Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Shopify

Integrér din Shopify webshop med Heyloyalty

Vores integration sikrer, at du automatisk overfører medlemmer og al deres købsdata direkte til Heyloyalty – på den måde segmenterer du nemt og hurtigt dine udsendelser og tjener flere penge.

Det skal være nemt at lave effektiv og indtjenende e-mail marketing

Driver du din webshop gennem Shopify?

Så kan du få succes med din marketing automation gennem vores Shopify integration. Det sikrer, at du automatisk overfører medlemmer og al deres købsdata direkte til Heyloyalty – på den måde segmenterer du nemt og hurtigt dine udsendelser og tjener flere penge.

Derudover får du med vores danske Shopify integration adgang til nogle af markedets mest effektive og indtjenende e-mail og SMS automations, der hjælper dig med at øge din forretnings succes. Shopify integrationen giver dig adgang til data, og derfor får du på vores standardløsning mulighed for at anvende vores tabt-kurv og win-back automations. To automations som vi ved, vil hjælpe dig med at få mere salg på din webshop.

Shopify

Sådan får du også en Heyloyalty-konto
– Prøv Heyloyalty gratis i dag!

Har du en webshop hos Shopify, er det let at hente en Heyloyalty-konto, da systemerne er dybt integreret med hinanden. Log ind i shoppen og find Heyloyalty-app’en. Brug fx knappen herunder. Søg på Heyloyalty og installér app’en.

Tjen flere penge og få gladere kunder med Heyloyalty

Brug integrationen til din Shopify-webshop til at lave relevante og personlige nyhedsbreve og automations, der giver bonus på bundlinjen.
I Heyloyalty får du:

Købsdata

Brug dine kunders data
til at tjene flere penge

2-vejs-integrationen sender automatisk dine kunders købsdata direkte ind i Heyloyalty. Du får fx:

  • total antal ordrer
  • gennemsnitspris pr. ordrer
  • totalt forbrug
  • sidste købsdato
  • første købsdatao

Dine kunders købsdata kan du bruge til at segmentere dine udsendelser, samt til at lave højkonverterende automations. Både segmentering og automations giver begge større omsætning i din forretning.

Købshistorik på webshop
Tabt kurv automation

Tabt kurv

Hent ellers tabt omsætning tilbage

Send en besked, hver gang en kunde (med permission) forlader en kurv med produkter uden at købe på din webshop. I gennemsnit vender 10% af modtagerne tilbage og gennemfører deres køb. Det er en af e-commerce-branchens stærkeste automations. I Heyloyalty kan du sende tabt kurv via e-mail, sms og webpush.

Winback

Fasthold dine kunder

Loyale kunder er alfa og omega!

Og med en winback-automation sørger du for, at dine kunder hele tiden vender tilbage til netop din webshop – for med denne kan du sende dine kunder en besked, når de ikke har handlet hos dig i fx 45 dage. Hvis du laver en tillokkende besked, vender kunderne trofast tilbage.

 

Produktfeed forside

Produktfeed

Spar tid og manuelt arbejde – og undgå fejl

Spar tid og atter tid på dine produktnyhedsbreve med Heyloyaltys produkfeed-funktion. Her slipper du for at spilde tid på manuel opsætning af produkter i dine nyhedsbreve .

Uden funktionen skal du selv og på gammeldags manér (manuelt) indsætte produktbillede, beskrivelse, knap, pris, links osv. Med produktfeed-funktionen henter du automatisk dine produkter ind i Heyloyalty, så det kun tager 2 minutter at fylde dine nyhedsbreve med produkter.

Produktinteresse

Højkonverterende automations
– baseret på dine kunders adfærd

Send dine modtagere en besked, hvis de besøger et produkt flere gange inden for en kort periode – uden at købe noget. Interessen for dit produkt er der, og derfor ser vi gode resultater med netop denne type automation – fx en konvertering til køb på 5 %. Du kan bruge e-mail og webpush til at sende sådanne beskeder.

OBS! Kræver en Heycommerce-licens.

Produktinteresse automation
Tilpassede e-mailskabeloner til Løbeshoppen, Zizzi og Nice Hands

Produktanbefalinger

Øg dit salg med personlige
og individuelle anbefalinger

En sikker vej til øget sag er produktanbefalinger. Her anbefaler du dine modtagere de produkter, som du er sikker på, de synes godt om. Via et trackingscript samler du hele tiden information om dine modtagere, som automatisk omsættes til personlige anbefalinger i Heyloyalty på baggrund af deres adfærd – eller modtagere, som ligner disse.

Resultaterne taler for sig selv: 18% højere klikrate og købskonvertering på 10%.

OBS! Kræver en Advanced-licens.

Bliv klogere på, hvad du får ud af
Heyloyalty og vores Shopify integration

Er du nysgerrig på, hvad integrationen mellem Shopify og Heyloyalty kan gøre for dig og din forretning? Så er du mere end velkommen til at tage en uforpligtende snak med os. Vil du læse mere om mulighederne med en Shopify shop, kan du læse mere her.

Du kan altid ringe til os på 87 300 399.

Få gratis dansk support