Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

LeadscoreApp

Send automatisk det rigtige budskab til de rigtige kunder
med LeadScoreApp

Send dine varme leads automatiske og målrettede nyhedsbreve
og e-mails baseret på deres adfærd på din hjemmeside. LeadScoreApp fanger de varme leads og Heyloyalty bruger det til at konvertere dem til kunder.

Sådan understøtter LeadScoreApp dit salg med Inbound Marketing

LeadScoreApp finder dine varme leads og giver dig mulighed for at lave automatiske nyhedsbreve og e-mails til dem baseret på deres adfærd på din hjemmeside/webshop. Dine leads bliver dermed varmet yderligere op, og kommer tættere på beslutningen om at købe dit produkt. Du sikrer på denne måde, at du sender det rigtige budskab, på det rigtige tidspunkt, til de rigtige kunder!

Du tracker dine medlemmers adfærd på din hjemmeside med LeadScoreApp og bruger derefter de digitale fodspor til at sætte automatiserede og målrettede e-mails op i Heyloyalty. På den måde rammer du dem præcist hvor de er på deres kunderejse.

Med LeadScoreeApp får du adgang til LeadTracking. Det giver dig mulighed for at se, hvad dine leads foretager sig på din hjemmeside. Hvilke cases de har læst, hvilke produktsider de besøger, og hvor ofte de besøger hjemmesiden. Du får et fuldt overblik over det digitale fodtryk de efterlader hos dig. I samarbejde med Heyloyalty kan du så identificere de hotte leads og målrette indhold efter dem.

Udbytte af LeadScoreApp

Kombinationen af LeadScoreApp & Heyloyalty giver dig et større udbytte

Segmentering af nyhedsbrevet
Hvert klik på hjemmesiden er et signal om kundens behov og købsmotivation. Ved at analysere på medlemmernes adfærd på hjemmesiden/shoppen, kan medlemmets købsmotivation beregnes. Alt hvad dine medlemmer foretager sig på din hjemmeside, er med til at fortælle hvad de interesserer for. Her kan du benytte vores interesseprofiler til at segmentere og automatisere målrettede e-mails mod netop den interesse, som dine leads scorer højest på.

Automatisering af nyhedsbrevet
Følg dine leads’ adfærd på hjemmesiden. Se hvilke side de kigger på og hvor ofte de besøger din hjemmeside. Opsæt de faser, som dine kunder går igennem i en købsprocess. På den måde ser du, hvor mange kunder der befinder sig i de enkelte faser, og du kan oprette målrettede e-mails/nyhedsbreve, der sendes automatisk, når en kunde fx går i stå i en fase. Det, der kan give dem skubbet for at komme i gang igen.

Nyhedsbrevet som et salgsværktøj

Leadscoring er en metode til at overvåge dine medlemmers adfærd på din hjemmeside. Medlemmerne scorer point afhængigt af deres adfærd og efter de parametre du vælger i forhold til salget. Du kan dermed se, hvem der med størst sandsynlighed køber dine produkter. På den måde arbejder du mere effektivt med dit salg, kommunikation og markedsføring.

LeadScoreApp overvåger dine medlemmers digitale fodaftryk på din hjemmeside og udregner prioriterede lister af varme leads, som du kan gøre til nye kunder. Sælgerne får en notifikation på mail, når et medlem skal have opmærksomhed – eller et lille skub. De kan være gået i stå på hjemmesiden, have efterladt en booking eller varer i webshoppens kurv… Eller måske skal de blot have hjælp til at træffe en købsbeslutning om et dyrt produkt.

Fang de varme leads inden de bliver kolde!

LeadScoreApp
Når du først kender dine varme leads, segmenterer du dem og sender relevant indhold, der understøtter salget.

LeadScoreApp står for første del af denne magiske kombination:
Når dine kunder efterlader et digitalt fodaftryk – typisk i form af en cookie – beregner LeadScoreApp en score til dem. Denne score definerer hvor varme dine leads er. Scoren indikerer flere elementer af et lead:

  • Hvornår var dit lead varmest?
  • Hvilke kategorier har dit lead besøgt?
  • Hvilke e-mails åbner dine leads og hvilke klikker de på?

Heyloyalty
Alt den uvurderlige information, som LeadScoreApp har genereret til dig, bruger du nu til at lave relevante og optimerede e-mail kampagner og nyhedsbreve til dine varme leads.

Heyloyalty står for denne del:
Med Heyloyaltys utallige muligheder for at segmentere og lave effektive triggers sætter du automatiske e-mail kampagner op, som rammer de varme leads, der har vist interesse i bestemte produkter og produktkategorier.