske beskeder) har været udsendt gennem Heyloyalty alene i 2018.

Tendensen er krystalklar: Automatiske beskeder rocks! Og åbningsrater, klikrater og konvertering er skyhøje.

Black Friday 2018 sprængte (igen) rammerne for alle tidligere rekorder. 61% flere sms’er lyste skærmene op ‘derude’.

Vi måler på tilfredsheden baseret på en lang række løste tickets i vores kundeservice via anerkendte NetPromoterScore (NPS). Status: ‘God’ – 2 point fra ‘Fremragende’.

2019 giver…

fx helt tre store funktioner, som vores kunder kommer til at få masser af udbytte af, når webshoppen understøttes af marketing automation – via flere kanaler.

Da Heyloyalty så dagens lys i 2012, var det “kun” et e-mail- og sms-værktøj. I dag er dét dog ikke længere nok, hvis man vil servere personligt og relevant indhold til den ambitiøse e-købmands krævende webshop-kunder. Der skal reageres på transaktioner og adfærd i realtime for at skabe en veldrevet e-commerce forretning med tilbagevendende kunder.

Derfor er der (heldigvis) ingen vej uden om marketing automation – på flere kanaler. I Heyloyalty udvider vi derfor kommunikationskanalerne med webpush (personlige og tilpassede beskeder i browseren) og retargerting via Facebook og Instagram i Q1.

Primo Q1 kan du fx glæde dig til:

  1. Webpush – notifikationer direkte i browseren
  2. Facebook Lead Ads og retargeting via custom audiences – også i Instagram
  3. Og/eller segmentering

Ikke mindst har vi masser af spændende ting i støbeskeen med vores gode integrationsvenner fra Zitcom (DanDomain, Wannafind, ScanNet og SmartWeb).

Den 23. november 2018…

Selvom det samlede Dankortforbrug på Black Friday nåede hele 1,94 mia. kr., var det iflg. FDIH et fald på 8% i forhold til 2017. Hos Heyloyalty oplevede vi dog ikke noget fald, tværtimod. Især sms-udsendelserne eksploderede og slog vores tidligere rekord med 61%.

Et meget tydeligt billede viste sig nok engang Black Friday. Sms’erne stak helt af, og slog alle tiders tidligere rekord med 61%! 

Det vigtigste – tak for i år!

Vi kan ikke sige det tydeligt nok. Tak til kunder og de mange partnere for at udfordre os, og for tåmodigheden. Det er vores fornemmeste opgave og vores drivkraft at sørge for, I får udbytte af indsatsen.

Som altid tager vi nysgerrigt imod kommentarer, forslag og idéer.

Glade og blivende kunder = cadeau til teamet

Vi befinder os i en omskiftelig verden, hvor forholdene ændrer sig på daglig basis. Hvor kampen om de stadigt mere illoyale forbrugere aldrig har været mere intens. Derfor er vi ganske stolte over, at vi har formået at holde på vigtige kunder i Heyloyalty. En ting er at overbevise en ny kunde om at få en konto, men den virkelig prøve står i at udvikle samarbejdet, så det giver værdi over tid.

Heldigvis er det forsvindende få, der opsiger deres konto. Churnraten er meget lav, hvilket vi ikke overraskende er meget stolte over. Vi tillader os ikke den luksus at hvile på laurbærbladene, for med de stærke konkurrenter ‘derude’, skal vi konstant være på stikkerne. Heldigvis er det præcis dér, vi er bedst.

Nye forventningsfulde kunder = chance for at bevise værdien

Vi elsker også at byde nye ansigter velkommen i Heyloyalty-familien. De kommer ofte fra andre gode systemer med en forventning om, at vi kan hjælpe dem med at tjene flere penge. Den gør vi alt i vores magt for at indfri. Samtidig oplever vi også, at de kommer til at spare mere tid baseret på de mange nuværende kunders erfaringer med systemet og skræddersyede e-commerce funktioner som produktfeed, integrationer til webshops og plugins.

Velkommen til de mange nye små som store – fx…

Tilbage er der blot at sige:

PÅ GENSYN SAMT GODT (OG INDBRINGENDE) NYTÅR!

Vi glæder os som små børn. Først til lidt ferie – så til et fantastisk nyt år!

*) En tommelfingerregel siger, at en Net Promoter Score® på -100-0 er dårligt, 0-50 er godt, og over 50 er fremragende. En af topscorerne i Net Promoter Score® er Apple. De ligger på 72, som er meget flot og svært at slå. Se mere om NPS.

Heyloyalty blog

Få indblik i vores marketing automations og bliv inspireret gennem vores mange blogindlæg, cases, og nyheder!