Access-Control-Allow-Origin: www.heyloyalty.com

Heyoverlay tilkøbsmodul

Anvend Heyoverlay til at lave pop-ups, sticky bars og landing pages

Heyoverlay priser

Heyoverlay tilkøbsmodul

Heyoverlay er pop-ups og sticky bars der optimerer dine konverteringsrater og hjælper dig med at indsamle leads

Heyoverlay er Heyloyaltys værktøj til at optimere dine konverteringsrater og til leadgenerering. Med Heyoverlay får du mulighed for at lave dynamiske pop-ups, sticky bars og landingssider.

Du kan ramme præcis de kunder du ønsker, ved hjælp af de mange forskellige opsætningsfunktioner – du kan derfor optimere din leadindsamling og din onsite konvertering med specifikke budskaber. Mulighederne er mange!

Det er for eksempel muligt at opsætte et overlay med tabt kurv-funktion, som viser en pop-up, hvis en kunde har lagt varer i kurven og er ved at forlade siden, uden at gennemføre et køb.

Heyoverlay priser
Heyoverlay Ram alle besøgende

Ram alle besøgende på din webshop

Da overlays vises direkte på dit site, kræver de ikke permissions. Du kan derfor ramme alle de besøgende, du har på din webshop med bl.a. kampagnerelaterede budskaber, du kan vise dem pop-ups med dine mest populære varer på din shop – baseret på mest købte eller mest viste. Og så kan du også sætte en masse regler for, hvem der skal have vist dine overlays.

Derudover kan du naturligvis også anvende Heyoverlay til at lave pop-ups, som du kender dem, til at indsamle leads til din nyhedsbrevsliste.

Hvorfor bør du tilkøbe Heyoverlay?

Der findes et utal af muligheder. Vi har samlet nogle af dem her:

  • Du kan lave produktanbefalinger baseret på andre kunders adfærd. Brug det samme produktfeed du allerede bruger i Heyloyalty.
  • Du kan lave pop-ups, sticky bars og landing pages direkte i vores editor i Heyloyalty.
  • Pop-ups er en god måde at indsamle nye leads til e-mail marketing.
  • Det er nemt at implementere Heyoverlay på din hjemmeside.
  • Du kan ved hjælp af constraints og indstillingerne for dit overlay, være meget specifik omkring hvornår et bestemt overlay skal vises for dine kunder – for eksempel kan du vise et overlay kun for dine nyhedsbrevsmodtagere, eller du kan vælge at skjule det for dem.
Overlays
Heyloyalty advanced

Kontakt os

Har du spørgsmål til Heyloyalty? Kontakt os, og hør hvor let du kommer i gang. Vi er der for dig.