Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Customers 1st

Bliv mere effektiv og skab bedre kundeoplevelser med Customers 1st

Uanset om du ønsker at øge effektiviteten, booste din vækst eller forbedre din kundeservice, kan Customers 1st hjælpe dig. Samarbejdet med Heyloyalty er med til at tage din forretning til nye højder ved at hjælpe dig med at øge effektiviteten og skabe bedre kundeoplevelser.

Customer 1st logo

Meget mere end et kassesystem

Customers 1st er en online butiksplatform, der dagligt hjælper de fysiske
detailforretninger i hele landet med at effektivisere deres forretning og skabe mindeværdige kundeoplevelser. I dag anvendes systemet af både små og store forretninger, der opererer inden for forskellige brancher. Det brugervenlige og fleksible system kan tilpasses til næsten enhver forretning, hvilket giver personalet de nødvendige redskaber lige ved hånden.

Forbind med din fysiske butik
og løft relationen til dine kunder

Løft relationen til både nye og eksisterende kunder med en effektiv integration mellem Customers 1st kassesystem og Heyloyalty, der bringer dig endnu tættere på dem, uden at du skal skære ned på dine andre opgaver. Med integrationen udviskes grænsen mellem offline og online, da den automatisk overfører dine medlemmers oplysninger fra Customers 1st kundeklub til dine maillister i Heyloyalty.

Det åbner døren for en mere unik og omnichannel-baseret oplevelse til dine medlemmer, uanset om du ønsker at sende nyhedsbreve, tilbud, inspirerende indhold eller indbydelser til særlige begivenheder. Valget er helt op til dig.

Kombinér det bedste fra to verdener med Heyloyalty

Når du baserer din marketing automation på data fra din fysiske butik og website, får du langt flere muligheder for at give modtageren relevant indhold, der passer til deres interesser.

Vi har sørger for, at du ikke skal føle dig begrænset, når du bruger Heyloyalty.

POS-data fra fysiske butikker

Få relevant data fra din fysiske butik

Adfærd på webshop data

Få data fra kundens onsite adfærd

Data fra kundeklub

Opdatér kundens bonuspoint og beløn VIP-kunder

Leadgenerering gennem nyhedsbrev

Indsaml leads og øg antal besøgende i din fysiske butik

Voucher modul til unikke rabatkoder

Med vores voucher-modul undgår du generiske koder som ”SUMMER2024”

Butiksmodul til Heyloyalty platformen

Lav individuelle konti til dine respektive butikker

Brug alle kundens touchpoints
til personaliserede budskaber, der løfter salget

Brug integrationen mellem Customers 1st og Heyloyalty til at lave relevante og personlige nyhedsbreve og automations, der giver bonus på bundlinjen. Udover at få adgang til adgang til kundedata fra fysiske transaktioner, kan du koble Heyloyalty op med data fra din webshop.

I Heyloyalty kan du bl.a. opsætte automatiserede e-mails, SMS’er, pushbeskeder, pop-ups og meget meget baseret på en lang række parametre.

Købsdata

Brug dine kunders købsdata
til at tjene flere penge

Der sendes købsdata fra dine kunders fysiske besøg og online handler ind i Heyloyalty helt automatisk. Du får fx:

  • Total antal ordrer
  • Gennemsnitspris pr. ordrer
  • Totalt forbrug
  • Sidste købsdato
  • Første købsdatao

Dine kunders købsdata kan du bruge til at segmentere dine udsendelser, samt til at lave højkonverterende automations. Både segmentering og automations giver begge større omsætning i din forretning.

Købshistorik på webshop
Tabt kurv automation

Tabt kurv

Hent ellers tabt omsætning tilbage

Send en besked, hver gang en kunde (med permission) forlader en kurv med produkter uden at købe på din webshop. I gennemsnit vender 10% af modtagerne tilbage og gennemfører deres køb. Det er en af e-commerce-branchens stærkeste automations. I Heyloyalty kan du sende tabt kurv via e-mail, sms og webpush.

Winback

Fasthold dine kunder

Loyale kunder er alfa og omega!

Og med en winback-automation sørger du for, at dine kunder hele tiden vender tilbage til netop din webshop – for med denne kan du sende dine kunder en besked, når de ikke har handlet hos dig i fx 45 dage. Hvis du laver en tillokkende besked, vender kunderne trofast tilbage.

Eksempel på e-mail med produktfeed samt skærmbillede fra Heyloyalty platformens produktfeed funktion.

Produktfeed

Spar tid og manuelt arbejde
– og undgå fejl

Spar tid og atter tid på dine produktnyhedsbreve med Heyloyaltys produkfeed-funktion. Her slipper du for at spilde tid på manuel opsætning af produkter i dine nyhedsbreve.

Uden funktionen skal du selv og på gammeldags manér (manuelt) indsætte produktbillede, beskrivelse, knap, pris, links osv. Med produktfeed-funktionen henter du automatisk dine produkter ind i Heyloyalty, så det kun tager 2 minutter at fylde dine nyhedsbreve med produkter.

Produktinteresse

Højkonverterende automations
– baseret på dine kunders adfærd

Send dine modtagere en besked, hvis de besøger et produkt flere gange indenfor en kort periode – uden at købe noget. Interessen for dit produkt er der, og derfor ser vi gode resultater med netop denne type automation – fx en konvertering til køb på 5%. Du kan bruge e-mail og webpush til at sende sådanne beskeder.

Produktinteresse automation
Eksempler på forskellige typer af e-mails, som kan opsættes som e-mail skabelon på Heyloyalty platformen.

Produktanbefalinger

Øg dit salg med personlige
og individuelle anbefalinger

En sikker vej til øget sag er produktanbefalinger. Her anbefaler du dine modtagere de produkter, som du er sikker på, de synes godt om. Via et tracking script samler du hele tiden information om dine modtagere, som automatisk omsættes til personlige anbefalinger i Heyloyalty på baggrund af deres adfærd – eller modtagere, som ligner disse.

Resultaterne taler for sig selv:
18% højere klikrate og købskonvertering på 10%.

OBS! Kræver en Advanced-licens.

Få en gratis demo af Heyloyalty

Kom godt i gang med at lave personaliseret marketing automation og gør dine webshopbesøgende til loyale kunder på autopilot.

Udfyld formularen herunder for at få din gratis demo.